Minion infernalist oynuyorum, statlarım bu şekilde, ascendancy skilliyle istersem life'ın %25'ini verip spiritimi 550 bile yapıp 3 minion daha ekleyebiliyorum ama map'lerde kolayca ölüyorum. Energy shield grim feast pasifiyle 10k oluyor ama minionlar energy shield'den önce life'ı eritiyor, ne yapmam lazım? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 9 Ocak 2025; 14:6:12 > |
PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (367. sayfa)
-
-
chaos resistini yükselt.ascendary deki passive'den yararlanırsın.
edit: charmları'da posion,ignite resisti olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodPan -- 9 Ocak 2025; 14:37:3 > -
Bağa diyor
5 6 tane sattım 1 exalted a.
Stashe koyduğum gibi PM yağmasından belliydi ucuz olduğu.
Chance orblari kraftlarsan söyle merak ederim
Çok tşk ederim ayrıca, waystone a boğdun kasayı sağolasın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim, şansları akşam denerim.
-
72 levelım 100 saati geçtim ilk divine orb yeni düştü daha ben mi bir yerde yanlış yapıyorum çok mu şanssızım anlamadım ama çulsuz geziyorum resmen oyunda itemlerimi değiştireyim diyorum iyi bir quarterstaff 5 divine'dan başlıyor botlarım falan hala 45 level mesela item craflayayım diyorum da boşa exalted harcıyorum sadece oradan da hiçbir şey tutturamadım map farmlıyorum regal shard toplamaktan canım çıktı şanslıysam belki arada exalted belki chaos...
-
Divine orb nadir düşüyor zaten. :) Waystoneları/mapleri özellik ekleyerek kullanın. Boş maplerde drop chance çok düşük.
-
87 level'im daha bana hiç düşmedi, sen yine şanslıymışsın. Divine orb'a satabileceğim item bile düşmedi.
-
Item fiyatlarını takip için hangi siteyi kullanıyorsunuz, biz de xbox tarafında başlayacağız gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
:)
twitchRob2628 - GGG deletes Robs gear from his character!https://www.twitch.tv/rob2628/clip/CogentClumsyPigeonPanicVis-MWfVxm1ZkB9LwvKc -
Reddit'te epey bir mizah konusu birikmiş:
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selamahali -- 9 Ocak 2025; 17:5:23 >
-
Mesajı şimdi farkettim kusura bakmayın, karakter adını yazın akşam oyuna girince vereyim.
-
Önemli değil hocam massiv_a
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla 1 aydır en ufak değişiklik olmadan oynuyoruz, oyun yeni çıktı haliyle insan bir şeyler bekliyor. Çıkış tarihi bence berbattı oyunun, çok fazla oyuncu beklemedikleri için fazla düşünmediler galiba ama beklediklerinin 6 katı falan fazla sattılar üzerine çoğu insan sevdi yani hala daha 300k sadece steamde görüyor oyun akşam saatleri. 3 haftalık bir tatil öncesi aşırı popüler bir EA oyun çıkarmak gerçekten ilginç bir karar. Ocak başlarında çıkmalıydı geri döndüklerinde, en azından aktif olarak hem değişiklik görürdük hem exploitlerin önüne geçilirdi ne bileyim.
Ben büyük bir patch gelene kadar ara vermeye karar verdim, 1 aydır aynı şey oynamak baydı zaten EA olduğu için çok limitli her şey iyi bile oynadım bence. Marvel Rivals yarın yeni sezon başlatıyor ona odaklanayım oyun süremde bari. Eğer bu gelecek patch sadece denge patchi olursa ayrı üzücü. Umarım druid falan eklenir en azından.
-
Hocam tier 4 map döndüm şimdi 10 tane tier 2 tamamla diyordu 3-4 falan dönünce de sayıyormuş ihtiyaç kalmadı. Teşekkür ederim yine de ilginiz için
Chaos'u en fazla bu kadar arttırabildim hocam, ascendy ile life'ı %25 feda ettim 1 arsonist 1 mage daha çıkardım, dediğiniz gibi posion charm'ı koydum, şuan nasıl sizce?
-
HP çok düşük kalmış, Chaos hasarı Energy armor'ı direkt geçer canınıza vurur. CI oynamıyorsanız veya low life build yapmıyorsanız HP'nizi 5k civarına çıkarmaya çalışın.
-
Skemesh trial için 3. ve 4. Seviye 2 şer ya da 3 er adet djin bar verebilecek var mı? exalt orb verebilirim karşılığında. Trade e konuluyor mu bilmiyorum ama?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massiv a -- 9 Ocak 2025; 17:42:18 >
Hp'yi 5k nasıl arttırabilirim ki, şuan itemlar resist ve spirit olarak çok ideal, passive skill tree'den life'a gitsem energy shield veya minion damage düşecek.
-
-
Öncelikle 3k'yı hedefleyin, HP bu seviyede olduğuna göre eşyalarda life yok demektir. Tabi mekaniklerden vb. gelen saldırılardan kaçmaya çalışmak lazım, minionlarınızı moblarla aranızda tank gibi tutarak oynayın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X