Şimdi Ara

PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (372. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: AnNka-tr , Hoid Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.881
Cevap
132
Favori
359.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bu life sadece itemlerle artırılabilir değil mi? Ben mobları gözlerini açamadan tekliyorum genel olarak ekstralarla 80-90k dps im var. Bir de physical damage life a çeviriyorum ayrıca her bir kilde de canım artıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şimdi denk geldim bunu ben de denicem 🤣 Foto çektim birkaç sn’de grup doldu hediyeleri topluyor valla
    PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 11 Ocak 2025; 22:5:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unconc3rn3d kullanıcısına yanıt
    Bir buildi takip etmiyorum hocam her şeyi kendim yaptım.

Heraldların ikisini de kullanıyorum. Dps i düz 60k yaptım yeni, dps 80-90k lara çıkıyor ekstralarla.

Tek yeme riski yüksek ama teklemediğim mob da yok tek atıyorum, moblarla hiç uğraşmıyorum oynayış videosu atacağım.

Hem moblara tek atıp hem de tek yememi engelleyecekse bu söylediklerinize dönebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massiv a -- 11 Ocak 2025; 22:15:1 >

• massiv a kullanıcısına yanıt

şuanki haliyle karakterin çok kırılgan duruyor. tek yeme mevzusuna gelirsek çoğu zaman 5K ES, 5K life bile teke gidebiliyor ama armorunu yükseltirsen hem evasion hem ES bir kaç tık daha iyi hale gelir hemde ascendancydeki dügümle spirit alır daha fazla pasif açabilirsin örnek veriyorum Grim Feast pasifiyle ES'yi 2katına kadar stacklayabilirsin.

teşekkürler hocam jewel dizmemişim ben doğru düzgün onları güncelledim biraz da upgrade falan düz 38k görmeye başladım ben de şimdi bakalım ekstralarla ne göreceğiz PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] itemlere baktım bu arada önerim silahınızı değiştirin bence 20-30 exalara daha yüksek damageli itemler var ekstralarla 100k üstü vurursunuz en az

• Epeydir oynuyorum bir gariplik oldu sanırım hiç kaliteli item düşmüyor. Exa bile çok çok nadir düşürebildim... Ufak bir güncelleme geldi acaba bir şeyleri mi değiştirdiler diye düşünmeye başladım. Malum yarın büyük patch gelecek diyorlar, patch öncesi bozmasalar bari oyunu.

• Hoid kullanıcısına yanıt

Yarın patch yok malesef, 23:30'da sadece üzerinde çalıştıkları güncellemenin içeriklerini paylaşacaklar video ile, arkasına da güncelleme ile ilgili soru cevap şeklinde roportajları olucak.

Güncellemenin gelmesine biraz daha var yani.

• Kage. kullanıcısına yanıt

Benim aklımda yarın patch gelecek diye kalmış o zaman. Neyse az daha bekleriz ne yapalım güzelce çalışsınlar hataları düzeltsinler ve performansı da az biraz daha iyi hale getirsinler şimdilik yeter herhalde. Bir de meşhur harita stash'i varmış o da gelsin de paramızı harcayalım gerçekten çok alan kaplıyorlar...

• Yeni filtreler gelmiş Neversinkten.

• Oyundaki ilk ticaretimi yaptım. Sarı renk bir staff'ı 6 Exalted Orb'a sattım. PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

• DelNaja kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam :)

Hocam silahta +7 level var o çok fark ettiriyor. Hangi staff daha fazla vurmama yardımcı olacak, örnek atar mısınız? Damage değerleri olarak mı yüksek silahlar?

• Bu kritik vurış şansı nerede gözüküyor? Bir de 100% ihtimale çıkartabilmek gibi bir durumumuz var mı yoksa maks. sınırı mı var?

Bir de Bu early access bitince yaptığımız karakterler silinecek mi? Yoksa devam mı bu karakterlerle dizdiğimiz eşyalar falan kalacak mı yani?

Sezon gibi bir durum yoktur inşallah sonsuz oyun yaptık diyorlar sonsuzsa sonsuza kadar gidebilelim aynı karakterle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massiv a -- 12 Ocak 2025; 1:16:38 >
  • Demin çok kaliteli bir harita düşürdüm 1. seviye sarı harita 15 exa okuttum. PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]  PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

Sezon olacak

Poe1 öyleydi 2 de öyle olacak

Her sezon sıfırdan devam

Ama tabi bu karakteriniz ile istediğiniz zaman girer oynarsınız

• Benim için en iyi orb/gear farm yöntemi public party. Millet acayip haritalar hazırlayıp açıyor, kişisel rare found oranları da yüksek patır kütür loot akıyor. Free for all loot girmeye çalışın bugün 2 tane divine kaptım yerden ve bir sürü craft'lık yüzük. Önden gitmeyin, 4-5 adım arkada kalın sarı mob'lar ölmeye ramak kala life flask'ı basıp boss'un dibine gidip düşen değerli loot'u alın hemen.

• Sekhema yaparken bu hatayı aldım, şimdi ne zaman girmeye kalksam yine bu hatayı veriyor. Var mı denk gelen?

Ek: 4. kattaydım, ilerlemeyi sıfırlayıp tekrar girince düzeldi aklınızda olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kivalo -- 12 Ocak 2025; 5:42:22 >

+7 baya da iyimiş aslında ama evet silahın üstüne geldiğinizde dmg yazar örneğin 166-217 gibi oradaki sayılar ne kadar yüksek olursa o kadar iyi tabi + %120 increased physical damage gibi özellikler de olması gerekiyor o baya fark yaratacaktır

• OzanSRC kullanıcısına yanıt

Malesef hocam çözüm olmadı

Unexpected disconnection error hatası veriyor login ekranina atıyor.

Baglanti sorunum yok internet de gitmiyor

Ping de stabil 60-65 civarı

Ama birden atıyor login ekranına

Haritayı kaybediyorum neyse de yerden aldigim itemlerde kayboluyor 2 tane divine gitti öyle

Bu sekilde oynanmaz patch dan sonra da devam ederse bırakırım.

• Dünden beri oyunda beni ya atıyor yada donuyor PC yi kapatmak zorunda kalıyorum bugün büyük bir patch gelecekmis umarım duzelir

• hakan_44 H kullanıcısına yanıt

Patch gelmiyormuş hocam sadece gelecek patch'i anlatacaklarmış 23:30'da. Fazla zuatmazlar 18-19 Ocak gibi gelir diye düşünüyorum. Ben de patch gelecekmiş diye hatırlıyordum ama arkadaşlar öyle olmadığını söyledi.

• 
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.