Ekledim, oyuna girince yazarsınız. Bir şey vermenize gerek yok. :) |
PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (379. sayfa)
-
-
Ayıp olur hocam öyle ya. Veriyim işte bir şeyler . Düşünmeniz bile yetti
-
Hocam silahı eldiveni yüzüğün birini değiştirdim unbound avatar ascendancy skillini de aktif edince düz vuruş 200k lara çıkıyor artık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ascendancy skillerinden 4 tane mi alabiliyoruz yani 8 skill mi geliyor toplamda daha fazla alınmıyor mu acaba 🤔
Ben baya sevdim sanırım steam'de 180 saat olmuş. Diablo 4'ün vasatlığından sonra iyi geldi.
-
hocam tam olarak bunları yapıyorum zaten artık şanssızlık mı nedir craft yapa yapa elimde exalted kalmadı 85 levelım t15 map yapıyorum güya 12 exalted 1 divine tüm bakiye fakat ne dediğiniz şeye rastladım ne maplere breach veya delirium atabileceğim tabletlere t15 altında boş boş map dönüyorum resmen sadece yere düşenlerle bu oyun dönmez maalesef
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bufflara eklenen meta skiller enerji kazandırmayacak konusu aklımı karıştırdı. Cast of shock + comet calismayacak mi o zaman
-
Ben cast of shock buff'ını bir türlü çalıştıramıyorum. 71lvl sorcerer oynuyorum. Gemi yerleştirdiğimde karakterin bu yetenek için hazır değil gibi bir şey yazıyor. Çözümü nedir bunun.
-
Cast on Shock tek başına çalışmaz, support gem takar gibi, yeterli miktarda Shock uygulandığında çalışacak aktif skill gem eklemeniz lazım.
Tabi öncelikle de yeterli spirit gerekiyor.
Örneğin:
-
Aktif skill gem detayını ben gözden kaçırmışım. Muhtemelen bu yüzden çalışmadı. Akşam deneyeyim. Teşekkürler.
-
Bende var ekle vereyim
LaraNZa
''Ben kör, genç bir dilenciyim, sokak sokak gezerim. Beni gören zenginlerden birazcık Lesser Orb isterim...''
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tjrr -- 16 Ocak 2025; 18:42:10 > -
buildimi biraz düzenledim bazı şeyleri kıstım resistleri arttırdım biraz daha rahatladım gibi ama t15'de altar falan dönerken fena darlıyor moblar çok alışmışım bu seviyeye kadar mapi rahatça temizlemeye bosslara tek atmaya zorlanınca elim ayağım dolanıyor salaklığıma ölüyorum biraz da
Diablo serisi olmasa poe oynamazdım hocam, d4 gibi bir oyun sezonlardan ötürü üzerine koyarak kendini geliştiriyor. Mesela 7. Sezonda benim en çok istediğim Armory'i sonunda eklediler. Hikayesi de açıkçası hoşuma gitti. Salı günü büyük ihtimalle başlayacağım. Bugünde d2'yi tekrar indirdim ona da tekrar başlıyorum
-
Seni Kaladin ile tanıştırayım o zaman.
-
Akşamları hala ping değeri 50-60 dan anlık 120 lere çıkıp yeniden 50-60'a düşüyor mu sizde de? Ama sürekli yapıyor yani oyun çıktığından beri böyle hala düzelmiş değil. Farklı oyun oynuyorum ping değerim sabit 60 oluyor, bu oyunda her akşam aynı ping yükselme sorunu yaşıyorum. Bıktırdı valla 10 numara haritada öldüm sinirden alt f4 çektim, lag kendisini aşırı hissetiriyor anlık çıkıp inse bile.
-
Serverlar 00.00'da resetleniyor. Patch geliyor.
-
Hadi bakalım patch de özellikle optimizasyon sorunları düzelir umarım
Bişey sormak istiyorum. End game’de haritalara girerken waystone yerleştirdiğimiz slot 4’lü. Ancak ben oraya 1 waystone dışında yerleştirebileceğim bişey bulamadım. Tek item konulacak ise slot tekli olurdu diye düşünüyorum. Ama bu şekilde t3e kadar geldim. Umarım bişey kaçırmamışımdır.
10 GB patch
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X