Fazla orb'u olmayanlara bir tavsiyede bulunayım trade market'ten ürün alırken satıcılarla indirim yapmaları için konuşun. Bugün 205-580 dmg crossbow'u satıcı ile konuşarak 35 ex'e indirttim biraz tatlı dil biraz pazarlık verdi. Bir tane de çok iyi yüzük aldım market ortalaması 10 ex rica ettim 5 ex'e bıraktı. |
PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (376. sayfa)
-
-
Skiller en kolay nasil 5 link yapiliyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vaal orb ile yapılıyor diye biliyorum hızlı yöntem. Yanlışım yoksa şöyle mevcut skill'ine vaal atıyorsun tek seferde denk gelirse 5 olur olmassa aynı skill'den bir tane daha yaratıyorsun ona önce Lesser sonra Greater Jeweller orb atıp 4'e getirip ondan sonra 5 için vaal deniyorsun. Yani bu süreçte epey bir Lesser ve Greater jeweller orb harcamak durumunda kalabilirsin. Yanlışsam düzeltir arkadaşlar
-
Netten arastirdim sanirim dediginiz gibi oluyor ama riske girmek istemem elimde sadece 1 tane lasser var ve greater yok😅
Evdeki bulgurdan olmayalim
Yüzük çok iyi ama 300 Div verilir mi bilemedim. :) Bis weapon olsa verilir derdim herhalde ama yüzük için değmez gibi.
-
Yüzüğü diğer iyi yüzüklerden ayıran tek şey mana regen, mana regen de tek başına benim için en önemli üç stat'tan biri ama bu ekstradan 250-260 div verilmesini gerektirmiyor. Fire resist yerine 30+ int olsaydı alırdım ama.
-
Kaç para edeceğini bilemem ama bu seviyede bir yüzüğe gerek var mı o tartışılır. Youtube'da bir sürü build izliyorum t16'larda falan hile gibi her şeye tek atarak gezenlerde bile bu kadar iyi yüzük görmedim
-
Aynen öyle, zaten karakterin buildi aşırı güçlü bu derece yüzüğe o kadar div vermek demek keyfi div vermek gibi bir şey. Çok lüks ise ve bu buildi en max seviyeye getirmek istiyorum diyorsan pazarlık edip alırsın biraz daha ucuza, aksi halde gerek yok bence. O kadar divle farklı bir build dizersin baştan aşağı Ayrıca mana modifierları base değilmiş, %50 basılmış ben bi an base sandım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 14 Ocak 2025; 22:56:33 > -
Benim yüzüklerde de %80 ve %67 mana regen var spark buildinde idare edebiliyorum.
3-5 divlik yüzükler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selamahali -- 14 Ocak 2025; 23:11:20 > -
Bu zamana kadar üç tane böyle yüzük gördüm. Biri bu kadar iyi değildi, 1 div 3-4 ex ederken ligin ikinci haftasında 80 ex'e satıldı, diğeri bundan daha yüksek mana regen'e ama bundan daha düşük manaya sahipti ve üç hafta kadar önce 160 div'den satıldı. Diğeri de bu. 300 div psikoljik sınırımın üzerinde. 220-250 div olsa düşünmez verirdim ama eleman zaten normalde bunu 350 div'e satıyor, 320 div demişti en son. 300 div'e indirdim, bana biraz zaman ver satılmazsa alayım dedim. Ingenuity ile yüzükteki değerleri 1.8 ile çarpıyoruz, değerler iyice yükseliyor.
Bende de şu var;
-
Valla acayip parçalar, 300 div'ler falan bunlar nasıl seviyeler benim için hayali bir dünya. Ben haftalardır 20-30 ex'e akşam pazarında kelepir gear arıyorum. O kadar div'i nasıl kastınız hocam ya, bize de bir kemik atın 1-2 div'ler sizin için tuvalet kağıdı gibi bişey olmuş şöyle elinize 1-2 div'lik güzel bir crossbow geçerse bana pasla hocam ya. Muhtemelen lvl 90 küsürsünüzdür arada geleyim yanınıza arkanızdan düşen eşyaları toplayayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 14 Ocak 2025; 23:27:57 >
-
Bu yüzüklerle bir de %80'lik ingenuity varsa harika setup olur. Yüzüklerde de rarity denk gelirse tamam. Gerçi dün bir video'da %150 rarity'den fazlasının loota etkisi olmuyormuş, diminishing returns ve belki biraz da bug olabilir. :)
-
Ranged weapon'lardan anlamıyorum hiç ama item'ın fiyatını vereyim, siz istediğiniz item'ı alın. Ancak bu sürdürülebilir bir durum değil. Yüksek seviye oynamadığınız için iyi item düşmüyor, iyi item'ınız olmadığı için yüksek seviye oynayamıyorsunuz. Düşük seviyede iyi item/currency düşmesi için gerçekten şanslı olmak gerekiyor.
-
-
Bu seviyelerde item için üst seviye dönemiyorsak nasıl yol izlemek lazım peki ? Potansiyeli olan her şeye vaal orb mu atmak lazım?
-
Gerçekten oyundan soğudum. 3 defa t13 map de öldüm oyun donduğu için elimde harita kalmadı. Ben haritayı nerden bulucam abi şimdi ne saçma sistem bu. Ve şu trade sisteminde denetim falan yok 30tl ye divine satıyor millet kim bilir yurt dışında durum nasıldır.
Bu yüzükte yazan quality tamamına mı etki ediyor, örnek veriyor %30 lighting damage %50 quality arttırınca %45 mi oluyor. Gerçi burda mana modifiers yazıyor ama tam anlayamadım breach ringlerini.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X