< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (392. sayfa)
-
-
-
Hocam bu skillere göre quartersatff seçerken neye göre seçmeliyiz light cold elemantel dps lerei bakmalıyız yoksa en yüksek phsical dps yüksek olanimi seçmeliyiz invorker olarak gidiyorum 50 lvl deyim aşağıdaki buildi yapıyorum nasıl querterstaff seçmeliyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
+ skill level bukadar etki etmesi çok iyi. ama ona mana yetiştirmek sıkıntı.
bu arada benimkide moblara vururken anlık 140K'lara çıkıyormuş zaten boştaki değerler düşük gözüksede..
-
Fiziksel gidin hocam
atak speed olsun 15-25% arası
saff fiziksel hasarı 650 olan veya 400 fiziksel + 200 elemental olanda olabilir. fiziksel hasarı 400-450 altına düşmeyin end game geldiyseniz.
butçe varsa birazda Critical Hit Chance olursa 2-5% arası mükemmel olur.
-
Steallar amulet 24 level 7 airtbutres var çok mu değerli bu 100 ex veriyorlar fiyainida bulamadım ben 1 exe satışa koymuştum nedir bunun fiyatı neden bu kadar degerli
Bu türe çok yabancıyım. Daha önce sadece türkçe olduğu için diablo 4 denemiştim. Bu oyunu yaklaşık 200 saattir oynuyorum. 77lvl sorcerer karakterim var. Daha önce cold damage üzerine buildim vardı. Sıkıldığım için spark geçeyim dedim. Ancak hasarımın benzer seviyelerde olanlara göre düşük olduğunu düşünüyorum. Spark ve Arc gemlerimin dps değerleri çok düşük geliyor. Youtubeda gördüğüm adamların 160-170k dps'leri var bu gemlerde. Neyi yanlış yapıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.
-
orb of change atıyorlar ona uniq'e çevirmek için fiyatı 80-100 exalt
-
Ne yapmalıyım sizde satayimmi yoksa hangi orb ve changeyi atmaliyim attığım zaman bu değerden fazlamı olur yoksa dusermi degeri
satmak daha mantıklı orb of change atınca itemin %99 yok olma ihtimali var.
-
90 veren oldu 100 vereyim o zaman
250 Saatin ardından ilk Divine Orbumu düşürdüm. Vatana millete hayırlı uğurlu olsun.
-
hatta %99.99 😁 100 den fazla stellara chance atıp kaybolan arkadaş var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottomanson -- 25 Ocak 2025; 18:14:2 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar The Reliquary Vault diye bir şeye denk geldim şimdi ama açamıyorum. Burayı nasıl açabilirim?
-
Benim mana 1250 hocam mana yenilemem var sn de 135, herald of ice ve herald of thunder pasifleri ile tek vuruşta 20-30 mob parçalanıp gidiyor o yüzden mana yetiyor ben bir de storm wave skillini kullanıyorum genelde ona mana bedelini yarıya çeken support gem i taktım hiç dert olmuyor mana. Benim düz hasar 216.000 oldu ekstralarla 600k üstüne çıkıyor şu anda
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Archmage skill gem göremedim, yoksa zaten build çalışmaz. Ayrıca, yüzüklerde ve silahta mutlaka %lightning damage ve Cast speed lazım, jewellarda energy shiled ve mana regen/kill yanına lightning damage, elemental damage, shock chance almaya çalışın. CI build yapın, daha dayanıklı
Bir de, oyunu yeni öğreniyorsanız hazır buildlerle kendi yaptığınızı kıyaslayın.
mobalyticsUpdated CI EB MOM Sparkmage - PoE 2 Sorceress Build Guidehttps://mobalytics.gg/poe-2/builds/sparkmage-ben -
-
Topaz Ring'ler bayağı bir Exalted Orb ediyor muydu; hatırlayamadım...
-
Benim de manam o civarlarda bu haliyle bile yetersiz kaliyor özellikle bosslarda. ben critic gidiyorum %50 crit change %300 crit bonus daha mantıklı geliyor
-
Senin build bayağı iyi duruyor, link var mı ? Dps 216000 mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X