Açıkçası hiç ticaret yapamadım desem yeridir |
PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (388. sayfa)
-
-
Microsoft, 24h2 güncellemesini geri mi çekti hocam gerçekten? Ben de salak salak, geldiği gibi güncellemiştim sistemi.
-
-
Elimde şöyle 3 adet amulet var, ama trade sitesinde tam bir karşılığını bulamadım, Sanırım filtre işini beceremedim, değerli mi bunlar bi karşılığı var mıdır? Bilen biri yol gösterirse ona göre satışa koyayım.
-
en alttaki 100 exa
diğerleri para etmez
-
Normal düşen bir item 100 exa mı? Vay anasını zenginliği ucundan yakaladım galiba. Satılırsa kendime güzel bir build yapayım bari.
-
onu alıp orb of change atıyorlar o yüzden fiyatı uçtu. trade kanalında da satabilirsin ctrl+alt iteme sol click yap wts 100 ex yaz goren damlar
-
Hocam konsol'da oynuyorum, konsol'da trade işi tam bir zulüm, kucağımda bilgisayarla çabalayıp duruyorum. Belki yine düştü bunun gibi birsürü item ama uğraşamadığım için satıp geçtim.
-
sizde de ping göstergesi böyle mi? sürekli halay çekiyor bende 40'dan 150 oluyor 40'a düşünüyor sürekli, durmuyor. frankfurt.
-
Milan deneyin.
-
Yer sıkıntısı yaşıyorsanız Reforging benc'de maplari birleştirin. mesela 3 tane t14 map'i reforge yaparak bir tane t15 dönüştürebiliyorsunuz. ihtiyacı olan birinede verebilirsiniz tabi. bilgilendirme amaçlı belirtmek istedim.
-
Oyunda çok acayip paralar dönmeye başlamış. 190 div'e satamadığım item'ı dört günlük kış tatili sonrasında piyasadaki diğer item'ları baz alarak 310 div'e koydum, on dakikada satıldı. Item 144 ES, %60 lightning damage, 170 mana, +2 all spell,%30 cast speed, %91 spell critical chance'lı focus'tu.
İki hafta önce 115 div'e aldığım top stat'lı 3 soketli Temporalis'e de 400 div teklif geldi.
Oyun şu sıralar içerik olarak kısıtlı olduğundan öyle ya da böyle istenilen seviyede farm yapabilen karakterler ile oynayan arkadaşlar kendini geliştirmeye, ufak farklılıklar yaratmaya bu kadar para harcamasın derim.
Edit: 310 div'e sattığım item, attığım vaal sonucu çift soketliydi, en para eden özelliğini belirtmeyi unutmuşum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 23 Ocak 2025; 11:15:13 > -
Hile hurda olmuş yukarıda yazmıştı arkadaş. Yeni sezon gelince bizim şuan kastığımız emekler çöp olacakmı ? O zaman Act 1 cruel de kaldım oynamayım oyunu
-
Yeni lig gelince tüm gelişimler ve mal varlıkları standard olarak geçecek, erişiminiz olacak. Ancak yeni gelen liglerde güzel yenilikler, oynama isteği uyandıran mekanikler, değişiklikler ve lige özel item'lar olduğundan karakterinizi ne kadar geliştirirseniz geliştirin lig cazibesini standard'ta yakalayamazsınız. En azından PoE 1'de 6 bin saat geçirmiş biri olarak ilk oynamaya başladığım günden bu yana benim için durum bu şekilde oldu.
Oynayabilirsiniz, her şey maksimum verimlilikle ölçülmüyor. Ama çok da vakit ayırmazsınız. Neticede casual oynayan bir oyuncunun çok iyi seviyeye gelmesi şu noktada pek mümkün gözükmüyor çünkü item fiyatları currency kasmaya nazaran çok hızlı yükseliyor. Ancak çok iyi seviyeye gerek yok, casual oynayarak da oyunda yapılabilecek her şey yapılabilir. Birilerinin tek slota 300-400 div harcıyor oluşu, casual oyuncularda ben neden o seviyede değilim baskısı yaratıyor. Anlamsız bir baskı bu. O oyuncularla aranızda yüksek tecrübe (ve oyun içi parayı gerçek parayla alma tercihi) farkı var.
-
EA içinde yeni lig geldiği zaman o ligde oynamak istersek, sıfırdanmı başlamamız lazım. Şuan tek bildiğim, EA bitip 1.0 gelince, EA lig diye ayırıp standart ı sıfırdan başlatıcaklarmış
-
Evet. Ligde sıfırdan başlıyoruz. Early access bitince de her şeyi geride bırakıp, oyuna sıfırdan başlayacağız.
-
Anladım hocam.
FAQ da yazıyor EA char larimiz silinmiyor EA ligi diye ayirim olacakmis.Çok teşekkür ederim bilgilendirme için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Erişim var, görüntülenecek ama oynamak yok. Oyun çıktığında early access'te kaldığınız yerden devam edebileceğiniz bir sistem olmayacak. İlerlemeniz standard'a taşınmayacak, early access etiketiyle gözükecek.
-
Şuradaki ışıklar yanıyordu sonra söndü. Bu 3 renkli ışıkların yanık / sönük olması olayı nedir? Sönük olunca ne gibi bir negatif etkisi oluyor veya oluyor mu ?
-
Az kaldı oyunu yapanlara ana avrat girişeceğim gerçekten. Şu oyunu bir stabil oynayamıyorum. Her gün ayar değiştirmekten sıkıldım. Bugün 10 kere oyun donduğu için öldüm. Hiç oynamasam daha iyiydi gerçekten.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X