hocam bunu nasıl yapıyoruz? oyuna daha başlamadım steamden indirmiştim hiç girmeden halledeyim diyorum başımız ağrımasın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (342. sayfa)
-
-
Ben hâlâ Steam'den oynuyorum bir problem yaşamadım hocam. Ekşi sözlükte bir arkadaş nasıl yapılacağını yazmış. Aynen iletiyorum, isterseniz deneyin.
quote:
oyunda steam versiyonu kullanıyorsanız ve pc'niz kilitleniyorsa ggg versiyonuna geçin. oyunun ana sayfasindan installer'ı indirin ve oyun dosyalarını steam\steamapps\common klasöründen c:\program files (x86)\grinding gear games\path of exile 2 klasörüne taşıyın. installer'ı çalıştırıp repair seçeneğini seçin. böylece oyun yeniden indirilmek zorunda kalmayacak. neticede oyun steam'siz açılacak ve umuyorum ki donmalar düzelecek. bende şahsen işe yaradı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teşekkürler hocam :)
-
Hocam biriktir biriktir sor, ben cevaplarım. jargonmuş terimmiş kısaltmaymış yaparız bir şekilde..
"rare monster sana slow atıyordur" gibi cevap verenlerde yani ne bileyim liverpool limanlarından bağlanıyor herhalde
-
hahaha eyvallah hocam :)) şimdilik aklıma takılan bulduğum itemlerde işe yaramayanları satmak mantıklı mı yoksa stashte saklamak mı gerekir? bir de inventory çok çabuk doluyor bunun bir çözümü yok mudur ya? stash alınıyormuş sanırım point ile ama nereden nasıl yapılıyor onu da pek çözemedim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu konu içerisinde yazdığım birkaç bilgilendirici mesaj vardı. Onların linklerini ekliyorum hocam. Göz atma fırsatın olursa yardımcı olacağını düşünüyorum.
Düşen eşyaları nasıl değerlendirebiliriz?
Eşyada hangi özellikler olmalı? Eşyanın iyi olduğunu nasıl anlarız?
Stash Tab Tavsiyeleri ve Stash Kullanımı
Bu haritada/bossta çok zorlanıyorum ne yapmalıyım?
Ekleme: Stash Tab alımı için acele etmeyin hocam. 3 haftada bir mağazada indirim oluyor. En son indirim 17 Aralık'ta bitti. 2 hafta sonra indirim olacak yani. Şu an alacaksanız eşya satmak için Premium Stash Tab alabilirsiniz. Onu da "Upgrade To Premium Stash Tab" ürününü alarak mevcut stash tablerinizden birini Premium'a dönüştürebilirsiniz. Şu anda 15 coin. İndirimde de 10 coine düşüyor. Aşırı bir fark yok yani.
Stash almak için "M" tuşuna basarak ya da can barınızın yanındaki para işaretine tıklayarak mağazaya giriyorsunuz. Oradan alışveriş yapabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreus -- 26 Aralık 2024; 9:30:44 >
-
Geldik o meşhur soruya
Stormweaver mı Chronomancer mı
Dün lagdan çıldırma noktasına gelince telefonun internetini bağladım ve maks 80 ping değeriyle aktı gitti oyun. Partilere dadandım 7 seviye alıp 78 level oldum. Parti işi bayağı avantajlı hele de güçlü bir partiyse yanlarında dolaşıp beleşe exp kazanıyorsunuz. Loot yok tabii ama yapacak bir şey de yok. Arada exa falan düşerse belki. Onu bile kapıveriyorlar zaten. Performans sorunları özellikle kalabalık partide iyice ayyuka çıkıyor. Genel olarak dünkü beş saatlik maratonumdan keyif aldım. Bugün bir iki item almam lazım. Resistlerim can çekişiyor. Yüzükler oyun başında düşen yüzükler hala.
-
Ben şimdilik biriktiriyorum, malzeme harcamak istemedim, fiyatlarına da bakmadım, 1-2 ex düzgün işine yarayan varsa değmez diye düşünüyorum, ben 70+ lvl olduktan sonra duruma göre değerlendirmeyi düşünüyorum :)
-
Şuan güncel metada Stormweaver
-
Neredeyse olmayan saldırı gücümle benim için aslında seçim belli gibiydi
-
Npc ile takas edebilirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam bu konuda emeğiniz gerçekten çok büyük üşenmeden uzun uzun yazıp yardımcı oluyorsunuz ben ve benim gibi oyuna yeni başlayanlar adına çok teşekkür ediyorum size birçok şeyi daha iyi kavradım sayenizde :) hepsini okudum sadece bir konuya çözüm bulamadım ben bulduğum itemleri direkt stashime gönderemiyor muyum? bunun için premium stash falan mı almam lazım? bossa girmeden önce kasabaya git çantayı boşalt geri dön ameleliğe döndü iş biraz bir de bu bahsettiğiniz stashlerde indirim beklemek şart mı yani coinler hayati önem mi taşıyor? şu an gem, currency ve premium stash toplam 155 tutuyor indirimde 120 falan oluyor aradaki fark için beklemeye değer mi? bu alacağım stashler benim kasabaya gitmememi sağlayacaksa hemen alabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bence değer hocam 300 coin normalde 30 dolarmış bize özel 15 dolar. 10 20 30 coinin bile o zaman bir değeri oluyor. Zaten yeni başladıysanız hemen stashe ihtiyacınız yok. Ben uzun bir süre poe1i stash falan almadan oynadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1000 coin de harcasan mecburen kasabaya doneceksin her seferinde ondan kacis yok. Stashleri simdiden almanin en ufak bir faydasi olmayacaktir sayet gunde 12 saat falan araliksiz oynamayacaksan. İnsanlar hevesle aliyor da ne aldiklarinin farkinda olmadan aliyorlar maalesef.
benim de şu an acil ihtiyacım yok zaten ama stash mekaniklerini anlamaya çalışıyorum alacağım stashler beni oyun içinde "towna git inventory boşalt geri dön" döngüsünden kurtaracaksa o kadar zararı gözden çıkarmaya razıyım
anladım hocam alınan stashlerin bu mekaniğe bir etkisi yoksa hemen almanın bir mantığı yok o zaman dediğiniz gibi
Ascendancy sonradan değişmiyor hocam o yüzden güncel metada şuan oyunun en güçlüsü Stormweaver Spark buildi oluyor. Tabii 1-2 hafta sonra nerf gelir diğer Ascendancy'i bufflarlar ise birşey diyemeyeceğim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScRyedd -- 26 Aralık 2024; 15:0:57 > -
Rica ederim hocam ne demek, yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana.
Maalesef direkt bankaya gönderme gibi bir seçenek yok . Zaten belli bir seviyeden sonra her düşen eşyayı da almıyorsunuz. O bahsettiğiniz gidiş gelişler azalıyor.
Ben olsam indirimi beklerdim. Çünkü şu anda o gem, currency tablerini almanız hayati önem taşımayacak. Zaten üzerinizde fazla currency olmayacak. Oyunun başlarındasınız. Mevcut 4 tane deponun ikisini currency ve gemler için ayırsanız bile idare edersiniz rahatlıkla. İndirim olunca da satın alırsınız. Şu anda almak için acele etmeyin. Hatta bence premium stash tab için de acele etmeyin. Mevcut piyasada para edecek bir eşyayı elde etmenize de daha epey vakit var. Sadece oyunu çözmeye çalışıp keyif almaya bakın.
-
bedavaya mı yapıyorlar ? genelde exa karşılığı vs görüyorum.
kendi arkadaşların vs değilse tabi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X