Yok yav 1 seneyi gecmeyecek dediler zaten. Yeni content sorusuna, elimizden geldigince yeni icerikleri eklemeye calisiyoruz, icerik konusunda takim aceleci bir sekilde calisiyor, amacimiz olabildigince hizli bir sekilde oyuna eklemek bunlari dedi. Henuz tarih verememesi uzak oldugundan degil sadece tamamiyle hazir olmadan tarih veremediklerinden dolayi. En fazla.1 ayi var yeni icerik + yeni sezon patchinin bence. Adamlar farkinda zaten oyuncularin artik salmaya basladiginin, hani oyle bir icerik getirelim ki milletin oyuna donmek icin sebebi olsun dedi Jonathan. Demek ki ilk icerik patchi biraz kapsamli olacak diye anladim ben. Beni uzen seylerden birisi, iki oyun dizayn liderinin de oyundaki bazi onemli seylerden haberi olmamasi. Bazi sorulara 10 saniye sessiz kalip bakakaldilar oyle. Adamlarin daha en ses cikaran sorunlardan biri olan magic find ozelliginden bile adam gibi haberi yoktu. Topluluk cok sikayetci ise gercekten iyice bakip cozeriz dediler saka gibi forum olsun, YouTube olsun, her noktada magic find yok olmali yaziyor, adamlar diyor ki topluluk sevmiyor mu bu ozelligi... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (374. sayfa)
-
-
Aslında sessiz kalmadılar durumu açıkça söylediler, end game mapping kısmı en az test ettiğimiz özellikti dediler. Gerek magic find/rarity gerekse de map özellikleri, boss zorlukları vs. esasında şu an bizim tarafımızdan test ediliyor, oyun alfa/beta arası bir durumda. Hemen müdahale ettiler, endgame'i daha akıcı hale getirecek değişiklikler bu söz konusu yama ile gelecek.
Oyunun şu anki halinden keyif alabilmek istiyorsak anlamamız ve kabullenmemiz gereken asıl husus da bu, oyun yarım yamalak durumda, adı üstünde erken erişim; erken erişim, zamanın trend ismidir. Esasında PoE 2 henüz alfa/beta arası bir durumda.
Kendilerine mali kaynak ve destek sağlamak adına küçük firmalar erken erişim adı altında, oyuncu kitlelerini de geliştirme süreçlerine dahil ettikleri interaktif oyun yapım şeklini uyguluyorlar.
Benzerini Last Epoch'da yaşamıştık, onlar çok daha küçük bir stüdyo olduklarından 5-6 sene EA durumunda kaldılar...
-
İleriki güncellemede ekonomi sıfırlaması gelecek demişler bu ekonomi sıfırlamada paralar divine orblar vs her şey gidiyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İleriki güncelleme değil de, büyük içerik geldikçe sezon içeriğine yeniden başlanması gibi bir yol izleyeceklermiş; yani örneğin yeni bir Class, Act ve Sword gibi silah seti geldiğinde herkes sezon gibi yeniden sıfırdan karakter kasıp oynayacaklar. Bu durumda ekonomi de resetlenecek.
-
Sağol hocam bütün orblar gidecekse çok saçma ama o kadar uğraşıyoruz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Standart realm olur, Diablo'daki eternal realm gibi, önceki karakter oraya aktarılacak, yaptıklarınız kaybolmaz. PoE 1'de böyleydi.
-
Türkçe dil seçeneği gelecek söylentisi var.
-
Oyun hali ile erken erişim oyunu oldugunu "çok eksik var" dedirterek bolca hissettiriyor. Yeterince skill yok silah yok özellik yok unique yok derinlik yok crafting ise hic yok ama bunlar oyun akıcı güzel olmadığı sürece, oyuncunun zamanına karşı saygısız olduğu sürece hiç bir anlam ifade etmiyor. Oyunun temeli güzel olsun önce... diğer şeyler eklenir 10ar 10ar 20şer 20şer..
Ben ekleneceklerin patır patır ekleneceginden dün şahit olduklarimdan sonra emin olamadım. O yüzden bana göre GGG yapmak istediklerinin çok gerisinde imajı verdi. GGG değil babamın oğlu olsa artık oyunlar için beklentilerimi minimum tutuyorum. Genede dün, bir silah ile bir druid eklentisi duymak istemedim degil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brazian -- 13 Ocak 2025; 17:34:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçtiğimiz Aralık'ta, Twitter'da, sürpriz bir çeviri çalışması olduğundan bahsediliyordu. Şu an hatırlayamıyorum tam olarak hangi hesapta paylaşıldığını.
-
Çoğunlukla Diablo oynadığımdan, PoE2 nedir bu oyun gençler oynuyor bir bakayım dedim. PoE1 oynamadım ama çölde su şişesi bug olayı vardı sanırım o oyun. D4 hep barbar olduğumdan(eskiden paladin vardı iyiydi) warrior başladım. Level 10, level 20, 30 oyunda bana ait olmayan ne varsa geliyor al bunu kullan sarı arabelet hayda, item item diye sağa sola koşan bir deli oldum. Alışmışım D4 minicik bir kuştan bile çitonk diye sarı item gelir, delersin,kırarsın, geliştirirsin:) Baktım olmuyor biraz inceleme yaptım itemi sen güzelleştiriyorsun hele birde randomize var yanlış geldi hop gitti güzelim özellik. Dedim gold olunca bakarız, bakmışsın Türkçe çıkar. D4 sezon 6 çıksın ona da birşeyler yazarız. herkeze iyi oyunlar.
-
Milyonların oynadığı oyun çıkartıp arkasına hemen 1 aylık tatile çıkmaları bile durumu malesef özetliyor. GGG'yi severim ama yaptıkları çok saçma ve tamamen keyif lükslüğü. Hiçbir ülkede 3-4 haftalık yılbaşı tatili diye bir şey yok. Özellikle koskocaman oyun çıkarıyorsan hiç yok. Hala daha tatilden dönmeyen ekiplerinin olduğunu söyledi jonathan, daha hala tatilde olanlar var ofiste, şaka gibi. Muhtemelen izinlerini kullanıp birleştirdikleri için hala dahaa tatilde olanlar var da şaka gibi yani oyunu yeni çıkarmışsınız bu dönemde tatile mi çıkılır.
İşte malesef yok tutkulu developerlarmış, yok oyuncuyu çok düşünen developerlarmış falan o iş yalan açıkcası. Oyuncuyu düşünen oyun yapımcısı kalkıp 1 ay tatile çıkmaz oyun çıkarır çıkarmaz. Eğer bu kadar uzamasaydı o tatil, şuana kadar çok fazla güncelleme almıştı. Nasılsa para aldılar bizden, bu saatten sonra çok yavaş şekilde geliştirseler oyunu onlara yine koymaz. Oyuncu gözünde malesef kötü sadece, dev gözünde sorun yok paramızı aldık, beklesinler kafası. Internet ortamında boşuna GGG'ye bi anda laf edilmeye başlanmadı sonuçta, şuan oyun çıkmadan önceki övgü seviyesinin yanından bile geçmiyor çok fazla eleştiri yorumu var, bence haklılar da. Bu firmayı ben de çok savundum ama yaptıkları saçmalıktan başka bir şey değildi. Ne acelen var git Ocak ayında çıkar oyununu o zaman, oyunu çıkardılar 1 hafta sonra biz tatile çıkıyoruz dediler ilginç bi kafa.
-
Oyuncuları düşünüyorlar diye tatil yapmasınlar mı? Çalışmıyorsunuz herhalde veya rahat ortamınız olmalı :) Büyük içerik gelecek beklentisinden olsa gerek hayal kırıklığınız da büyük olmuş sanıyorum.
Halen erken erişimde bir oyun, yavaş yavaş tamamlanacak paniğe gerek yok. Oyun beta durumda görünüyor, aldıkları paralar da bir nevi bağış ve destek niteliğindeydi, kimseyi zorlamadılar, oyun bitti alın oynayın da demediler.
GGG her zaman dürüst ve açık sözlü oldu, dünkü yayında yetersiz kaldıkları yönleri belirttiler. AAA oyun firmalarıyla bir tutmamak gerek.
-
Kimse tatil yapmasınlar demiyor, anlatamıyorum herhalde. Kim bu kısmı eleştirse white knightlar hemen adamlar tatil yapmasın mı diyor. Ben adamların tatiline mi karışıyorum? Ben adamların koskocaman oyun çıkartıp 2 hafta sonra 1 aylık tatile çıkmasından bahsediyorum. Madem bu kadar uzun tatile çıkacaksın, 1 ay daha bekle Ocak ayında döndüğünüzde çıkartın oyunu diyorum, anlaması zor mu? Ben burda adamlar tatil yapmasın mı diyorum, çıkış tarihi saçma diyorum. Bugüne kadar bu kadar büyük bir oyunun çıktıktan sonra 1 ay terkedildiğini ilk defa görüyorum, bunu eleştiren herkes de aynı şekilde Ocak ayını beklemeleri gerekiyordu diyor. Bu adamlar iyi olabilir, asla hata yapmayacaklar ya da yanlış seçimler yapmayacaklar diye bir şey yok ortada, gayet de hataydı. Kendileri açısından hata yok, dediğim gibi zaten para aldılar oyunu satıp, olan oyuncu tarafına oluyor. Oyunu seviyor ve oynuyoruz, yeni çıktığı için insan tabiki de aktif olarak değişiklik, bug fix, yeni content vs bekliyor.
Ayrıca GGG, Tencent'e ait tamamen. Tencent'i AAA firmalarıyla bir tutmayacaksak ne ile tutmalıyız, Tencent Çin'in yarısına falan sahip herhalde belki daha fazlasına.
-
Bu donma dolayı iyice can sıkmaya başladı herkeste oluyormu yoksa benim PC den kaynaklı mi oyun donup kalıyor PC yo yeniden başlat yapmak zorunda kaliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha nasıl yazayım bilemedim, çıkmış/bitmiş/final bir oyun yok diyoruz halen bu kadar büyük oyun çıkarılmasından bahsediyorsunuz, oyun çıkmadı EA'dayız diyorlar bir türlü anlatamıyorlar.
Sabırlı olalım, zamanla yeni içerik gelir ama siz derhal istiyorsunuz diye tatil yapmayıp 2 haftada üretip veremeyebilirler.
-
Şu an içerik açısından Diablo 4'ten daha iyi oyun. Hele bu hafta içinde gelecek yama ile daha da iyi olacak. Daha ortada silahlar, crafting harita stashı ve yeni karakterler ve alt sınıfları yok. İlerleyen dönemlerde de alt sınıfın da değiştirileceği söyleniyor. Ben henüz 2. seviye haritaları yapmaya çalışlıyorum mesela. Chill chill takılıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X