< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (396. sayfa)
-
-
Monku biraktim hocam ranger lighting arrow ile tingirdiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dün akşam alabildim sonunda, 1 div 50 ex, düz hasar 24 k çarpanlar ile 60 küsür'e çıkıyor, şimdilik t10 maplarda denedim sırayla gidiyorum, güzel oldu, tavsiye ederim,
ancak eldivenler den gelen resistler değişince ekipmanı değiştirmek zorunda kaldım, resistler %50 ye düştü :D 300 ex harcadım üzerine max damage ile böyle , resisleri 75 yapınca hasar 21 k ya düşüyor, zorlanırsam değişirim, hep bir şeylerim eksik kalıyor :D
-
doğru düzgün item düşmediğinden bişeyler eksik kalmaması için sanırım 25-30 Div harcamak gerekiyor şuan.
Ingenuity ve HOWA aldım benim de resistler çakıldı, şuan Exa ile güzel birer Chest ve Helm bakacağım ama bu durumda da resistleri ayarlayınca, rarity found çok çok azalacak.
-
Hayırlı ıolsun ben alamadım daha :)
planlamayı baştan yapmak lazım zaten , sonradan unique kullanınca ister istemez eksik kalır resistler. Ben zaten ranger ile kullanmayacağım , yeni build yaptım Stormweaver Statstacker için lazım.
Rangerla 15 dönüyorum çok rahat. Kaldı ki ben daha Monk karakteri yapmadım , bulamazsam onunla kullanırım en kötü :D
-
Monk oynuyorsan item atacaktım sana monkla şu an 220.000 düz vuruşum var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massiv a -- 30 Ocak 2025; 11:43:14 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dur allahin askina aklimi karistirma😅😅 ranger ile oyun sonunu gormeye calisiyorum😅
Hocam monk kaç leveldi itemleri kaldıracak seviyedeyse yardım ediyim sana bak burada benim karakterle bir videom var
massiv ayoutubePath of Exile 2 MonkeDonke T15 - Monk Powerhttps://www.youtube.com/watch?si=fbbOQBpA3lCXy2cZ&v=cMWFemB-4-A&feature=youtu.bemassiv ayoutubePath of Exile 2 Monk Power invokerhttps://www.youtube.com/watch?si=vJc0o2pU0ONCHdUJ&v=86xP7LpFctI&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massiv a -- 30 Ocak 2025; 11:51:24 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
72de biraktim
Aksam girebilirim ancak oyuna
Ice strike monktu benimkisi degistirmem gerekiyor sanirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajmel Efkar -- 30 Ocak 2025; 11:52:1 >
Değiştirmesen de hasarını arttırırız baktık olmuyor komple değiştiririz
-
Bak bununla ilgilenirim😅
Tamam buna da bakalım satışa koymuyorum o zaman 😁
Eyvallah sagolasin☺️
Bende ice sorc ile oynuyordum en son 75 lvldi haritalara yeni başlamıştım, arkadaş dedi "dead eye light build" ne güzelmiş deneleyim dedik , bir bakmışım 80 lvl olmuş :D item konusunda desteklediler tabi sağolsunlar :)
-
Lighting ile basladim bende act2 de degistirdim. Simdi donduruyorum patliyor vs kreus un kullandigi build ile sariyor yani.
Item toparlamasi denk getirmesi zaman aliyor sadece
Bu kadar diven nasıl kazanıyorsunuz 70 levelim o kadar saat boyunca 1 tane düştü 🙂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uncorrupted olanları 3 divine a koyuyorum 4 tane sattım bugün direkt gidiyor yağmur gibi istek yağıyor hele açılmamışlara saniyesinde yazıyorlar
Hocam sadece yerden almakla olmuyor malesef mekanikleri oynamak gerekiyor.
Mesela Ritual Maplari farmlarsanız Ritual bosuna girmenize yarayan an audience with the king fragmenti denk getirirseniz 9divine satabilirsiniz.
Breach haritalari farmlarsaniz breach splinter biriktirip 300 tane yaparsaniz breach boosuna girmek için bir tane breachstone'a dönüşüyor. bossa girip keserseniz şansla 3divlik eldiven atıyor.
birde CITADEL farmi var bunları bulup boslarını keserseniz fragment atıyor bu fragmentler 3 ayrı bossdan düşüyor herbiri 1 veya 1.5 divina gidiyor. Citadellere girerken waystone drop change rate %590 üstü olursa 2 tane fragment atıyor 2x div demek waystone drop change'i mapleri rare yaptıktan sonra vaal orb atarak sansla yükseltebilirsiniz.
ultimatum farmlama var birde oradanda soulcore ve fragment düşürüp satabilirsiniz.
daha bir sürü yöntem vardir. 3 günde yukardaki 3 mekanikle 45div yaptım. boş yere maplerde düşecek diye beklerseniz 1-2 tane ile kalırsınız.
biraz gelişince fragmentleri ve boss biletlerini satmadan kendiniz farmlarsınız ozaman paraya para demezsiniz.
-
Arkadaşlar sormak istediğim 2 konu var. Bunları bi türlü çözemedim.
İtemlara quality basmak ne işe yarıyor? 20 quality yaptığım arm'ın hiçbir stat'ı değişmedi.
Birde gemleri 5 support gem basacak hale nasıl getiriyoruz? 3 support geme yükselltikten sonra vaal orb ile bi ihtimal 4 oluyor. Ama tabi haliyle böyle olunca 5. seviyeye çıkartamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xallez -- 30 Ocak 2025; 19:56:25 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X