< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (383. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Level 40, act 3, witchhunter oynuyorum. 16 div var elimde. Ne gibi silahlar ya da eşyalar önerirsiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Stat stack buildinin kullandığı unique. 1 Ex dediğin şeyin değeri yok, piyasada ne kadar varsa hepsine pm atıyorlar. Quality + vaal basıp ekstra özellik getirmeye çalışıyorlar o yüzden, 3 socket - statlarındaki artış vs gibi.
-
bi arkadaşım oyuna başlayalım dedi. dün kendisi steamden aldı. bende almayı düşünüyorum da iki sorum olacak.
bu 27 ve 46 dolarlık paketler nedir? avantajları nedir?
bu oyunda pay to win olayı var mıdır?
-
3 socket.olanlari da gördüm 1 exa ya. Güzel itemmiş, atalım Dursun kenarda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Level 55 oldum daha bana düşmedi ilginç
-
Verdiği kozmetikler farklı, ayrıca pahalı olan daha fazla puan veriyor. Puanlarla da kozmetik ve en önemlisi stash tablar satın alınıyor. Pay to Win değil oyun.
-
O levelde.birisine o currency nin düşmesi imkansız.
Birisi hediye etmiştir (:
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer kozmetik vs seviyorsanız üst seviyeyi almak değer verdiği kozmetikleri ben seviyorum. Ayrıca 1000 coin veriyor. Oyun içinden alıyım desen 200 coin zaten 600 küsür tl.
Stash tab almadan oynamak da olmuyor onun için de coin lazım en düşük seviyede 300 coin veriyor stash tablere indirim gelirse ancak yeter ama en üst seviyeyi alırsan 1000 coin olur o da her şeye yeter bir daha para basmazsınız oyuna.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben 78 levele kadar 4 divine düşürdüm bir de charm olarak rarity olanın takılı olmasına rağmen. Divine satan siteler de var 1.6 dolar fiyatı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
46yı al hocam. Tereddüt etme.
Ben de Deadeye Ranger oynuyorum ancak farklı bir buildle. "Volley & Snipe" ile oynuyorum. Savunmamı ise Tailwind + Acrobatics ile çözdüm.
Sizde Acrobatics pasifi açık mı? Evasion oranınız kaç bir de?
Gelen hasarı tanklamaya çalışmaktansa amacımız hiç hasar yememek olmalı. Ben Ranger'da en rahat oynanışı bu şekilde buldum. Daha önce energy shieldlı build de yaptım ama Acrobatics açıp Evasion artırmak en rahatı oldu benim için. Tailwind ile de destekleyince süper oluyor açıkçası.
-
ben oyuna yeni başladım arkadaşlar.
act 1 deyim. town a teleport oluyorum. çok mu vakit geçiriyorum acaba. teleport kayboluyor bir müddet sonra. çok sinir bozucu. kaç defa başıma geldi. bu bug mı yoksa özellik mi? :)
-
Acrobatics açık. Tailwind 10 stack olduğunda evasion %60 oluyor.
-
Çok düşük hocam. %80 üzerine çıkarmak gerekiyor performans alabilmek için. Tailwinds açık şekilde %82 oluyor benim şu anda. Rahat ediyorum bu şekilde. Biraz zırhlarınızı geliştirmeniz gerekiyor bence.
-
Zırhlarda increased evasion and energy shield kullanıyorum . %120 üzeri hepsi. Kolluk hand of wisdom. Sizce zırhlarda energy sheild'den vazgeçip direkt increased evasion rating olan itemleri mi almalıyım?
-
Hocam zırhlardaki "%xxx Increased Evasion Rating" kısmı sizin genel Evasion özelliğinizi artırmıyor. O zırhtaki Evasion özelliğini artırıyor. O yüzden zırhın % kaç Evasion verdiğinden ziyade en üstte sayısal olarak yazan Evasion özelliğine dikkat edin.
-
Deadaye ice shot oynayan var mi? Lvlingte nasildir?
En begendigim mekanik sanirim donup patlamalari😅 lighting vs hic sarmadi
Patlama çatlamayı seviyorsan benim Monk u bi izle derim
massiv ayoutube
Path of Exile 2 Monk T14 Breachhttps://www.youtube.com/watch?si=T_oIid6SwNXDFnm1&v=KGjYS1rzAto&feature=youtu.be
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Ice Shot değil ama Volley ile patlata patlata gidiyorum
. Kısa bir kesit çektim ekliyorum aşağıya. Buildi denemek istersen diye link de ekliyorum.
Watch Path of Exile 2 - 2025-01-19 15-16-27 | Streamablestreamable
Watch Path of Exile 2 - 2025-01-19 15-16-27 | Streamablehttps://streamable.com/dzrdx4
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X