bu realm seçenekleri değiştirilebiliyormu karakter içinmi yoksa account içinmi bir seçim yani pvp seçtim örneğin denedim hoşuma gitmedi başka karakter açıp farklı bir realmmı seçeceğim yoksa armut gibi ortadamı kalacağım çok ciddi düşünmem gereken bir seçenekmi ??
yok begenmezsen başka karakter acıp degistirirsin başlangıc için.fazla sorun degil. ama genellikle pvp secer oyuncular. eger karsı factiondan oyuncularla harita üzerinde kapışmaya(öldürmeye ve ölmeye hatta birinincesedinin basında bekleyip seni defalrca öldürmesine) razıysan PVP sec bence
anladığım kadarıyla karakter için seçim yani bu değilmi.. değişmesi gm aracılığıyla olacak uzun sürecek bir işlem olmasından korktuğum için seçmedim o zaman pvp deyip başlıyorum :D saol yardımın için
realm değiştirirken cüzi bir miktarda ücret ile karakterini başka serverlara geçirebiliyorsun :)
quote:
Orjinalden alıntı: D.Murphy
realm değiştirirken cüzi bir miktarda ücret ile karakterini başka serverlara geçirebiliyorsun :)
20 euro aslında pek de cüzzi sayılmaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme