Şimdi Ara

PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (385. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: mahmut716
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.948
Cevap
133
Favori
361.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
63. Sırada  bugün en iyi #20
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

komünitede böyle insanlara ben de çok denk geliyorum. efendi, düzgün adammış PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] loot'u bool olsun PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

• Konsol'da oynayanlar için item fiyatlarını görmenin bir yolu var mı? Item filter gelmiş güzel olmuş mesela onun gibi birşey.

Belki de çok para edecek şeyler düşürüyorum ama bilgisayar açıp bakmaya her zaman fırsatım olmuyor, stash'de yer kaplamasın diye de buildime uygun olmayanları satıp geçiyorum.

Casual oyuncu için biraz zor bir oyun sanki, ilk çıktığı gün aldım ama daha dün itibari ile level 40 olabildim. PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]  Aşırı fazla detay var ya da bana öyle geliyor bilmiyorum, Diablo'dan sonra karmaşık geliyor. PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

• La deadeye ile lvl kasiyorum.
    Moblar bazen donuyor( benden daha dusuk lvl olanlar) ayni lvllerde olanlar ise daha nadir donuyor.

Bunun mantigi nedir? Cold dmg mi eklememiz lazim silaha?

Ayrica Orb ve rod ile daha fazla dmg cikiyor. 3 vurusta la ile alabiliyorsam orb ve rod ile 2 vurusta kalabalik moblari temizliyorim.

Thunder ve ice bufflari aktif.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bendeki laptop un özellikleri bunlar minmum sistem gereksinimlerini karşılıyor fakat sizce bu özellikler ile laptopta mı oynamalıyım yoksa xbox series x e satın alıp orada mı oynamalıyım?

Teknik özellikler

• Intel Comet Lake Core i5-10200H-2,4GHz Turbo Boost ile 4,10GHz
    • Nvidia GTX1650 4GB GDDR6 128-Bit
    • 15.6" FHD 1920x1080 120 Hz IPS Mat LED Ekran
    • 8GB (1x8GB) DDR4 2933MHz
    • 250GB WD BLUE SN550 M.2 SSD PCIe 3.0 x4
  • 1.cisini oynamak nasip olmamıştı ama POE2 neymiş ya, sırtım belim ağrıdı günlerdir. Vallahi OLED i yakar eder bu oyun.

Bu konu altında trade-satış oluyormu ? Bazı arkadaşlar hayrına iyilik amaçlı loot verdiğini gördüm

• Merhabalar.

Oyunda neredeyse 300 saati devirdim. Ogrenmedigim bir nane kalmadı artık. Tek şey hariç. O da trade olayı. Bir türlü kiviramadim bu işi. Özellikle itemin ederini bulmak konusunda ciddi problem yaşıyorum.

Örnek vereyim. Bir body armor düşüyor. Overlay 2 kullanıyorum..ondan mod ları secerek pazarda kim kaça koymuş bakmaya çalışıyorum. Yalnız ciddi şekilde sıkıntı oluyor. Çünkü misal 6 mod var eşyada hepsini seçince büyük cogunlukla sonuç çıkmıyor. 3 tane mod seçip aratiyorum item bir anda 3 5 10 dvine pazarda görünüyor. Üstüne 1 mod daha ekliyorum 20 30 ex e düşüyor yada 3 mod ile 20.30 görünürken 4 mod seçince 3 5 dvine oluveriyor fiyat. Emin olamayinca da bu sefer site den bakiyorum direk. Orda da tüm mod ları ayarlayıp aratiyorum. Orda da net bir fiyat anlama şansım olmuyor. Bunun yanında birebir neredeyse aynı mod ları olan (rakamları farklılık gösteriyor misal birinde evasion 100 iken birinde 110 gibi ) adamın koyduğu rakamın bir tık altına koyuyorum yine satılmıyor. Yarı fiyata koyuyorum yine satılmıyor. 5 div ise 1 e koyuyorum yine satılmıyor. 30 40 ex e 1 saat kalmıyor. Bu sefer de diyorum acaba ucuza mı gitti?

Bir türlü işin içinden çıkamadım. Stash tab dolup taşıyor baktım sayılmıyor direk çöpe atar oldum. Şunu da belirteyim iyi bir armor veya silah düşünce baktım ederi var gibi soket açıp rün leri takıyorum. Quality yi 20 ye atıyorum. Yapılması gerekeni yapıyorum. Ama yine satamiyorum.

Nerde yanlış yapıyorum anlamadım gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Brazian B kullanıcısına yanıt

monk oynuyordum zaten geri dönersem tekrar yakın karakter açar mıyım bilmiyorum doğrusu :) abartı bir şey yok hocam birebir başıma gelenleri yazdım drop da crafting de şans biliyorum ve mekaniklere de dikkat etmek gerekiyor her şey tamam demek ki şansım yok verdiğim emeğin saatlerin karşılığını alamadığım bir oyun mental olarak da çok yoruyor endgamede 5-6 saat map yapıp 4-5 tane exten fazlasını göremiyorum 1 haftadır

• ihtiyar.gamer İ kullanıcısına yanıt

Dostum sorun şu, şuan öyle bir noktasındayız ki sezonun nasıl desem sadece bir oyuncu bile 200 saati devirmiştir en az. Bu oyunu oynayan milyonlar var, herkes artık end game dönüyor kaç haftadır, düşen her itemı satılığa koyan insanlar olduğundan aynı tip itemlardan binlerce var. Belki birkaç modu değişik, belki 3-5 daha düşük mod değeri var vs. Ama artık hani o kadar çok var ki, orta halli itemlar satılmıyor, satılanlar da düşük fiyata koyanlar oluyor. Ben mesela benim monku dizerken 70 exalted falan harcamışımdır hepsine. Ama baksan şuan her bossu, her mapi, her şeyi dönebiliyor karakter. Çok para eden itemlar inanılmaz derecede güzel değeri olan itemlar artık, onlar da çok nadir satılıyor cünkü çoğu insan için tamamiyle gereksiz ve lüks kaçıyor oyunda buildler zaten tek atıyor her şeye.

Bunun en büyük etkilerinden biri, oyunun EA olması ve 3 hafta boyunca herhangi bir müdahale alamaması, exploit oldu deli divine kastılar, MF currency farmında çok güçlü bi mod olduğundan oyuna çok fazla currency girişi oldu, buildler her şeye tek atıyor 3 hafta müdahale edilemediği için herkes orta segment itemlarla zaten oyunu bitirip currency kastı bol bol. Bu şeylerin hepsi yeni sezon ile düzeleceği için ekonomi biraz daha iyi olacaktır ilk sezona göre. İtemların değeri olacaktır, özellikle çok iyi olanların. Şuan yani mesela o kadar iyi item düşsün sen 400 div'e koy, alıcı bulamazsın. O kadar currency girişi olmasına rağmen bulamazsın çünkü gerek yok, adam zaten arbiter max diff'e tek atıyor üzerindekilerle cünkü buildi çağ dışı bir şey.

Şuan açıkcası bir şey satmak istiyorsanız ya popüler bi unique olacak, Hand of wisdom and action gibi ya da çok güzel bi item olucak ama ucuzdan vereceksiniz, başka türlü çok zor. En iyisi yeni sezonu beklemek trade konusunda, millet her yerde oyun içi ekonomiden bahsedip duruyor, onlarda bu yüzden istiyor ekonomi reseti zaten. Bu aralar bir iki resim cıktı meydana, millet mirror of kalandra dupeliyor diye. 350 div'den 100-150 div'lere düşmüş sanırım o yüzden doğruluyor gibi bu olayı. Yani iyice suyu falan çıktı diyebiliriz, yeni sezon patchini beklemek en doğrusu olacaktır trade için şuanlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 20 Ocak 2025; 13:56:31 >

• Yardımcı olabilecek olan var mı arkadaşlar ona göre ya xbox store dan ya da steam den alacağım? Eğer laptop kurtarırsa önceliğim pc den oynamak.

• hayalet002 H kullanıcısına yanıt

Diğer oyuncularla sohbet ederim, trade yaparım, partylere girer çıkarım diyorsanız PC şart; yok tek takılacağım chatle, tradele işim olmaz derseniz konsol.

• Selamahali kullanıcısına yanıt
    Yok onu sormuyorum hocam. Sistemim çok kasar mı onu merak ediyorum. PC sistemleri konusunda çok bilgim yok maalesef.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Diablo ya 840 saat gömdüm son sezonu iki günde bitirip kapattım bu oyundan zevk alır mıyım Ps5 de 900 lira sonradan ücretsiz olacak diye okumuştum saçma geliyor ama böyle bir şey var mı ilerleyen dönemde ücretsiz mi olacak oyun acelem yok beleş olunca oynarım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yüksek sistem istiyor, optimizasyonu pek iyi değil şu an, sadece firewall skill'ini kullanınca bile benim 7950x3d+7900XTX'li sistem söylenmeye başlıyor. Endgame maplerde ekran kaplayan skill efektleri var, düşük sistemlerde sorun çıkartıyor. Sizin sistem de giriş eviyesi sayılır. Görüntü ayarlarını kısarak oynayabilirsiniz ama tatmin etmeyecektir.

https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/1hdbrx8/solution_low_fps_in_poe2_on_highend_pc/?rdt=53377

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selamahali -- 20 Ocak 2025; 14:33:5 >
    Evet soylediginize katiliyorim konsolda oynuyorum ve dediklerinizi yapabilmek olum geliyor.

Item alacaksin itemin fiyatina bakacaksin envanter veya depo duzenlemek bile kulfet

• Brazian B kullanıcısına yanıt

hocam crossbow karakteri kasacak olmanıza çok sevindim witchhunter mercanaryim ne build yapsam bende bozuk oluyor izlediğim buildde adamın 80k damagesi var benim 400 bir türlü neyi eksik yaptığımı kavrayamadım. bilgilerden yararlanmak isterim valla

• sarikara1 S kullanıcısına yanıt
    Buna bende bir niyetlendim galvanic ve high voletili mi neydi o skille maksimum 40+ya kadar dayanabildim.

Rare bossslar neyse de map boslarini kesmek dakikalar aliyor.onu shocklayacaksin da ohooo...

Sonra biraktim kaldi oyle.

Simdilik deadeye daha keyifli geliyor.

Konsoldan devam o zaman teşekkürler bilgilendirme için

• Ajmel Efkar kullanıcısına yanıt

ya bende yeden karakter de yok ondan sıkıldım buna geçeyim diyemiyorum yoksa mercenary kastığıma pişmanım valla

• sarikara1 S kullanıcısına yanıt
    Valla hocam 6siyla da act1 bitirdim ben😅

Monkla map donmeye basladim ve biraktim

Merc i konsolla oynamasi biraz zahmetli istedigin yere atmiyor skilleri.

Ayrica bosslarda bossa kitlenme gibi bi ozellik var mi?
    Boss yanina kucuk moblari cikartinca aimi dagiliyor karakterin. Normal farm yaparkende ole yeni gelen moblara donuyor direk karakter.

• Stash tablere ne zaman indirim gelecek item yeri artık yetmiyor daha önce hiç trade yapmadım ama araştırdığı da elimde baya divine edecek item birikti en son aşağıdaki yüzük düştü çok az var satışta olan ve 1 divine ve 60 exelated yazmışlar

PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]

PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_44 -- 20 Ocak 2025; 16:42:22 >

• 
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.