Premium stash tab alıp. Exact price on all items diyiceksin. Misal 1 exalted. |
PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (382. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Arkadaşlar aranızda deadeye lightning arrow ranger oynayan var mı? Fubgun'ın mobalitycs'deki buildini yapıyorum. Resistler 75. Lightning arrow 27k dps. Charda 1.4k can 500 energy shield 1k mana var. Aman t15-t16 afixli waystonelarda tek yiyebiliyor. Rare bi yaratık tek atabiliyor veya ölen bi mobun patlaması tek atabiliyor. Bunu nasıl daha tank hale getirebilirim. Bu kadar glass cannon olması normal mi?
-
Ben 24% of damage taken recouped as life statlı bir amulet taktım canı 2k yaptım enerji shield 589 yaptım düz vuruşum ekstralar olmadan 100k Monk oynuyorum ancak biraz biraz rahatladım bu şekilde. Sizin can çok az benim de o civarlardaydı tek atıyordum ama mana falan bitince anında tek yiyebiliyordum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar Monk karakter açtım ve power charge kullanmak istiyorum. Statlarını da verdim fakat kullanamıyorum bir türlü. Nerede hata yapıyorum acaba?
-
İşaretlediğim yere Power Charge yazıp Enter derseniz konuda olan tüm ilgili mesajları listeler:
https://forum.donanimhaber.com/path-of-exile-heist-18-eylul-ana-konu--68106480?q=power%20charge
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selamahali -- 18 Ocak 2025; 19:18:51 >
-
Teşekkürler, ben 53 levelim bu ruh taşı için 58 level olmak lazımmış. Boşa bir sürü yatırım yaptık.
-
Rica ederim ama orada yazan 58 level gereksinimi 14 seviye skill gem için, siz levelinizin izin verdiğin
i kullanabilirsiniz.
-
9 ve 10 seviye spirit ile oluyormuş 9. seviye ile açtım hocam tekrar sağ olun. Bakalım çalışacak mı?
Edit: Çalıştı direkt de çok büyük etki etmedi sanırım biraz geliştirmek gerekecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 18 Ocak 2025; 19:44:56 > -
yahu oyunun her seye tek atan mele buildini yok etti ggg. arkadaş bu mele düşmanlıgı nedir anlamadım tam 5. karakter warrior levelliyorduk çöpe gitti
neyse nasıl olsa 1 aya archmage i de nerfleyecekler, şimdi ne kadar yeni oyuncu varsa archmage ile eğleniyor diye dokunmadı jonathan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 18 Ocak 2025; 19:44:21 > -
Benim build i yapabilirsin ama pahalı.
AnNka-tr youtube
@playpathofexile @pathofexile2clipshttps://www.youtube.com/watch?si=pv7pS_1A7suSRyFW&v=qiOHSMOh3sg&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar tür ve oyun hakkında hiçbir fikrim yok ama alıp oynamaya başladım. 10 seviye büyücü oynuyorum alan temizleyen yıldırım büyüsü kullanıyorum çoğunlukla. Yeni başlamış birisine verecek tavsiyeniz var mı ? Bir de diyaloglara çok dikkat etmiyorum dikkat etmeye değer bir hikaye var mı ?
-
Citadel boss da öldüm, şimdi failed yazıyor giremiyorum. Başka yerde aynı citadeli mi bulmak gerekiyor şimdi?
Evet başka bulmak gerekiyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kivalo -- 19 Ocak 2025; 2:43:23 > -
Benim gibi oyundan keyif almak istiyorsan heryere gir çık. 25 levelden sonra trade açılıyor, oradan ufak tefek itemler toplayarak hızlandırabilirsin 2. hikaye oynanışını, çünkü aynı senaryoyu oynamak sıkıcı olabiliyor. Hikayeye çok takılmadım ben çünkü oyunun daha yarısı çıktı hikaye de öyle doğal olarak.
-
Selamlar herkese iyi oyunlar. Bu turde ilk oyunum. Bir seyleri dogru yapip yapmadigimi bile bilmeden 40. saate geldim.
Monk oynuyorum ve lighting damage skillerine agirlik verdim genelde. Ancak oyunun bu evresinde hasarim iyi olmasina ragmen cok fazla hasar almaya basladim. Bir sonraki checkpointe kadar can potlarim yetmiyor. Daha dayanikli olabilmek icin ne yapmaliyim ? Daha cok itemlerle mi ilgilidir statslarla mi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar iyi geceler xboxtayin ve disable crossplay işaretli deistiremiorum, neden item alamiorum derken farkettim . Aynı durumda olan varmidir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyunda özellikle akşamları inanılmaz ping sorunu yaşıyorum. Anlık 1000 küsür ms değerlerine çıkıp düşüyor. Çok donduğu için ölmekten elimde waystone kalmadı ya şaka gibi.
-
ACT2 başındaki çölde ölünce yeniden doğamıyorum '' you do not have the required state'' diyor. Bir çok kişinin yaşadığı bugmuş biraz araştırdım her öldükten sonra oyunu yeniden mi başlatacağız yav kaldı böyle bu
-
Bu gece oyun bende aktı maşallah
4 divine bir sürü exa düştü toplasan 10 haritada ki yarisi t2 t3 maplerdi.
Ritual den bir de audience düştü onu da 800exa ya sattım
Yarın artık builde alışveriş yaparız (:
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynısı bugün bize de oldu. Act 1'e dönüp hooded ile konuşup videoyu izleyip act 2'ye geçince düzeliyor yazıyordu ama bizde ise yaramadı.
Karavana binmeden Act 2'nin başındaki bossu kesince bizde durum düzeldi. Bunu bir deneyebilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar
pillar of the caged god staff düştü bugün.
Baktım 1 exa fiyatı, 1 exaya koydum pmlerden neredeyse bilgisayar kitlenecekti.
Aynı fiyatta bir sürü staff var trade de, neden bu kadar PM geldi anlamadım. Fikriniz nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X