Öyle oluyorsa tamam o zaman iade etmekle uğraşmayayım hiç. Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim hocam. |
PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (391. sayfa)
-
-
Oyunda acemi sayılırım arkadaşlar. hatta bildiğin acemiyim :) hangi stash tab ler alınmalı 300 altın karşılığında? tavsiyleriniz var mı?
-
300 pointle en mantıklısı bunlar.
Currency (60 point )
Gem (30 point )
Essence (30 point )
Delirium (30 point )
4 tane premium upgrade (40 point )
6'lı stash tab bundle (110 point )
-
Bana da lazım :) dün 10 kişiye pm attım, ya kimse dönemdi ya da sattım dedi, nedir bu şanssızlık.
-
10+ divine a var satista, bana daha divine dusmedi😅😅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler 👍👍
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende fakirim , 1-2 divine olanları kovalıyorum ondan, 10+ lara yazsam verirler muhtemelen :D hayır build'de ne kadar etkili olacak onu da bilmiyorum :D
-
Deneyip gorecegiz, etkili ki oneriliyor😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
başında guild yazan diğer stash tablerinden ne farkı var
-
Arkadaşlar, guild kurma fikri güzeldi; yok mu önayak olacak birisi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tjrr -- 24 Ocak 2025; 18:28:53 > -
onlar guild için sizinle bir alakası yok eger bir guildiniz yoksa
-
Guild baya masraflı bu oyunda belli bir kullanıcı sayısını aşınca slot almak gerekiyor yer açmak için 10 kişilik slot 100 point daha stash tabı falan var. zaten guildin pek bi olayı yok mesajlaşma dışında bir işe yaramıyor.
-
Anladım hocam. Bunu bilmiyordum; teşekkür ederim açıklamalı yanıtınız için.
-
armor setlerine indirim geliyormu bir miktar altın kaldı
-
Belki sadece PoE II'ya özeldir; önceden üç haftada bir düzenlenen indirimler, iki haftada bire indirilmiş sanırım.
-
level 48 ilk divin orb düştü :)
-
-
gem stash tabi aldım ancak gördüğüm skill siprit ve support olarak ayrımıyor level yada kaliteye göre karışık diziyor bu şekildemi yoksa benmi yanlış yaptım
-
Neye göre hasarlar bu sekilde görünüyor. normalde hic dikkat etmem ancak senin gönderiyi görünce açıp baktım benimkiler çok düşük.
-
Beyler yardım gerek. Frost-ice sorcerer oynuyorum. Stormweaver
Act 3 cruel e gelmek üzereyim, cast on freeze e ice nova ekledim, manayı hüpletti. Yetiştiremiyorum. Build full cold damage üzerine kurulu.
Cast of Freeze e spark koysam mantıklı olurmu ?
Elemental invocation da 3 adet ice comet depolayabiliyorum bu arada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X