< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (387. sayfa)
-
-
teşekkürler.
-
Bu arada monk açtım karakter zevkli falan demişti dost, şimdi anlamadığım şey. Monk oynarken kullandığım her skillde canım gidiyor. Bu böyle bi karakter mi? Çok noobum bu oyunlarda ya
EDIT: üzerime giydiğim bir kıyafet yapıyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 21 Ocak 2025; 22:33:23 > -
herhalde oyuna başlamak için çok kötü bir zamanı seçtim.
neredeyse hiç oynayamıyorum. Dx12'de de Vulkan'da da oyun sürekli çöküyor bir yerden bir yere ışınlanırken yanı loading girince oyun %90 çöküyor.
var mı önerisi olan yoksa salıcam oyunu acayip sıkıldım 2-3 saatir
-
Github dan PoEUncrasher indir dostum. diğer türlü çözümü henüz yok w10 ve w11 24h2 sürümlerinde bu hata var.
-
bu ring olayı nedir 15-20 tane var chance orb ile neye dönüşüyor?
-
Bunun dönüşümü şans işi , onun haricinde aranan bir yüzük değil . Beyaz Sapphire ring ya da beyaz Stellar Amulet para ediyor. Stellar fiyatı akşam 50 exe kadar çıktı karaborsaya düştü.
-
çok teşekkürler. 1 saate yakın oynadım şimdi bir kaç kez teleport kullandım çökmedi. böyle basit bir çözümü kaç gündür bir patch getirip çözmemeleri büyük saçmalık.
-
Saçmalık falan yok hocam. Oyun gayet iyi çalışıyordu. Microsoft hemen apar topar geri çektiği 24h2 güncellemesi sonrası bir çok oyunda böyle hatalar meydana geldi. Benim sistemde bile ayarlardan kapalı sormadan indirmemesi gerekiyordu bir baktım kendi kendine yüklüyor... Tam yarıda yakaladım lan pc'yi kapatsam ne olur derken güncellemeyi geri çektiler yarıda iptal oldu...
Benim arkadaşım CS:GO oynayamıyor düşün artık. Pc kitleniyordu, çocuğa format attırdık da düzeldi. GGG illaki bu sorunu çözer ama bil ki sorun bunlardan kaynaklanmıyor. Neyse 3. yazılımlarla sorunun çözülmüş olması güzel bir şey o program da herkeste doğru çalışmıyor. Sen yine şanslıymışsın senin pc'de çalışmış.
Sizin sisteminiz 24h2 değilse onu bilemeyeceğim tabi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 22 Ocak 2025; 10:59:23 > -
Windows 11 - 24H2 sistem hocam. Bu sorun özelinde yapımcının suçu daha ağır basıyor gibi.
Bende araştırdım oyuna geçenlerde bir update gelmiş (daha yeni başladığım için tam olarak ne zaman geldiğini bilmiyorum) herkes bu güncellemeden sonra sıkıntı olduğunu söylemiş. Adam demiş 200 saat oynadım son güncelleme ile çöküyor.
Tamam Microsoft sütten çıkmış ak kaşık değil. Ama o kadar oyun var 24h2 ile sorunsuz oynuyorum. İşlemci core'larını kullanması gerektiği gibi kullanamayan şuan oyun gibi duruyor. Dün 4-5 kere reset attım teleport sırasında çöktüğü için. Öyle ki sadece oyun çökmüyor. Ne alt tab çalışıyor ne bişey. Direk pc göçüyor. 24h2 çıkalı da baya oldu. Ben uzun bir aradan sonra PC'yi göçerten tek bu oyuna denk geldim valla.
-
Benim sistem windows 11 23h2 daha öncesinde 22h2 sürümüydü bu geçen haftalarda geldi. Ben hiç sorun yaşamadım. "Oyunun donması, sistemin kendini yeniden başlatması gibi sorunları." Belki de optimize sorunu vardır. Ben bu arada amd tabanlı işlemci kullanıyorum. Sizin işlemciniz intel mi acaba? Birkaç yerde intel'in sorun yarattığını okumuştum. Oyun zaten beta hocam biz buna "early access" diyerek farklı bir isim taktık. Böyle sorunlar olacaktır illaki. Ben 10 gb'lık güncelleme sonrası performans artışı yaşadım mesela. Herkesin sistemi farklı cevap veriyor demek ki. Eskiden DX12 hatası alıyordum o da gitti mesela.
Bu hata da şöyle hocam, oyunun donuyor. DX12 stop running diyordu. Dünya haritasında zindan temizlerken bile oyundan düşseniz oyunu tekrar başlatınca kaldığı yerden devam ediyordu. Normalde harita kısmında bir kere giriş hakkınız var ölürseniz harita kapanıyor. Bu hata sayesinde birkaç haritayı da temizlemiş oldum.
Ekran kartı 2080ti bu arada vram kullanmıyor bile oyun ama hani kart mı yetersiz desem o da değil 11 gb vram var 2.3 gb vram kullanıyor. Ama böyle bir hata veriyordu düzeldi son güncelleme ile. Böyle şeylerle uğraşmayı hiç sevmiyorum ben. Arkadaşım PS5 Pro'da oynuyor bir kere hata almadım diyor. Biz PC sahibi olarak çile çekiyoruz. Bazı senaryolarda da Nvidianın önceki sürüm sürücü güncellemesine dönmenin çok fayda sağladığını söyleyenler ve övenler var. Erken erişim diye ben olur böyle şeyler kafasındayım. Tam sürümde umarım böyle devam etmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 22 Ocak 2025; 11:45:58 >
-
Yapımcının tek suçu hala fixlememeleri, onun haricinde tüm suç microsoft'un çıkardığı güncellemede. Çünkü sadece Poe2 değil çoğu oyun etkilendi bundan, bunlardan en ilgi çeken AC Origins ve bir AC oyunu daha unuttum hangisiydi etkilenmişti, millet negatif yorum falan bırakmaya başlamıştı origins'e sanki adamlar kaç senelik oyunu anında fixlemek için sıraya diziliyor, üzerine bi de tatil sezonuydu yıl sonu olduğundan. Tatilden döner dönmez adamlar yine de bizene demedi fixledi. Sanırım bu sorunu hızlıca fixleyen tek ekip Ubisoft oldu, GGG sanıyorsam tam olarak çözemedi, keşke ubisoft'a danışsalar süreci hızlandırırdı ama son patch videosuyla yaptıkları roportajda, teknik ekibin henüz tatilden dönmediğini söylemişti Jonathan, sanıyorsam o yüzden henüz fix alamadı. Elemanlar izinlerini, yıl sonu tatiliyle birleştirmiş.
Bu hafta dönmüşler midir bilmiyorum dönmedilerse sorun bir süre daha devam eder gibi.
-
"Gold Ring"in dönüşebileceği Unique yüzükler aşağıdakiler:
Açıkçası üçü de değerli değil. Gold Ring'e Chance Orb atmanızı önermem.
Hangi eşyanın Chance Orb ile neye dönüşeceğini görmek istiyorsanız şu siteyi öneririm: PoE Ladder - Chance Orb
Ayrıca konudan bağımsız olarak eşya satacağınız zaman dikkat edin arkadaşlar. Örneğin beyaz "Stellar Amulet" iyi para ediyor şu anda. Trade sitesine baktığınızda 1-5-10-15 exalted gibi fiyatlara koyulduğunu göreceksiniz. Bunlar tamamen sizi manipüle etmek için yapılıyor. "Aa eşyanın fiyatı 15'miş" deyip koymanız amaçlanıyor. Halbuki dün ben Stellar Amulet'i 70 exalteda sattım.
Eşyanın piyasadaki gerçek değerini görebilmek için "Active Live Search" butonunu kullanmanızı öneririm.
Bir örnekle açıklayayım. Mesela elimizde normal nadirlikte Stellar Amulet olsun. Klasik şekilde arattığımızda bakalım ne göreceğiz:
Gördüğünüz gibi sözde 1 Exalted'a koymuşlar eşyayı. Bunların hepsi sahte ilanlar.
Şimdi de "Active Live Search" diyelim ve anlık olarak eşyanın kaç paraya pazara düştüğünü görelim:
Öncelikle arama yaptıktan sonra sol taraftan "Active Live Search" diyoruz. Aşağıdaki resimde gösterdim.
Active Live Search'e bastıktan sonra karşınıza boş bir ekran gelecek. Pazara bu eşya düştükçe bildirim sesiyle beraber ekranınıza düşecek. 3-5 dakika beklerseniz epey eşya düşmüş olur. Bu sayede gerçek fiyatını görebilirsiniz.
Yaklaşık 30 saniye bekledim ve eşyalar düşmeye başladı:
Gördüğünüz gibi ilk aramada 1 Exalted'a sahte ilanlarla dolu olan eşya anlık olarak pazara 50-60 Exalted'a düşebiliyor. Bu ekranda biraz vakit geçirip ortalama ne kadara satıldığını rahatlıkla anlayabilirsiniz.
Herkese keyifli oyunlar .
-
Level 2 ve üstü support gemler hangi haritada düşüyor act3 teyim tüm oyun boyunca 1 tane bile düşmedi geçen hafta sağolsun bir arkadaş verdi ama ihtiyacım var build için ama bir türlü düşmüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam olarak aynı durumu dün oynarken yaşadım. Beyaz stellar ring düşmüştü, yine burada yazılanlardan yüksek fiyat ettiğini hatırlıyordum, arama kısmına girip baktım ortalama 1 exa 1 alchemy felan yazıyordu, Allah Allah dedim demek ki para etmiyormuş.
Tam onun üzerine bu yazdığınızı gördüm, öğrendiğimiz çok iyi oldu, teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
35 Level üzerindeki yaratıklardan 2. seviye Support Gem düşmeye başlıyordu sanki .
Oyundan yazın size vereyim hocam. Oyun içi nickim: Kreuss
-
Trade market'de fiyatlar çok dengesizleşti. 1 ex'lik çöp item'lara 15-20 ex isteyen yeni veya bilgisiz oyuncular yüzünden orta kalite item'lar olmuş 1-2 divine. 1-2 hafta önce 10 ex'e aldığım yüzüğün şu an aynı veya çok yakınları 2-3 divine
-
Pazar uygulaması da saçma durumda çinliler manipüle ediyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
işlemci intel evet, 11700KF. 4070Ti ekran kartı.
en azından github'daki .exe işimi çözdü. bu gün baya rahat rahat oynadım bir kere bile çökmedi. şimdilik böyle devam yapacak bir şey yok.
-
Adam ticaret için doğmuş resmen.
Oyuncular : oyun iyi/kötü, akıcı/sıkıcı vs vs derken
@fasakasa : ticareti manipule ediyorlar abi.
Sek poe ci.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X