Unset yüzükler bir tane, Gemling'in "Integrated Efficiency" pasif skili üç tane ekstra skill sağlıyor. |
Bildirim
Unset yüzükler bir tane, Gemling'in "Integrated Efficiency" pasif skili üç tane ekstra skill sağlıyor. |
Bu temporalist buildi poe1'de de bu kadar kırık mıydı? Adam zıplaya zıplaya sekhema - map yapıyor. Artık oyun olma noktasından da çıktı, o buildi yaptıktan sonra yürümek bile istemezsin, ne biçim iş bu. Oyunu oynamamış biri izlese hile bu der. Demin minionların saçma hareketlerini de göz önüne alıp biraz düşündüm, ara vermek en iyisi olacak. En azından şu yamaya kadar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kivalo -- 2 Şubat 2025; 22:11:56 > |
Oyunda 300 saati devirdim. 84lvl sorcerer oynuyorum. İlk divine orb sonunda düştü |
Oynayan arkadaşlar, GGG support'a biraz baskı yapsak da TR sunucusu açsalar? Sırf yüksek ping sebebiyle HC oynayamadım yıllardır. Oynayan herkes yazarsa açarlar bence. TR'de çok fazla oyuncuları var çünkü. Bize en yakın sunucu Almanya'da, onda da haftasonları oynanmıyor aşırı yüksek pinglerden. |