Arkadaşlar zorluk seviyesi 2'de ACT 2 görevlerinde bunlar var henüz ACT 3'e de geçmedim. Her yere gidiyorum ama bunlar silinmiyor bir türlü, yanlış bir şey mi yapıyorum acaba? Yani sorduğum ASCENT TO POWER olan. Diğeri ACT 3'e geçiş zaten. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 9 Ocak 2025; 12:12:56 > |
PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (366. sayfa)
-
-
valla çok makbule geçer.
alonespider#1922
teşekkür ederim
-
Hesap adınız değil de hesaptaki her bir karakter adıyla erişilebiliyor.
-
Hocam bana da verebilir misiniz? Seviye 2 ve üstü lazım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cruel Act II'deki bu görev bugta hocam. Ona aldırış etmeden devam edin siz oynamaya. Ascendancy puanlarınız için istediğiniz zaman Normal Act II'deki Trial of Sekhemas'a geçiş yapabiliyorsunuz zaten.
-
çok afedersin ama onu nerede görüyorum? yani oyun içi ismim Laranza ama onunla bulunabiliyor mu?
-
Bende 2-3-4 var biraz. İsmini yazarsan ekleyeyim veririm
-
Zaten o isim hocam. Oyun içi isminiz lazım. Laranza ile size ulaşır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tamma hocam, şimdi ACT 3'e geçiyorum o zaman. Teşekkürler.
-
Hocam, Bu robb'un itemlarının silinmesi ile ilgili bir video ya da screenshot vs var mı ? Çok merak ettim.
-
mtx transmog nedir hocam anlamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Demin ilk tradeimi yaptım. Bir tane yayı 1 exalted orb'a sattım. Fiyatını hiç bilmiyorum. Alana ve satana hayırlı olsun.
-
tahmin etmiştim ama nedense hiçbir buildde göremedim bu simgeleri kapatabilme ayarı olsa keşke ışıl ışıl dolaşmak çok rahatsız edici
Oyunda M harfine basınca çıkan dükkanda satılanları kastettim.
-
Hayırlı olsun :D pc'den oynuyorsanız trade piyasasını takip eden uygulamalar var. Ben ps5 ile tablet telefon kullanıyorum mecbur. Daha drop filtremiz bile yok
-
Sarı bir yaydı ama baya iyiydi özellikleri. Japon bir kardeşimiz aldı.
-
100 saattir oynuyorum ilk defa görüyorum böyle bir şey oyuna girince kontrol edeyim teşekkürler hocam
Sattığım item bu
-
Hayırlı olsun. Bu arada beyaz/normal Stellar amulet ve Saphire yüzükler değerli, 10-15 exalted orb'a satabilirsiniz, ucuza vermeyin. :)
-
60 level olduktan sonra yerden düşürdüğünüz djinn baryaların seviyesine bakarak alın area level 60 ve üzeri olanlarla girip tamamladığınız zaman sayıyor görevi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X