Şimdi Ara

Patchlerden anlayanlar baksın..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 54'den 1506'ya kadar olan bütün patchler war elimde bunları masaüstüne atıyorum nasıl ko'ya manuel kuracam bi yardım hiç manueL kurmadımda oto atıyoda kendisi yardım

• patchleri zipten cıkartıp ko klasörüne atıp tümüne evet diyeceksin
  • Patchler büyük ihtimal rar içindedir. Rarların içindeki dosyaları k.o klasörüne dizine çıkart. Tümüne evet veya yes to all varsa seç
  • ee mesela ben launcheri acsam pachler dolsa nasıl oLur :S
  • su anda rrar olarak deil patchler client seklinde rar'a mı cevirmem lazım
  • örn: 1506.zip şeklinde ftp sitede patchler yapman gereken lazım olan Patchi indirip dizine cıkartmak cıkarttıgın dosyalarıda Oyunun klasörüne atıcaksın bi pencere cıkıcak Tümüne Evet seçenegini seciceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A fine day to die -- 13 Eylül 2007; 6:30:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: clubthedevils

örn: 1506.zip şeklinde ftp sitede patchler yapman gereken lazım olan Patchi indirip dizine cıkartmak cıkarttıgın dosyalarıda Oyunun klasörüne atıcaksın bi pencere cıkıcak Tümüne Evet seçenegini seciceksin

hmm.. onların hepsini attıktan sonra zaten direk start gelecek anladım saol patchleride atıyim bu seferde gelmezse yuh
  • ekekeh böle yapamazsın
    1 patchleri arkların dediği gibi ama sıra ile cıkaracaksın

2- knight online klasörüne girip

server dosyasını acıp
    en son yuklediğin patch ne ise mesela 1484 onu mevcut patch nosu ile değiştirip kaydedeceksin yoksa leylim ley ilk patch ten yuklemeye baslar yine launcher

ha bide 1484 ten sonra durup yeni yaömayı yukleyeceksin

sonra 1505 olacak ondan sonra 1506 yı yukleyeceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HernanCORTES -- 13 Eylül 2007; 7:35:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.