Şimdi Ara

PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (393. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.877
Cevap
132
Favori
359.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
54. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 390391392393394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun beni acayip yordu build işini bir türlü beceremedim. Ne yapsam olmuyor WitchHunter merc ile. Youtube'da izlediğim build'ları deniyorum item'lar neredeyse kafa kafaya ama karakterim videodakilerin yanına bile yaklaşamıyor. Herald of thunder videodakiler gibi asla sürekli devreye girmiyor, girdiğinde sadece dibimdekiler ölüyor, aynı support'ları kullanıyorum. Galvanic build ile ne tek hedef ve boss kesebiliyorum ne doğru dürüst hayatta kalabiliyorum oyunu silmeme az kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Oyun beni acayip yordu build işini bir türlü beceremedim. Ne yapsam olmuyor WitchHunter merc ile. Youtube'da izlediğim build'ları deniyorum item'lar neredeyse kafa kafaya ama karakterim videodakilerin yanına bile yaklaşamıyor. Herald of thunder videodakiler gibi asla sürekli devreye girmiyor, girdiğinde sadece dibimdekiler ölüyor, aynı support'ları kullanıyorum. Galvanic build ile ne tek hedef ve boss kesebiliyorum ne doğru dürüst hayatta kalabiliyorum oyunu silmeme az kaldı

Heraldların dpsleri buffsız en az 7-8k olmalı aksi halde gerekli hasarı vurmadığı için çarpışmıyor.

Açıkcası bugüne kadar bi build oturtamadıysanız tavsiyem yeni sezonu beklemeniz olacaktır, ara verin. Bu sezon ne düzgün patch alıyor ne bi şey, zaten denge patchi atmayacaklarını söylediler, 1 div 250 ex olmaya doğru gidiyor, işiniz iyice zorlaşmış durumda. Ben bu hafta yeni sezon duyurusu bekliyorum açıkcası, bakalım.

• Kage. kullanıcısına yanıt

Mecvut build ve gear'larım bu şekilde dediğiniz gibi yeni sezona kadar bırakacağım herhalde. Bir canım sıkıldı ama onca saat oynayıp da hala doğru dürüst mapping yapamamak. Public party'ler de adamlar 1 dakikada map temizleyip uçuyorlar tek tuşla etrafındaki her şeyi yok ediyorlar ben düz sarıları kesemiyourum rezillik ya

Brainscan Parkouryoutube
    path build galvanic help
    https://www.youtube.com/watch?v=lAe5_fa2rPk
  • ekostros kullanıcısına yanıt

Atak speed önemli herald skillerinin tetiklenmesi için int'yi dexterity'e çevir diyeceğim ama bukezde reloada takılacaksın. bende witch hunter oynuyordum 84 levelde bırakıp monk açtım oynaması daha keyifli clearıda on numara.

• Map stash tab gerekli olurmu almaya degermi harita cokmu oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Mecvut build ve gear'larım bu şekilde dediğiniz gibi yeni sezona kadar bırakacağım herhalde. Bir canım sıkıldı ama onca saat oynayıp da hala doğru dürüst mapping yapamamak. Public party'ler de adamlar 1 dakikada map temizleyip uçuyorlar tek tuşla etrafındaki her şeyi yok ediyorlar ben düz sarıları kesemiyourum rezillik ya

Brainscan Parkouryoutube
    path build galvanic help
    https://www.youtube.com/watch?v=lAe5_fa2rPk

Aslında normal bi sezon gibi olsaydı şuan rahatça yine yapabilirdiniz ama nasıl desem oyun çıktığından beri 1-2 kere denge güncellemesi aldı o kadar, hangi classın hangi skilin ne olup olmadığı belli değil karman çorman şuan ortalık, yani buildler belli başlı zaten 2 herald stack vs yapıyor herkes tamam da hani şunu demek istiyorum, oyun yeni üzerine denge patchi de yok çıktığından beri, üzerine bi ton exploit oldu hani zamanında oynayıp halletseydiniz rahat rahat dönerdiniz şuan ama zaten içinden geçilmiş, saçma sapan bir sezonun ortasında yeni build yapmak özellikle 0'dan, çok zor. Dediğim gibi trade ile bile dönmez artık 1 div 250 ex yani daha geçen hafta 118'di siz düşünün.

Bence en mantıklısı kendinizi yormamak, şuan tecrübe edinmiş oldunuz belli başlı şeylerde, yeni sezon başladığında zaten denge düzenlemesi gelecek, yeni içerik, yeni değişiklikler olacaktır bir ton. Herkes sanki oyun yepyeniymiş gibi yeniden çoğu şeyi çözmeye oynayacak, o zaman diğer oyuncularla başlarsanız daha rahat ayak uydurursunuz. Ayrıca yeni sezon devam ederken bu sefer sürekli denge güncellemesi alacaktır, sürekli değişiklik vs olacaktır, bu sezon gibi olmayacak haliyle daha rahat olur sizin için bence şuanlık zorlamayın tabi yine de siz bilirsiniz ben sadece fikrimi sunuyorum ^^

Bu arada 24H2 günceli almışım ben windows'tan, ama geçmeyeceğim galiba sürekli sorun çıkıyor deniliyordu.

• merhabalar.

1 dk önce oyuna lat+f4 çektim ve steamden baktım. 333.6 saattir oynamışım. güzelce bir unistall da yapacam birazdan. bazı şeyler de eğer değişmezse büyük ihtimal bir daha bu oyunun yüzüne dönüp bakmam.

1. si kesinlikle trade sistemi. 333.6 saatin her dk sında dümdüz sövdüğüm bir sistem ve alışamadım. alışamam da. diğer yazacağım her şey düzelse de bu sistem değişmedikçe benim için poe 2 3 4 5 6 7 8 9 10 diye bir oyun yok. dünyada son oyun kalsa, başka bir oyun kalmasa oyunculuktan emekli olurum, jubilemi yapar gider 101 oynarım ama yine de bu oyunu bu trade sistemi ile oynamam. ruhum, benliğim, vücudumdaki her hücrenin atomlarına, elektronlarına varana kadar nefret ettim bunun ötesi olur mu? yok. ve artık dayanamadım. olmaz böyle rezil bir sistem olmaz. net.
    2. si. ise craft sistemi. bir oyunda craft zor olsun eyv. herkes hemen 3 günde nirvanaları görmesin peki, şans faktörü de olsun ona da eyvallah ama yahu milli piyangoda süper ikramiyeyi bulmak seviyesinde de olmaz bir craft olayı. olmamalı. bezdiriyor insanı ki bezdim artık. ilk başlarda lvling olsun early endgame olsun işime yarayan eşyalar craftladım ama yahu artık belli bir seviyeden sonra imkansıza yakın oluyor resmen. amele gibi farm yapacan da işte birikecekte eee sonra item alacan. ilk zamanlar çok umursamıyordum ama yok yahu olmuyor. belli bir seviyeden sonra itemler zaten memleketteki fiyatlar gibi fezaya gözünü dikiyor. öylece kalıyorsun. orta seviyedeki itemleri yada 1 2 modu kötü gelen itemleri zaten artık kimse almıyor. hani alacak adam, alırım 1 2 oynarım üstünde adam ederim diyemiyor ki neden alsın. alsa omen alacak orb basacak o da yine şansa tutsun da işini görsün. hasılı bu craft olayı yüzünden bir yerden sonra tamamen olay ameleliğe dönüyor ki çekilemez oluyor çünkü en büyük zevklerden birisi de benim için oyunda item craftlamak. yahu ben yapamadıktan sonra, o hazza erişemedikten sonra neden oynayayım? reelde elektiriğe giden parayı orba basarım vaktim de bana kar kalır yahu.
    3. sü drop olayı. misal son günlerde artık şuna döndüm. harita yapıyorum boss felan kesiyorum ve sadece currency leri alıp çıkıyorum. yahu düşen 1 tane eşya bile işe yarar olmaz mı? yok arkadaş yok. düşmüyor. çok vakit harcadım. tek tek topladım. hepsine baktım ama yok yok yok. belli bir seviyeden sonra işinize yarayabilecek bir itemin düşmesi bu oyunda %0,00000000000000001 ihtimal bile değil. bu kadar da olmaz ki ya.
    4. sü. 333.6 saattir oynuyorum ve 92 lvl im. fıkra bu kadar.

oyunu cidden sevdim. ilk başlarda zorluğu güzel hissettirdi. sıkılmadan oynadım. craft felan da çok takmadım. işimi gören eşyalarda arada craftladım. trade olayına gerçi hiiiiiiiiiiiç alışamadım ama boş verin. ilk başlarda lvl alması zor olsa da sıkıntı etmedim ama bir yerden sonra benim pilimi bitirdi. sabır taşını çatlattı. çekilmez oldu. buraya kadarmış diyip alt f4 ü çektim.

paylaşmak istedim. herkese iyi oyunlar ve booooooolca sabır diliyorum.

• dr_mrh D kullanıcısına yanıt
    Hocam bu buildi ben kendim yaptım bir yerden almadım. Ps başına geçince ekran görüntüsü alıp atabilirim isterseniz.

Evet dps i 216k yaptım resistler 75% can azaldı biraz bu şekilde dps i artırınca. Ben de farklı bir builde gittim şu an dps 180k lara düştü ama daha zor ölüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massiv a -- 26 Ocak 2025; 1:19:6 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ihtiyar.gamer İ kullanıcısına yanıt

1. Abi ben ssf oynuyorum. Hiiiç işim olmaz trade ile hile yapmak gibi bir şey benim gözümde.

2. Poe2 erken erişimde craft sistemi diye bir şey yok! kendimizi kandırmayalım. İleride ekleyebilirler ama çok şey eklemeleri gerek.

3. Drop olayı direk d2 gibi magic find ı koyunca oyun cümbüş bereket. Koymazsak da eski günlerdeki gibi 5 gün üst üste mephisto kesmek gibi düşürene kadar.

4. Last epoch diye bir oyun var. O poe2 den güzel. Öneririm.

5. Poe2 erken erişim oyunu çok eksiği var en azından poe1 ile kıyaslarsak.

6. Ben oyunun çoğunun hazır olduğuna inanmıyorum (belki kendimi kandırıyorum) 1 seneden önce tam sürüme geçeceğine inanmıyorum çok şey ekleyeceklerdir.

Bu aralar diablo 4 sezon 7 var ona girince, erken erişimde dandik yarım yamalak, herhangi çeşitlik sunmayan, craft sistemi olmayan, skill sistemi ise baştan sağma olan, bug dolu poe2 nin biraz daha kıymeti anlaşılıyor.

• Şunu omen açıp vaal atma riskine girmelimi sizce 😄

PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]

• GreldoR G kullanıcısına yanıt

omenle atmama ragmen dün 2 tane 10 divlik botu çöp ettim. önermem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

son update ile loading'deki çökme sorununu düzeltmişler. github'daki programı kullanmadan denedim update sonrası henüz çökme olmadı.

işlemci 11700KF.

düzeldi demiştim ama dün de bu günde oynarken map geçişlerinde çökmeler yaşamadım. azalma var ama düzelmemiş çökmeler devam ediyor.PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

• Erken erişim bittiginde stash tablerimizdeki ürünlerde mi sifirlanacak yoksa sadece level mi sifirlanacak

• hakan_44 H kullanıcısına yanıt

Hicbirine birsey olmayacak, yeni bir lig açılacak, isteyenler ordan devam edecek. İstemeyenler standart lig de kalacak.

• GreldoR G kullanıcısına yanıt

Ne anladık erken erişimden o zaman? Standard'ı yanlış yorumlamışsınız. Oyun çıktığında direkt lig ile başlarsa standard diye bir şey de olmayacak. Standard lig diye bir şey zaten yok. Ya lig var, ya standard.

Erken erişimdeki gelişmeler de, item'lar da oyun çıkınca oynanılabilir hâlde olmayacak. Karakteriniz durur, oynayamazsınız. Sizin kafanızın karışıklığı, standard ile lig arasındaki farktan geliyor. Biz şu an çıkmış bir oyunu oynamıyoruz, erken erişimde oyunu test ediyoruz. Adamlar neden oyunun nihaî hâli çıktığında erken erişimdeki ağır aksak düzenle oynamana müsaade etsin?

• Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

Tamam işte standartta oynamaya isteyen devam edecek. Aksakliklar zaten updatelerle giderilecek, oynamak isteyen standartta kalacak. Gelecek olan ligler standartlarla aynı olmuyor zaten, her lig de farklı mekanikler oluyor, daha eglenceli veya daha ugraştirici gorevler oluyor. Sen standartta kalirsan bu mekaniklerden yararlanamayacaksin.

• Bu skill gemler 14 lvlde kaldi? Bunlari nasil ilerletiyoruz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ajmel Efkar kullanıcısına yanıt

Map tier seviyesine göre ilerledikçe 20 level a kadar dusuyor. Bende 19 levele kadar var oyundan eklerseniz verebilirim. GreldoR#9612

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreldoR -- 26 Ocak 2025; 15:41:31 >
  • Ajmel Efkar kullanıcısına yanıt

Skill gem drop oranı çok yüksek

Fark yaparsın ama düşük level geliyorsa daha yüksek level kesmen gerekir

Ben vereyim sana istediğin level ama her skill gem belli bir char peçeli istiyor

• Dusuyorsa sorun degil daha t1 t2 donuyorum.

Farkli bi sey yapiliyorsa diye sormustum tesekkurler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 390391392393394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.