Şimdi Ara

paten'e başlamak (tecrübeliler aranıyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 20 yaşındayım kütahyada üni. okuyorum küçükken ablamla paten kayardık çok da zevkli olurdu geçenlerde Erzurum gezisine gittim buz pateni kaydırdılar unutmuşumdur diye düşünürken birde bakdım 1-2 dk sonra rahat rahat kayıyorum, herkes yerlerde sürünüyor o an karar verdim patene tekrar dönmem gerektiğine, sahi neden bıraktım ki? şimdi yabancısı olduğum patene başlarken yardımlarınız gerekiyor öncelikle hangi pateni almalıyım? galiba fitness patenler ile başlamam gerekiyor, 150tl den fazla veremem patene ona göre tavsiyelerde bulunun çok aşırı fark olur diyorsanız 200tlyi zorlayabilirm. tam öğrenince urban tarzı kaymayı düşünüyorum. birde püf noktaları söylerseniz kendi tecrübelerinizden çok yardımcı olursunuz. şimdiden çok teşekürler. bu arada kütahyada paten kayan varsa mesaj atsın tek başıma takılmayayım

• merhaba bende bir heves başlamak istiyorum.benim hç geçmişim yok patenle.daha patenim de yok dolayısıyla.konuyu açan abimin de izniyle önerilerinizi bekliyorum(ilk paten önerisi bütçem 100 lira civarı,önümüz kış sıkıntı olur mu,pateni bir numara büyük alsam nasıl olur şuan ayak numara 42 vs.) yorumlarınızı bekliyorum
  • acemilere yardım edecek kimse yok mudur yaw
  • Düşer bir yerini kırarsın görürsün pateni birde hastane masrafları çıkacak başına.
  • Ben de haftaya urban patenimi alıp başlıyorum.
  • Pek tecrubeli degilim ama yardimci olabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pek anlamadığımdan nasıl bir paten almam gerekiyor bilmiyorum? biraz paten tavsiyesi verirseniz mutlu olurum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.