Tamam hocam teşekkür ederim |
PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (395. sayfa)
-
-
Zırh setlerine indirim geliyor mu 450 coine begendigim bir zırh var birde map stash tab kullanışlimi ihtiyaç duyuluyormu almaya degermi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_44 -- 27 Ocak 2025; 23:22:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ingenuity kemer %70 ring bonus + %20 max energy shield versiyona 16 div ödedim. Kazık mı yedim ucuza mı aldım? Aslında 2 gündür live search'te 15-16'ya koyanlara anında pm atıyordum hiçbiri satmıyordu bu paraya biraz bekleyip 20/25'e çıkarıyorlardı ama şimdi anında yazdığım kişi 16'ya verince ulan acaba kazık mı yedim diye bir düşündüm
-
Zırhlarada indirim geliyor ama belli bir tarihi yok bildiğim kadarıyla.
map stash tabi aşırı kullanışlı kesin alınmalı fakat daha oyuna eklenmedi.
-
19 -21 arası satılıyor genelde kazıklık birşey yok statları %75-77 gibi olsa daha iyi olurdu tabi yinede kötü sayılmaz.
-
Hocam bir şey soracağım yüzüklerdeki "lightning damage to attacks" değerlerinde mesela 1-100 olması ile 6-100 olması arasında ciddi bir fark var mı ? Nedense ilk rakam 1 değil de 4 veya 6 olanların değeri çok daha yüksek. 1 değil de 6 olması ne kadar damage farkı yaratabilir ki?
-
%1 fark olmaz bile cok takılmayın hocam. örnek veriyorum 4-6 ve 1-6 damege ekleyenler arasında ucuz olanı alıp geçin. özeliklede yüzüklerde. mesela unik bir kolluk taksanız rare olana kıyasla feda edeceginiz bir ton stat varsa yinede uniq kollugu takacaksanız işte ozaman oyle ufak hesaplamalar yapabilirsiniz.
-
Yokmudur hand of wisdom satan? 2 gundur 1 divlik olanlara yaziyorum kimse donmuyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu stellar amulet'e orb of chance basınca neye dönüşme ihtimali var ki bu kadar kıymetli? 200ex'e koydum anında whisper yağdı.
-
Astramentis uniq amulet'e dönüşme şansı var. Değeri 170 div'den başlıyor ama şöyle söylim youtube'da videoları var, 500 tane 1000 tane beyaz stellar toplayıp orb atanlaın videoları var 1 tane bile Astramentis olmuyor. Milyonda bir ihtimal falan herhalde bence satın 1 div ediyor sanırım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X