Şimdi Ara

Patch Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler torrentten 3 part halinde indirdim patchi ve updates klasörüne kopyaladım sonlarına .part ekledim. oyunu tekrar kurduğumda background downloader tekrar açıldı ama 3 partı da kopyaladığımdan hızlıca geçti %97 ye kadar.. %97 de takılmış durumdayım , aynı durumla karşılaşan varmı
    5.19gb/5.29gb de kaldı , bedevi şansı bendeki

• Background Downloader de Connection Info ya tıkla ve Download Rate nin hızına bak.Eğer 0 yazıyorsa indirmiyordur.Bir değer varsa o hızla indirmeye devam ediyordur.
    Ben 8mbit kullanıyorum (hız düşümü olmadan) ve 70 kb nin üzerine çıkamadı hız.Ortalama 30 ile indirdim.
  • forumları araştırdım , stage 4 ü indirip updates e kopyalamam gerekiyormuş. stage 4 ü indirebilirsem problem çözülmüş olacak , teşekkürler.
  • Kusura bakmayın ama bende 3 parça olan patchi indirmiştim, onları Update dosyasına koyunca arkadaşın yaptığı gibi %97 si oluyor. Google da arattım ve 4. stage denen dosyayı da buldum ama bunun uzantısı part değil. Yani hepsini arka arkaya yüklemiyor. Uzantısı farkı napmak lazım bilmedim. Şimdi yükledi ve launcher açıldı, ve toplam 11gb download etmesi lazım diyor. Acaba neden ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.