Steam'de bana 8 GB geldi fakat kendi istemcisinde 9,55 GB. Galiba Steam versiyonu sıkıştırılmış olarak geliyor. |
PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (380. sayfa)
-
-
Daha sonra gelecek mekaniklerle 4 farklı map konulacak anladığım kadarıyla. Şuan tek map koyabiliyoruz zaten bişey kaçırmış değilsiniz.
-
Yamadan sonra PS5 te item filtresi çalışmayanlar oyunu kapatıp başka bir oyunu aç/kapa yapınca item fitresi çalışıyor ilginç bir şekilde.PoE forumda yazmışlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tam bir gariban dostu chaos demon form buildi yapmıştık, ne güzel minion belasından kurtulmuştuk, yamayla gitti build.
-
-
İlginç bir şekilde sadece 4 kişi karakterler siliniyor bir daha kim kasacak muhabbeti çevirmiş bugün ki reset ile.. ilginç. Demek ki bizim kitlemizde de gelişmeler var. İyi iyi.
Performans sorunları çok şikayet edilmiş cevap aranmış. Ben de yaşıyorum ara ara server sorunları ama tabi oyun zevkini baltalayacak şekilde değil onlar. Pc ile alakalı sorunları da 4k maksimum ayarlarda yaşıyorum kart 6800xt olduğu için suyu ve gölgeyi kıstığım zaman o tarafta da sorun yok. Sabit 60fps. Tek test etmediğim ise endgame de efektler ve hız fazla olduğu zaman parti ile ne optimizasyon ne kadar başarılı bilmiyorum.
Ssf açın build muild bakmayın, tabi siz dilediginiz gibi oynayın benim fikrimi de pek ciddiye almayin ama tarafim bilinsin isterim.. İyi eğlenceler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar warrior oynuyorum 70 lvl atlasin başındayım, resistanslar yüzde 70 chaos 50 armor 3500 %60, HP 2.5 k. Giantablood ile hem shield hem cultist two hand var. Çok dmg aliorum yani ilk defa türü oynamiorum yasim 40.. zehir atanlara zıplayıp vs ilk onları kesmeyede özen de gösteriyorum. Ama şu çok dmg alma olayı inanılmaz garip geliyor .
Ps5 e update geldi de bu teleport olduktan sonra game paused olarak oyunun kalmasi hala gitmemis delirecem.
Armor a %15 buff geldi ama armor sistemi şuan kötü oyunda, enerji shield yapmaya bak extradan.
Fazla abartı ve fire quality niye bastın itemde fire bile yok.
quote:
Orijinalden alıntı: AnNka-trFazla abartı ve fire quality niye bastın itemde fire bile yok.
Para edecek bir özelliği yok. Mana regen, +skill, yüksek rarity, + skill/elemental damage, + stat vs. olması lazım ki para etsin. Bu haliyle sadece resistance'ı iyi ama 1 exalted falan eder.
-
Çok yüksek efektli pc yi kastıran build ler yapıyor o pingi serverları zorluyor.
Elemental resistlere etki ettiği için basıyorsun onu all elemantal resist artıyor bu da sana güzellik olsun bir şey daha öğrenmiş oldun
Bu arada baktım evet 1 exalted falan yapıyormuş recoupd as life daha önce görmemiştim amulet statlarında gece koydum satışa direkt trade sitesine bakmadan. Silk robe un para etmesi biraz da cooldown veren statından kaynaklı sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massiv a -- 17 Ocak 2025; 11:15:52 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sorc'da hasar aldıkça can yerine mana'dan gitmesi olayı itemle mi yoksa pasif ağacından bir seçenekle mi yapılıyor bilen var mı acaba. Birde defans için bu dediğim özellik mi daha etkili leveling kısmında yoksa energy shield'a yüklenmek mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levo90 -- 17 Ocak 2025; 11:15:21 > -
Dün +2 charm yerleştirilebilen ve rarity veren kemer düşürdüm. Piyasası 20div civarıydı. Satsam mı kullansam mı emin olamadım. 20div benim için çok büyük para
-
@Nicholai Hel Sen anlarsın hocam, bu yüzük düşündüğüm kadar eder mi? Ben breach ring'den pek anlamıyorum, insanlar koymuş 200-350 div vs ama satılır mı o kadar eder mi emin olamadım satılacak fiyattan koymak isterim açıkcası çürüyeceğine. Hiç craft yapmaya çalışmıyorum insanlar aslında breach ring ile craft yapıyor essence vs basarak. Ben düz mavi orb + regal + exalt slamledim böyle bir şey oldu şansıma Edit: 230 dan koydum senin yorumuna göre şekil veririm artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 17 Ocak 2025; 12:25:17 >
-
Hem pasif ağacından hem eşyalardan gelen özellikle oluyor, bu arada oyunda karşılaşamadık wand, belt ve amulet verecektim. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuasarFX -- 17 Ocak 2025; 12:44:1 > -
Hasar alışı çok garip yanı char boş olsa bu dmg i almaz
Temporalis'i diyorsanız evet. Son yama ile skill cd'ı 1 saniye altına düşürebilmesi kaldırıldı.
-
10 Div. civarına benzer özellikte yüzükler var hocam. Sizin özelliklere birebir yaklaştıkça fiyatlar artıyor ama 230 div. edeceğini sanmıyorum.
Özellikleri sizinkine çok benzeyen şu ring 60 Div. örneğin.
INT statı biraz daha düşük ama 25 Div.'e 8 gündür pazardaymış.
Trade konusunda daha bilgili arkadaşların da yorumlarını görmek isterim tabii ki. Benim çok bilgim yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X