Şimdi Ara

Patch yükleyemiyorum dota

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben oyunu normal olarak ilk region of chaos'u sonra frozen ı kurdum. Deamon tools ile. Daha sonra 1.26a update i kurmak istedim ama kuramadım. Gerçi diğer eski versiyonlarıda kuramıyorum. Update yapamıyorum. Alıdığım hata:

ERROR: unable to create file 'D:\Warcraft III\BNUpdate.exe'

defalarca silip yükledim. Regedit de şu isim değiştirme olayından, W3fixer programına kadar herşeyi denedim. Farkı kullanıcı açarak, antivirüs felan bayağı bir olasılığı denedim ama bir türlü 1.26a yı kuramıyorum. Oyuna girebiliyorum. Eurobattle otomatik kurulu setup da var ama bi türlü patch yükleyemiyorum.

4 gündür deniyorum. ilk defa bir oyunu yüklerken başarısız oldum. Hala yükleyemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ealemdar41

Merhaba arkadaşlar.

Ben oyunu normal olarak ilk region of chaos'u sonra frozen ı kurdum. Deamon tools ile. Daha sonra 1.26a update i kurmak istedim ama kuramadım. Gerçi diğer eski versiyonlarıda kuramıyorum. Update yapamıyorum. Alıdığım hata:

ERROR: unable to create file 'D:\Warcraft III\BNUpdate.exe'

defalarca silip yükledim. Regedit de şu isim değiştirme olayından, W3fixer programına kadar herşeyi denedim. Farkı kullanıcı açarak, antivirüs felan bayağı bir olasılığı denedim ama bir türlü 1.26a yı kuramıyorum. Oyuna girebiliyorum. Eurobattle otomatik kurulu setup da var ama bi türlü patch yükleyemiyorum.

4 gündür deniyorum. ilk defa bir oyunu yüklerken başarısız oldum. Hala yükleyemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

oyunu kendi klasorunden baska klasore kurunce patch olmuyo niye bilmiyorum ama olmuyo illa cde program filesde olacak yani kurarken sadece next diyecektin sonra update calıstır olması lazım...

• Defalarca denedim olmuyor.
  • Hayatım boyunca hiç bi oyunu yüklemek için bu kdr zmn ayırmamıştım. Cevabı buldum açıkklıyorum.

Ben oyunu en başta C sürücüsünde oynuyordum. Sonra onu sildim D ye yükledim. Nasıl olduysa patch i tıklayınca aptal patch C de ki yer yerine D deki yere bakıyor. onu değiştiremiyorum. Bende D den oyunu tekrar silip C ye defalarca kez yüklemeye çalışınca niçin olmuyor diye düşünüyordum. Hata 2 tane.

1. si D yi ben bitlocker ile kruorum dolayısıyla otomatik olarak açılmadığı için uyarı olarak bazen onu veriyordu.
    2. si C ye kurduğumdan oyunu, patchin otomatik niçin D yi gösterdiğini anlamadığım ve aklıma gelmediği için bu kdr bekledim

Umarım böyle bir sorun yaşayan olursa yardımcı olmuş olurum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.