Şimdi Ara

PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (397. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.045
Cevap
131
Favori
365.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 395396397398399
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • T14/15'lerde çöp mob'lara tek atarak gidiyoruz, darbe bile vuramıyorlar vursa da etkilemiyor, sarı'lardan bazen tek darbede ölüyorum. Chaos hariç tüm resistance'lar 70-75 arası, energy shield 1.7k, Life 1.8k, energy shield odaklı olmama rağmen armour %30. Sarı'lardan tek yiyeceksem neden resistance ve energy shield kastığımı anlamıyorum. %0 resistance ile oynasam hiçbir şey değişmeyecek eminim.

• Xallez kullanıcısına yanıt
    Quality En üstteki statları etki ediyor mesela zırhlarda Armor, Energy Shield, Evasion gibi silahta da fiziksel hasara.

Gem için ise slot rünlerinde greater ve perfect olanları var 4. Ve 5. İçin onları basman lazım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • unconc3rn3d kullanıcısına yanıt
    Ben bunlari anlayana kadar herhalde oyun tam
    Surume gecer😅😅

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Witchunter ne durumda ? Takip edip toparlayabileceğim bir guide var mı ? D4 girdi araya ama ömrünü tamamlıyor bu sezon da PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

• ekostros kullanıcısına yanıt
    Chaos resist önemli elemental resistleri de fullemek lazım bende hepsi 75, 2400 can 900 e yakın energy shield ile oynuyorum amulet ve body armour da recouped as life statı var %42 civarı yapıyor toplamda bu şekilde kurtarıyor beni. Ama hasarım artılar olmadan 220k bossları çabuk alıyorum yoksa zorluyor

• StreamRolleR kullanıcısına yanıt
    Hayır armour düşürür fiziksel hasarı. Evasion size vuramamalarını yani canavarların miss yapmasına sebep olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massiv a -- 30 Ocak 2025; 23:37:8 >
  • Oyuna witch ile başlamıştım ama yavaşlığı çok can sıkıcıydı, sonra monk'a geçtim şimdi seri seri map yapıyorum aşırı eğlenceli. Ritual yaparak da günde ortalama 40-50 divine düşürüyorum. Tam buildi göstermek için video çekiyordum şansa ağaçtan ritual key'i düştü, bunları düşürerek kasıyorum divine'ı, tavsiye ederim.

PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]Furkan Esenyoutube
    Build by Sindekus: https://maxroll.gg/poe2/planner/fx2m50nr
    https://www.youtube.com/watch?v=wy-McEUr9FM&ab_channel=FurkanEsen

PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 31 Ocak 2025; 2:43:35 >

• Ben bu damage nasıl arttıracağım yaw.

67 Level Deadeye Ranger karakterim DPS halen 3600

Level 45 bow var, daha iyisi çıkmadı hiçbir yerden

Zırh olarak kullandığım " Enfolding Dawn " diye bir turuncu düşmüştü, sırf +100 spirit için onu da değiştiremiyorum.

İlginç tarafı bosslarda çok zorlanmıyorum ama boss dışındaki karakterlerden sürekli kaçmam lazım.

Bin tane değişken var anasını satayım, hangi birini kontrol edeceğimi şaşırdım.

En azından düzgün bir silah bulsam yine sıkıntısız ilerleyeceğim de düşmüyor ki bir halt.

• Rand_Al_Thor kullanıcısına yanıt

Poe2 official trade sitesinden bow al. 1 ex orb a bow koyuyorla average üstü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bow alırken en çok neye önem vermeliyim ?

• Rand_Al_Thor kullanıcısına yanıt

Youtube guide- maxroll, mobaanalytics sitelerinden build ine bak

🙏

mobalytics den bir build ile ilerliyorum hocam.

• şöyle monk yapmak için son level'a gelmek şart mı? çok bilmiyorum bu tarz oyunları kendimce oynuyorum arada youtube'dan monk buildlerine bakıyorum adamlar öyle seri dönüyor ki oha diyorum. 61 lvl oldum hala 1 saate harita dönüyorum. PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

• steam'deki 15 dolarlık versiyonu alınca oynanabiliyor mu? sitesinde 30 dolardan başlıyor da.

bir de steam'den alınca, poe hesabına mı bağlanıyor sonra? yeni hesap açsak ona da bağlayabilir miyim? poe1 hesabımın ayrı kalmasını istiyorum.

• Adabeyi A kullanıcısına yanıt

Steamde indirimli 30 dolarlık paket 15 dolar aynı paket farkı yok oynayabilirsiniz

• Biraz önce böyle bir şey düşürdüm iyi midir arkadaşlar. Oyunda acemiyim de şöyle dolu dolu görünce iyidir diye düşündüm :)

• hayalet002 H kullanıcısına yanıt

Bi değeri yok hocam bunun baya bi stat var fakat değerleri çok düşük. boyle bir item neden var oyunda sorguyluyor insan. geliştirici kafayı çekiyordu heralde bunu oluştururken :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unconc3rn3d -- 31 Ocak 2025; 20:59:38 >
  • Günlük kısa bir farm videosu

PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]Furkan Esenyoutube
    Build: https://maxroll.gg/poe2/planner/282cj0zh
    https://www.youtube.com/watch?v=bzwMw8FSULE&ab_channel=FurkanEsen
  • unconc3rn3d kullanıcısına yanıt
    Ben de bişey sandım böyle bir sürü özellik yazınca :)) gerçi daha düşük level im ben de. İş görür sanırım bir süre :)

• Rodin kullanıcısına yanıt

5K Enegy Shield'ı nasıl yapıyoruz bizede anlat :D itemleri görebilirmiyiz sakıncası yoksa

• 
Sayfa: önceki 395396397398399
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.