Şimdi Ara

PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (403. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: The Man in the Suit Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.047
Cevap
131
Favori
365.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 399400401402403
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bunun beklentiye girmekle ne alakasi var? Adamlar her roportajda en az 6 ay , en fazla 1 sene demedi mi kac kere? Bunu basaramayacaklarini soyluyorum, madem oyle niye yalan soyleniyor. Zaten oyun cikmadan once bir calisanin leaki var, ne dediyse dogru cikti release sonrasi onaylandi. Herif, Jonathan icin surekli yuzunuze yalan soyluyor diyordu. Daha detay var bir suru bulursam atarim.

Adamlari olumune savunmaya gerek yok, yazdiklari seyleri okuduysan anlarsin neden herkes hayal kieikligi yasiyor. Olay sabir selamet de degil, adamlarin odaklari cok farkli yerde. Eger hicbirimiz ses cikarmazsak ve Bazi konularda oneride bulunmazsak, bu oyunun kaderi de D4 gibi olacak. Yazdiklari seylerden belli ki yapmaya calistiklari sey bu. Ondan sonra da oynarsiniz en fazla 1 hafta d4 gibi.

Ayrica senin de dedigin gibi erken erisim bu, test yani. Neyi test ediyoruz? Ettigimiz bir sey yok adamlar bir seyleri degistirmeye korkuyor. Bi builde nerf getiriyorlar her yerde aglayan aglayana. Bi bossa buff geliyor, bi mekanige zorluk geliyor hemen agliyorlar. Adamlar test etse izin veren yok, sirf negatif yorum gormemek icin adamlar hicbir sey yapmiyor. Ne balance patch atiliyor, ne mekanikler zorlastiriliyor, tum odak quality of life uzerine kurulmus millet aglamasin diye. Bu sekilde cok kolaylasip D4 gibi olacak oyun. Milletin engellemeye calistigi sey bu, benim de dile getirmek istedigim sey bu. Test surumundeyiz, en ufak degisiklik gormuyoruz artik. Korkulacak bir sey yok oyunun icine etseler bile test edelim sonucta, bir seyler gorelim. Fakat gorunuse gore artik bu tarz seyleri her 3-4 ayda bir gorecegiz EA boyunca.

Ben burda oyun icin kotu bir sey demiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

Hocam bize bir şarap parası atın yaPATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]  Şaka bir yana focus'ları bu kadar değerli kılan en önemli kilit modifier crit ve all spell mi?

• ekostros kullanıcısına yanıt

Bu item'ı bu kadar değerli kılan item'daki tüm mod'ların bir arada olması.

• arkadaşlar bu skillere koyacağımız iyi support gemleri gösteren bir site var mıdır? youtube'dan bakmak sıkıyorda, böyle meta gemleri falan gösteren bir site varsa iyi olur.

• Gaara34 kullanıcısına yanıt

İçerik üretici ve community'nin build'larını buradan görebilirsin

https://maxroll.gg/poe2

https://mobalytics.gg/poe-2/builds

• Daha önce konuda konuşulmuştu ama son durumu buradan sorayım dedim.

Steam den en ucuz olan Early Access Pack almıştım 15 Dolara, içinde 300 coin vardı.

Şimdi Stash Tablar için coin almak yerine Lord Of Ogham Supporter Pack alsam oluyor mu ? İçinde 600 coin var ya, sadece onlar için.

• Ekstra para vermek yerine support pack yükseltebilirsin. GGG desteğe yaz, Ogham Sup pack'e yükselteceğim EA pack'i de, onlar yardım ederler. 600 coin ile de istediğin TAB'ları alabilirsin. Tab'lar 3 haftada bir indirime giriyor, indirimi bekleyebilirsin.

• 
Sayfa: önceki 399400401402403
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.