Şimdi Ara

PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (400. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.000
Cevap
133
Favori
363.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
81. Sırada  bugün en iyi #20
Sayfa: önceki 396397398399400
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sen T15 map dönerken 79 level yaratık kesiyorsun

80 81 ve 82 keseceksin, bunlardan gelen 6 puanla beraber 10 puan tamamlanıyor.

80 için map in corrupted olması yeterli

81 için map corrupted olacak ve tower dan irridiated alması lazım

82 için üstteki 2 koşul olacak ve haritan t16 olacak

16 yi da vaal atarak yapabiliyorsun.

Yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin lütfen

Diğer atlas bölümlerini de arkadaş anlatmış zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GreldoR G kullanıcısına yanıt

Kardeşim sağol

Ben puanı olmayan birisine yardım için sormuştum çok teşekkür ederim.

Benim gtx1050 yerlerde sürünmese neredeyse tekte alıyorum onların hepsini de bilgisayar tam hurda benim PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

Ama ekliyorum sizi, citadel bosslarina çağırırım partiye

• Arkadaşlar t:14 waystone'u olup satmak isteyen var mı? Trade sitesindekiler cevap vermiyor. Akşam eve geçince tanesi 1ex'den 5 tane alabilirim.

• Ajmel Efkar kullanıcısına yanıt

Selam hocam, mesajını ancak gördüm.

Satışa koyduğun itemleri görebilmemin yolu var mı ?

İşime yarayacak bir şey var mı diye bakayım.

Sağol yardım teklifin için

• Rand_Al_Thor kullanıcısına yanıt
    Donus olmayinca satilmadigini gordugumde hepsini sattim😅 cikan parcalar olursa yazarim tekrar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 72 Level ile bu haldeyim, nereye odaklanmalıyım, tecrübeli arkadaşlar önerilerde bulunursa sevinirim

PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]

• mesuthaksoy kullanıcısına yanıt

Dün 15 tane harita aldım , hepsine önce exalt sonra vaal attım hiç 16 olmadı . Öyle olunca dedim heralde sorun bende , bi yeri eksik yapıyorum :D

• Oyun içi trade mesage inverntoryden item seçip nasıl atılıyor ?

• Xallez kullanıcısına yanıt

Ben de var, verebilirim. Exalta gerek yok.

• Daisuke D kullanıcısına yanıt

2-3 tane t16 verebilirim.

• Trial of Sekhemas'ı illâ tamamlamak mı zorundayız? Bu görev Act II'da. Seviyemizi yükseltip girebiliyor muyuz Act III'den sonra da?

• tjrr kullanıcısına yanıt

Sonra girebilirsiniz. Hatta tek seferde 4 triali bile yapabilirsiniz istediğiniz levelde.

• SpinalTap kullanıcısına yanıt

Tamamdır, çok teşekkür ederim cevabınız için. PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

• Dün şöyle bir şey craft ettim, Intel ve Lightning dmg ilk denemede denk geldi. Fire dmg ölü özellik diğer ikisi işe yarar ama asıl olay alt taraf tabi. Ingenuity kemer kullanan stack build'larına hitap ediyor. 40 divine'a koydum 30 teklif geldi satmadım. Bugüne dek yaratabildiğim en değerli eşya

• Oyunu almadık. Artık herkes içinden geçti yahu :)
    Çıksa da oynasak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ekostros kullanıcısına yanıt

Oyyy çok iyi gelmiş statlar

• ekostros kullanıcısına yanıt

Hocam breach ring craftlarken sırasıyla hangi essence ve orb'ları kullanıyorsunuz? Sanırım ilk malzeme olarak essence kullanılıyor doğru mudur?

• Rand_Al_Thor kullanıcısına yanıt

Hangi build i gidiyorsan skillere, gemlere itemlere odaklanman lazım burası ile ilgili değil o. YouTube de gittiğin build ile ilgili çok video var.

• Rodin kullanıcısına yanıt

"Normal" değerde ise Lightning veren essence ile magic yapıyorum. Lightning yapmamın sebebi hem kendim için hem de genel class'larda Lightning revaçta. Sonra sırasıyla augmentation > regal > exalted. Elimde "omen of sinistral alchemy" varsa duruma göre bunu aktif edip "normal" item'ı alchemy ile doğrudan rare yapıyorum. Craft'ın sonunda 2 tane çok iyi stats 2 taneden fazla da ölü stats varsa duruma göre Chaos deniyorum. Burada biraz şey gerekiyor item'ın craft'a devam edip etmeyeceğine değer olup olmadığını bilmek. Revaçta 2-3 tane build var zaten herkes invoker/ranger/gemling'de aynı build'i oynuyor. Youtube'dan bakıyorum build'lara orada yüzüklerde hangi statslara ihtiyaç olduğunu görüyorsun. Birkaç saatlik youtube/trade market araştırması ile kafana yerleşiyor yüzük bilgisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 5 Şubat 2025; 1:0:5 >
  • bluemoon kullanıcısına yanıt

Bizden kimse içinden geçmemiştir. Yani en fazla 2.karakteri gelistiriyorlardir,Onda da başkasının yaptığı build i takip ederek.. sanmıyorum şu an bizden birinde 4 tane +90 karakter olsun.

Ama arkadaşların iletişimi güzel, soruyorlar öğreniyorlar, birbirlerine yardımcı oluyorlar. Zaten henüz içinden geçilecek içerik yok.

Kişisel görüşüm bu oyunun tam sürüme geçip bedava olmasına daha 1 yıl var, imkanı olan alsın derim.

• 
Sayfa: önceki 396397398399400
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.