Şimdi Ara

PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (365. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Nicholai Hel , Selamahali , haqoco , GodPan Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 18 Misafir (2 Mobil) - 19 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
7.343
Cevap
123
Favori
345.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 363364365366367
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Farm hevesinizi baltalamayacaksa ve kabul ederseniz o yüzüğü size alabilirim.

İki satır altta aradığınız yüzüğün düştüğünü paylaşmışsınız, o kısmı okumamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 8 Ocak 2025; 17:32:19 >
  • Kreus kullanıcısına yanıt

ben yaklaşık 7-8 senedir kullanıyorum programı ama hep undervolt tarafını kullandım işimi görüyordu, şimdi bu dediğinize bakacağım.

sanırım termal macunum etkisini yitirdi artık çünkü max.85C falan görürdüm yük altında artık 100C görüyor Laptop

• Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

çok teşekkür ederim hocam düşünmeniz bile yeter :)

• fatality_ kullanıcısına yanıt

mutlaka etkisi vardır termal macunun ama ben özellikle işlemciye w sınırı ve sıcaklık sınırı koyduğumdan beri oyunlardan daha çok verim alıyorum 150-200w ve üstü şarj aletlerinden işlemci bazen çok fazla w çekiyor anlık fps düşüşü veya farklı sorunlar çıkarabiliyor bu da oyunlarda

• Steam'de son gelen ufak güncellemelerden sonra, oyunu neredeyse hiç oynayamıyorum.

Teleportlarda hep kalıyor öyle mal gibi  

• yazar11 kullanıcısına yanıt

oyunu açtıktan sonra bunu yönetici modunda aktif et hocam.

PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]
    PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]github
    Releases · Kapps/PoEUncrasher
    https://github.com/Kapps/PoEUncrasher/releases
  • Birkaç gündür drama dönüyor takip eden var mı  

Dün Elon Musk yayın açtı, oynadığı karakter 95 level monk, HC trade oynuyor. Depoda "Elon's Maps" yazılı sekme vardı. Haritalari alırken ne olduğunu bile bilmiyor, açıklama yapıyor bu haritada 4 tane şey var vs diyor. Filtre yok, tüm lootu es geçiyor, oynanışından belli tamamen hesap ona ait değil. Muhtemelen birinden aldı, aldığı kişiye de oyna diyor hesap paylaşımı yapıyorlar kısaca giriyor oynuyor. Milletin tilt olduğu şey de, ben çok iyiyim HC bak bu ben 95 oldum, çok süperim gibi yorumlar yapıyor hesap onun olmamasına rağmen. Oyunun kurallarına aykırı olduğundan banlanmalı diye birçok baskı var şuan.

Sonrasında da Rob denilen elemana saldırı gerçekleşiyor. Rob dediğimiz adamı tanıyorsunuzdur çoğunuz içerik üreticisi genelde D4 oynuyor. Elemanın şuanki buildine baktığınız zaman abartısız 5 mirror of kalandra fiyatında buildi var, bu deposu hariç sadece üstüne giydiği itemlar. Karakter buildi tamamen brain dead zaten, hani elon gibi bir adam tek vuruşla oynayabiliyorken Rob hayli hayli oynar ama rehber videolarında açıkladığı şeyler anlamsız, pasif keyleri yanlış söylüyor hep, çoğu terimleri yanlış söylüyor vs. Büyük yayıncılardan Zizaran mesela yayınında açık ve net olarak konuşuyorum Rob tamamiyle RMT kaynıyor, oyunculara da kötü örnek oluyor D4'da yaşasın, banlanması gerek burdan diye çağrı yapıyordu.

Çok zevkli dramalar yaşanıyor  

EDIT: Rob'un giydiği tüm eşyalar GGG tarafından an itibari ile silindi   Rob'un yorumu: "Bu itemları bana arkadaşım hediye etmişti."  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 8 Ocak 2025; 18:40:5 >

• Arkadaşlar ben 15 dolarlık paketi almıştım şu an stashler yetmiyor 26 dolarlık paketi de alsam steam üzerinden 600 coins gelir mi?

• smalhero kullanıcısına yanıt

Evet geliyor, ben de ayni şekilde aldım geldi.

• Arkadaşlar düne kadar herhangi bir sorun yaşamazken bugün eve geldiğimden beri oyunu açıyorum sadece hideout da bekliyorum bir kaç trade işleminden sonra oyun aniden donuyor ve kapanıyor herhangi bir hata mesajı vs yok direk kapatıyor kendisini yaklaşık 6-7 kere yaptı ve 10-15 dakika aralıklarla sürekli yapıyor bunu başına gelen veya çözümünü bilen var mı ?

• Kage. kullanıcısına yanıt

monk oynaması kötü olmuş bu dramadan sonra kesin ağır nerf yiyecek bizim monk karakterler uğraş dur şimdi PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

• sulocanxxx kullanıcısına yanıt

eyvallah hocam ben de aldım oldu

• Kage. kullanıcısına yanıt

Neler olmuş öyle ya PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

Ben daha önce Rob ile ilgili yazmıştım. D4 de en popüler Stream yapanlardan birisi Rob.

Poe ye geçince tabii oyuna yabancı sayılır ilk başlarda izliyordum fena afalladı.

Baktı olacak gibi değil, bastı parayı aldı itemleri tabii, e ggg de affetmeZ kesti biletini.

Bu arada Elon da bir ara ceza yedi diye biliyorum macro kullandığı gerekçesi ile. Hatta x de paylaşmıştı şikayet ediyordu. E oyunu onun kasmadığını herkes biliyor zaten

• Demin farm yaparken efsanevi sandık gördüm. Böyle bir şeyin var olduğunu bilmiyordum. İçinden ziyadesiyle kaliteli eşyalar düştü. PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

• Ya arkadaşlar borç olarak waystone verebilir misiniz?
    Tier 7 8 9 10 alabilirim

Waystone bulmakta çok zorlanıyorum
  • monk oynayan arkadaşlara bir sorum var benim karakterim belli pasifler aktif olunca böyle pavyon ışıklarına bürünüyor izlediğim buildlerin hiçbirinde karakter etrafında bu iconları görmedim acaba bi yerden kapatılıyor mu yoksa yanlış bir şey mi yapıyorum emin olamadım

PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]

• DelNaja kullanıcısına yanıt

Biriken şarjlar veya skill efekti olabilir, şarjları böyle renkli toplar gibi gösteren mtx transmog vardı, yanlışlıkla alıp bir de yanlışlıkla karaktere eklemiş olabilirsiniz. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuasarFX -- 9 Ocak 2025; 9:22:29 >
  • mesuthaksoy kullanıcısına yanıt

Bir quad dolusu waystone birikti bende, karakter adınızı yazın vereyim.

• Sorc için hangi levelling itemları kullanılabilir? Mercten sonra bir sorc açtım ama endgame tarafına daha çabuk atlamak istiyorum
  • DelNaja kullanıcısına yanıt

Unbound avatar, 100'e kadar biriken ascendacy skiliniz. 100 enerji olduğunda böyle 3 element de karakterinizin etrafında beliriyor. (skill barınızın üstündeki 2. ikon)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 9 Ocak 2025; 11:46:11 >
  • 
Sayfa: önceki 363364365366367
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.