Şimdi Ara

PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (390. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.964
Cevap
133
Favori
362.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 388389390391392
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

buildin linki varmi hocam inceleyelim?

diğer soruna gelirsek herald skillerinin alanını ve hasarını artıran Doomsayer düğümü var tree'de onu direk amulete instıll edebilirsin.

• unconc3rn3d kullanıcısına yanıt

Hocam mobalytics veya maxroll’a karakteri nasıl linkliyoruz hiç bakmadım ona da videoda tek tek tüm item ve passive tree’yi kayda aldım. Herald özelliğine bakıcam şimdi passive tree’de 👍🏻

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekostros kullanıcısına yanıt

build sayfasını açıp tarayıcı linkini atsan gireriz büyük ihtimalle. veya youtube videosunun altında varsa linki video linkini atsanda olur.

• unconc3rn3d kullanıcısına yanıt

Referans aldığım build bu. Youtube videosu da aşağıda. Ben sadece bu passive tree'de movement speed ve mind over matter'ı (Alınan damage'ı %50 life'a kadar mana'dan kesen özellik) kaldırıp crossbow reload speed'e verdim. Açıkçası bu reload speed kaynaklı sık duraksamayı neden yaşadığımı tam anlayabilmiş değilim. Jewel'ların hepsinde reload speed süresini azaltan buff var, passive'de de reload'ları açtım hala videolardaki gibi duraksız, akıcı ilerleyemiyorum. Benim kaydettiğim ilk mesajdaki videoda oynadığım map t13 bu arada

PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]FearlessDumb0youtube
    Leaning into Fresh Clip gives giga-damage for Witch Hunter. Jewel Trade Link: https://pathofexile.com/trade2/search/poe2/Standard/6VVRLO6iG Mobalytics setup with passive tree and gems: https://mobalytics.gg/poe-2/profile/a5676af4-778e-43ae-b445-cbad25548ae7/builds/a31cbd8f-e546-489e-aff5-32b5ae7002d5 Fresh Clip Scaling Explaination / Large Budget: https://youtu.be/1pt0VMMWaCc 10-divine budget Gemling: https://youtu.be/GRQCxcXHJNU 0:00 Bossing 0:29 Delirium Mapping 1:58 Passive tree changes 3:00 Defensive Layering 3:20 Aura setup 3:35 Gem and support changes 4:30 Ascendency 4:54 Gear changes 5:40 Sub-10 divines setup
    https://www.youtube.com/watch?v=4n96PFKn60w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 23 Ocak 2025; 20:43:23 >

• ekostros kullanıcısına yanıt

Emergency Reload dışında reload'la ilgili kullandığı birşey yok gibi. muhtemelen 2 skill kullanıyor biri Shockburst Rounds diğeri Galvanic Shards reload olurken diğerine geçiyor bu yüzden akıcı görüyordur.

• Güncelleme mi gelecek acaba?

• 150mb lik bir güncelleme geldi

• Mari Lwyd kullanıcısına yanıt

100 ' e koy bence, benzeri var bende ice sorc için kullanıyorum, şansıma son özellikleri hep alakasız geldi, olan orb ları da düzeltmek için harcadım :D

• mesuthaksoy kullanıcısına yanıt

Poe overlay 2 uygulamasını indir hocam, alt-e tuşuna basarak itemini arat orda siteye koyulan fiyatları göreceksin ona göre fiyat biç iteme.

• Bu garibana hand of wisdom u gecici bir sureligine hediye etmek isteyen var midir😅 divine kastigimda itemi ve orblari vererim🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • son update ile loading'deki çökme sorununu düzeltmişler. github'daki programı kullanmadan denedim update sonrası henüz çökme olmadı.

işlemci 11700KF.

• Mari Lwyd kullanıcısına yanıt
    Emsali olmaz çünkü resmen imkansızı getirmişsiniz. Şu dört özellikten 2-3 tanesine 20 div veriyoruz biz. Mana stack sorc için.

• PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]  Stash Tablere indirim geldi. PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

• Hoid kullanıcısına yanıt
    Map stash tab nerede o lazım o

• Xaycna kullanıcısına yanıt

Şorda PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

• PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]

Güncelleme yine gelmiş, iyice araştırın öyle kurun.

• Map’lere girdiğinde cpu derecesi 99-100’leri görmeye başladı bende. 100’e çıkıyor 3-4 sn sonra 75-80 aralığına iniyor. Önceden map’lere girince 85-90 arasına çıkıyordu. Bir gün pc’nin başına bu oyun yüzünden bişey gelecek de bakalım ne zaman

• 2 kere kitlendi oyun patch'ten sonra

edit: bende bozuldu oyun. her loading'te kitleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodPan -- 24 Ocak 2025; 14:26:45 >
  • Merhaba arkadaşlar. Bugün stash tab indirimi varmış. İndirim varken poe sitesi üzerinden birkaç stash tab aldım. Alırken yanlışlıkla poe1 için olan map stash tab'ide almışım. Bunu nasıl iade edebilirim? Poe2 için map stash tab henüz yokmuş galiba.

• levo90 kullanıcısına yanıt

map stash'ı gelecek. iade etmene gerek yok map stash'ı gelince direk aktif olur poe2'de.

• 
Sayfa: önceki 388389390391392
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.