Şimdi Ara

PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (377. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bysmooter , ottomanson , haqoco Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
7.616
Cevap
128
Favori
352.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kullandığınız Cataliyst'in türüne göre yüzükteki sadece ilgili özellik veya özellikler artar. Defence, mana, cold, fire, lightning ve chaos gibi.

Bir Ring veya Amulet'de Chaos damage ve chaos resistance varsa Chayula's Catalyst kullanılınca ikisi de artar.

• Oyun PC'de oynarken aşırı şekilde çökmeye başladı ama benim de işim bitti gibi. Ice ile başladığım kariyerime lightning ile devam ettim ve sonunda huzuru fire'da bularak noktayı koydum PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

Yani trade olmadan bu oyunu uzun süre oynamak zor gibi. Hooded One'a parası neyse vereyim deyip 1-2 kere build değiştirdim, eğlendim falan ama düşen çer çöple bir şeyler yapmak gerçekten zor. Ya da ben çok şanssızım ne bastıysam öyle çok da uçan kaçan bir şeyler elde edemedim. Level atladıkça satıcıları kontrol ettiğimde de pek dişe dokunur bir şeyler yoktu. Çareyi aldığım tonla stash tab'a item'ları kategori kategori yerleştirip ihtiyacım olunca pazardan seçer gibi bulunduğum haritayla uyumlu olanları kullanmakta buldum.

Artık oyun tam sürüm olunca ya da biraz daha oturunca tekrar başlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 15 Ocak 2025; 14:6:28 >

• Selamahali kullanıcısına yanıt

Ufak ama önemli olabilecek bir detay; hem all resist'i, hem de fire/cold/lightning resist'i olan ve catalyst basılabilen bir item'a belli bir resist'i yükseltmek için bastığımız catalyst türü, all resist'i de yükseltir.

• Oyun çok güzel ama Poe 2'de karakter geliştirmek çok zor. Doğru dürüst drop gelmediği için oyun sürekli trade'e yönlendiriyor. Trade için de farm ve materyal lazım. 70 saat oynadım ama doğru dürüst DPS bile yapamadım hala. Diablo yeni sezon gelsin de biraz nefes alalım. Bu kadar da zorlayıcı yapmaya ne gerek var oyun sonuçta yaw. 1000lerce saat mi oynucaz. Ayıp değil mi diğer oyunlara :)

• Ps5pro da oynuyorum oyunu. Gecen cuma gelen patch ile birlikte oyun oynanamaz hale geldi bende. Oyuna ilk girdigimde veya yeni haritaya portal ile giderken veya haritadan koye donerken harita yukleniyor ama “game paused” diyerek takiliyor ve hareket edemiyorum. Menu vs aciyor ama tiklayamiyorum en sonunda “unexpected disconnect” diyerek atiyor oyundan. Tek cozum oyunu yeniden baslatmak ve olmamasi icin dua etmek.

Boyle bir sey yasayan var mi ? Oyunu silip tekrar yukledim olmadi. Ps5 database rebuild yaptim olmadi. Cozumu olan var mi ? Pazar gunu gelen patch ile de duzelen bir sey olmadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atrinn kullanıcısına yanıt

PC de aynı pribelemleri yaşadım oyunu kaldrdim yeniden kurdum değişen yok dediğiniz hataları almaya devam

• Atrinn kullanıcısına yanıt

Ben hem PC'de hem de PS5 Pro'da oynuyorum. Aynı dediğiniz gibi PS sürümü sürekli Paused diyerek takılıyor ve bir noktadan sonra atıyor oyundan. Tamamen kullanılamaz hale geldi gibi. PC de sürekli olmasa da 30 dk'da bir mutlaka atıyor oyundan. Dolayısıyla şimdilik sadece PC takılıyorum.

• Mettfrost kullanıcısına yanıt
    Ben de PS5 Pro‘da oynuyorum o dediğiniz takılma bir ya da iki kez oldu ama güzel bir şekilde oynatıyor genel olarak (165 saat oynadım)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mettfrost kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de trade işine girince t15 map dönmeye başladım bir anda trade mecburi bu oyunda gerçekten

• bactry kullanıcısına yanıt
    Doryani den satın alabilirsin

• Hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsunuz? @hakan_44

Aynı tarz bi sorun yaşıyorum da eğer internet sağlayıcılarımız aynı ise ona göre söyleyeceğim olayın ne olduğunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 15 Ocak 2025; 20:5:27 >
  • Kage. kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • trade sitesinde sorun mu var? hiçbir arama sonuç vermiyor.

• t14'e yeni geçtim mapleri boş boş dönüyormuş gibi hissediyorum tüm mapler rare ve özellikle %200 ve üzeri drop chance olan zorlu (kendimce ) mapleri tercih ediyorum item rarity mapler tabletler falan derken %100 - %200 arası değişiyor ama oyun asla doğru düzgün drop vermiyor toplarsak biraz exalted işte artık işime yaramasını da geçtim bari 1-2 exa basınca satılacak bir şey ver o da yok sadece drop beklemiyorum crafting de yapıyorum ama ya ilk exadan ya vaalden çöp oluyor item sapphire ring stellar amulet denedim kaç defa onu da tutturamadık maplere breach atayım diyorum tablet bile düşmüyor atlas skillini vermeme rağmen

en sinir olanı ise kesinlikle unique sistemi boss kesiyorsun unique düşüyor seviniyorsun ama %99 çöp çok sinir bozucu gerçekten loot keyfini baya öldürüyor şu an

yalan yok bu türde bir oyunu ilk defa diablo 4 ile oynamıştım ama onu türkçe olarak ve sadece hikayesini bitirmiştim path of exile 2 bana bu türü gerçekten öğreten oyun oldu ayrı bir zevk alıyorum ama para tuzağı olmasa diablo 4'e geri dönebilirdim path of exile içeriği ea olduğu için çok yetersiz şu an

• hakan_44 H kullanıcısına yanıt

Hmm, ben superonline kullanıyorum. Pc de oynuyorsunuz sanırım, cloudflare warp indirin ve bağlanın. O açıkken biraz oynayın oyunu, bakın bi oluyor mu yine diye. Eğer sorun çözülürse (bende çözülüyor) olay internet aldığınız sağlayıcı ile ilgili demektir. Sorunlu bir IP alıyor olabilirsiniz ya da port ile ilgili olabilir vs. VPN ya da Cloudflare warp ile bi oynamayı deneyin. Dediğim gibi bende vpn/warp ile bağlıyken herhangi bir şekilde sorun yaşanmıyor. Bunu superonline'a pek anlatamadım, şimdi de teknik ekiplerine bağlanamıyorum cünkü ön plana koydukları müş hizmetleri yetkisiz olduğu için, sistemleri benim netimde bi problem görmüyorsa teknik ekibe talep açtırmıyor. 1 aydır yaşıyorum bu sorunu malesef, yarın şikayetvar'a yazacağım ordan ulaşıyorlar en azından.

Eğer VPN/warp ile sorununuz çözülürse internet sağlayıcısına ulaşmanız gerekiyor.

Teşekkürler hocam deneyeyim geçen hafta hiç problem yoktu bu hafta basladi

• Dostlar bu item 80-90 divine dan aşağı değil. Değer mi gerçekten bunu almaya 30-40% damage reduction mı gelecek değerlere göre. Direkt alınan damage mi azalıyor yoksa başka parametreler de giriyor mu işin içine?

Mana ve life diyor ya ikisi de mi damage i düşürüyor yoksa sadece life olan değer mi damage i düşürmüş oluyor

PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]

Ben de az önce şikayet kaydı açtım Superonline. Akşam 20:00'da latency 500-2000'e çıkıyor oynanmıyor gece 01:00 sularında düzeliyor. Tam bir rezalet nasıl bir kısıtlama yapıyorlarsa internet kullanılamaz hale geliyor. Çok ümidim yok ama çözülene kadar durmadan şikayet kaydı oluşturacağım gerekirse 50 kere 100 kere

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Ben de az önce şikayet kaydı açtım Superonline. Akşam 20:00'da latency 500-2000'e çıkıyor oynanmıyor gece 01:00 sularında düzeliyor. Tam bir rezalet nasıl bir kısıtlama yapıyorlarsa internet kullanılamaz hale geliyor. Çok ümidim yok ama çözülene kadar durmadan şikayet kaydı oluşturacağım gerekirse 50 kere 100 kere

Benim akşamları oyunlarda ve bazı sitelerde (twitch) gibi hız düşmesi yaşadığım oldu dediğiniz şekilde, şikayetvar'a yazarak sonuç alabilmiştim, tam olarak ertesi gün düzeldi. Fakat şikayete bayağı destek almıştım 1 gün içinde o aralar, bayağı aynı sorundan şikayetci olan insan vardı çünkü çok tepki çekince tabi düzelttiler hemen. Şuan aynı sorunu yaşayanlar varsa sizin gibi kesin düzelir, şikayetvar malesef superonline'ın müşteri hiz numarasından 10 kat daha efektif.

Teşekkürler bilgi için hemen oradan da şikayet oluşturacağım

• 
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.