Sorun yok üstat, soru sormaktan çekinmeyin. Skill gemlerinin support gem slotlarını veya yuvasını açmak için Jeweller orb kullanılıyor ve her yeni yuva için bunun maliyeti katlanarak artıyor. Vaal orb kullanılınca şansa birden 5 slotu da açık gem sahibi olabilirsiniz, gem Quality'si yoksa eklenebiliyor veya bunların tam tersi de olabilir. :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selamahali -- 27 Aralık 2024; 10:46:35 > |
PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (345. sayfa)
-
-
En berbat hali geldiğinde ne oluyor peki? Tekrardan skillgem ile o skill i geri mi alacağız :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet. :)
-
Güzel kumarmış, sevdim bunu ama elimde yok orbdan :)
Kreua hocam merbaha, bende currency tab de bu çalışmıyor ya. O seçeneği işaretledim ama o sayfaya atmıyor otomatik olarak, ben mi yanlış yapıyorum yoksa bozuk mu acaba
Çalışması lazım hocam . Tab'e sağ tıklayıp o seçeneği aktif hale getirip onaylıyorsunuz. Ardından karakterin envanterinden currency koyacağınızda CTRL'ye basılı tutup sol tık yaparsanız otomatik olarak o tabe göndermeli. Currency tabi yeni aldıysanız oyundan çıkıp tekrar girerek deneyebilir misiniz?
-
Yok hocam yeni de almadım, ilginç şekilde çalışmıyor. Defalarca denedim, oyunu kapa aç da yaptım. Normal 1. tabdayım Ctrl+sol click yapıyorum 1. taba atıyor yine currency e atmıyor. Aynı şekilde skillgem tabı da çalışmıyor.
Cruel'de çıkma oranı artmıştı bende, skill gemler hariç pek denemedim, bir tane güzel yüzüğü hiç etmiştim vazgeçtim sonra, düzgün itemlerde genelde end game de çıkıyor veya cruel act3 gibi.
-
Hocam daha cruel'e geçmedim maalesef. Act 2 sonlarındayım bakalım ilerleyen süreçte göreceğiz.
Depodaki eşyalar için çalışmaz hocam. Karakterin üzerindeki eşyaları otomatik olarak oraya atar. 1. Tab'de bulunan currencyleri karakterin üzerine alın. Üzerinize aldıktan sonra depoya koyarken CTRL - Sol Tık yaparsanız Currency tabına göndermesi lazım.
-
Yok hocam atmıyor maalesef. Çok eziyet çekiyorum tabları düzenlerken sırf bu yüzden. Şuan işteyim, akşama video çekerim göstermek için.
t15 waystone a basıp t16 olduktan sonra gelen ligting immune yi görünce :D
-
Bana item satın alma konusunda yardımcı olabilecek var mı acaba ? Discorddan yardım etseniz 15 ex im var her halde başlangıç eşyaları alabiliriz bunlara, bende hiç yoktan öğrenmiş ve mantığı kapmış olurum. Bana biraz vaktini ayırmak isteyen olursa çok sevinirim :)
-
Level ne? Ne oynuyosun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Deadeye oynuyorumx levelim 37. Hala 5-6 sv itemlerim var. Amacım hem ticareti öğrenmek hemde itemleri düzeltmek :)
Sorcerer oynuyorum act son bossu janmara 2. denemede yarım saatte kestim.İkinci denemede bir daha bu kadar uzun deneyemem diye tam odaklanma ile kestim.Yalnız merak ettiğim her boss bu kadar uzun mu sürüyor yoksa benim build mi sıkıntılı.Arc buildi gidiyorum internetten buldum enerji barıyeri odaklı build.
Ve istisnasız, bossların range düşmanı olduğunu düşünüyorum.Hala melee oynayarak geçiyorum bossları.
-
Mana tempest i açıncaya kadar zorlar hocam baktığınız build mana tempest ile birlikte haritayı silmeye başlayabilirsiniz.Oynaması basit hig-end itemleri aşırı pahalıdır meta olmasından dolayı.Ama düz itemlerlede çok rahat t15 mapleri kovalayabilirsiniz problem olmaz sorcta biraz geç açılan bi class o :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akrepo -- 27 Aralık 2024; 20:44:32 > -
bir sorum olacak. bir skillim 80 dex istiyor. botumda da %20 reduced attribute requirement olsa; o skili kullanmak için 16 dex düşük olmam yeterli olacak sanıyorum. doğru muyum?
-
O sadece takılan iteme özel local bi durum hocam yani o statın bulunduğu item için geçerli
-
Açtım mana tempest'i hocam ama bosslarda çok efektif değil gibi.sabit kalamıyorsun ama addleri temizliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X