Şimdi Ara

PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (343. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: UyGaR___ , Xaycna Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.808
Cevap
131
Favori
357.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
24. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. Act sonlarındayım, buralara kadar derme çatma bir build'le geldim, çok uçan kaçan bir şeye gerek yok zaten PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]  Yalnız şu trade olayını çözmek istiyorum, asıl olay orada gibi. Kafamda bir geliştirme oluyor, uygun bir item bulana kadar her şey değişiyor ya da hiç bulamıyorum.

• Bu eleman epey meşhur oldu herhalde. :)

• Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

Hangi class'la oynuyorsunuz, ekipman yardımı yapalım size? :)

• fasakasa kullanıcısına yanıt

Hangi NPC ile yapabilirim hocam bunu?

• tjrr kullanıcısına yanıt

"Currency Exchange" yapanlar, örneğin endgame için Alva

• fasakasa kullanıcısına yanıt

Anladım hocam ama daha Act II'un başındayım. PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

• Selamahali kullanıcısına yanıt

hocam bende witch ile oynuyorum blood magic seçtim act2 de şu an ilk ascendary yaptım 2 map bossu kestim 27 levelim trade bilmiyorum , derme çatma bi şeyler var şu an bende de ancak yardımcı olabilir misiniz banada ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmehkrgz -- 26 Aralık 2024; 17:7:25 >
  • UyGaR___ kullanıcısına yanıt

Beleş. Bir tane vardi bilmem kac map icin su kadar exa isterim diyen ama cogunlugu free partiler. Saniyede bir parti kuruyorlar zaten. Birine dal gitsin. Baktin sarmadi cik baskasina gir.PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamahali kullanıcısına yanıt

Sorceress oynuyorum. Şu anda her şey çorba şeklinde, ice-lightning karışık gidiyorum. Bunların işlemediği boss olursa eve dönüp az bir şey geliştirdiğim ateş zımbırtılarını takıyorum.

Bulduklarımdan işe yarayanları genelde kullanıyorum, ben alış veriş gold'la oluyor sanıyordum. Yani bir şeyler alalım diyoruz da paramız yok PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]  2. act'i böyle bitireyim artık, haber ederim, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 26 Aralık 2024; 17:31:20 >
  • build konusunda ilk defa bu kadar kararsız kaldım böyle oyunları hep sorcerer ile oynarım normalde dün biraz sorc biraz ranger denedim ikisi de keyifliydi fakat ısınamadım yakın dövüş karakterlerle hiç oynamadım ama monk çok merak ediyorum herhalde oyuna başlayamadan hepsini tek tek deneyeceğiz mecbur :)

• acayip ping var oyunda, internette herşey normal.Sanırım noel tatilinden dolayı yığıldı yine serverler.Başka çeken var mı frankfurt serverinde oynuyorum.

• fluox kullanıcısına yanıt

Ben günboyu sorunsuz oynadım PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

Edit: Maşallah dediğim 3 gün yaşamıyor PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]  Bir yemek yedim, devam edeyim dedim, tam savaşın ortasında oyundan attı. Online'a zorlayan oyunlardan tiskiniyorum PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 26 Aralık 2024; 19:31:2 >
  • Act2 yi bitirip birazda Act3 e devam ettim. Böyle bir şey yok ya. Muhteşem her hali ile oyun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ya ben bu item mantığını hala anlamadım. Act 2 de ilerliyorum ama hala oyun başı işte düşen rare itemler magic itemler ile oynuyorum. Lightling deadeye oynuyorum, buildime baktığım yerde itemler gözüküyor evet ama yani o isimli itemi asla düşüremedim ki prefix leri düşüneyim. Beni aydınlatacak var mı acaba ?

• Act 1'de Cemetary'deki iki zindan bossunu witch ile 6-7 kere öle öle anca geçmiştim. Warrior ile ikisini de 2. denemede geçtim. Warrior zor deniyordu, anlamadım.

• yazar11 kullanıcısına yanıt

Şunu farkettim boss ile arana mesafe koyduğunda işler daha zor hale geliyor.Act 2 ilk bossunda sorcerer ile 20-30 yardda oynamaya çalıştım ve 10 kere filan denemişimdir, ardından warrior gibi 3 yard mesafeden space ile arkasına önüne zıplaya zıplaya one shot attım ve 10 kere öldüğümdeki spellerin çoğunu atmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fluox -- 26 Aralık 2024; 19:48:34 >
  • ascendasy 3. ve 4. puanlar için yardım edecek biri varsa oyun dışı ücreti mukabilinde halledebilirmi? Özelden yazsın lütfen (:

• fluox kullanıcısına yanıt
    Dün akşam 10 dan sonra girdim , ilk 20 dk çok iyiydi ancak ondan sonrası inanılmaz bi lag vardı serverde russia serverinde oynuyordum , tat veriyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Builddekiyle aynı isimli eşyayı arama hocam. O şekilde çok zorlanırsın.

Yapman gereken şey şu, Bow mu düştü hemen bakıyorsun atak statları elindekinden iyi mi? Dex, attack speed vs. veriyorsa daha da iyi. Hangi bow daha iyi vuruyor emin olamıyorsan da G tuşuna basıp skill penceresini aç. Yeteneklerin yanında "xxx DPS" yazdığını göreceksin. Düşen silahları tek tek eline takıp bakabilirsin hangisi en yüksek DPS'i sağlıyor. Silah işini böyle hallettik.

Armorda evasion, max. hp, resist statlarına bakabilirsin.

Bot için movement speed olursa güzel olur. Yine resistler önemli.

Düşük seviyede yüzükler ve kolye işine yarar ne verirse kabul zaten .

Temel olarak bu şekilde. Giydiğinden daha iyi bir eşya bulduğun anda değiştir. Eşyalara orb basmaktan çekinme. Bu şekilde rahatlıkla ilerlersin hocam.

• 3 act yi bitirdik.

Simdi birde ayni haritalarin curiel lerini mo yapacagiz🤦🏼‍♂️

• 
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.