Level 81 olanı kaldırmamışım ondan 60lığı görmedim 79muş o ama zaten kimse chaos orb basmaz bunlara haliyle 79 da aynı gayet. Şuan bu 60lık var bir de 100 div'e var, 60lık ve 100 lük olanla tek fark 41 life. 3. pahalı item olarak da benimki görünüyor şuan. 230 Etmez gibi duruyor dediğin gibi ama lifesız 100div satılırsa ben de bunu 150'ye satarım gibi. Birkaç gün dursun arada bir düşürürüm fiyatı, diğer yüzükleri vs takip edeyim, onlar satılırsa yavaş yavaş sıra gelir |
PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (381. sayfa)
-
-
Bilmeyen arkadaşlar olabilir, oyundaki hideout'unuzu düzenleyebildiğiniz gibi başkalarının hazırladıklarını da kullanabiliyorsunuz:
https://hideoutshowcase.com/
-
Teşekkür ederim hocam cevap için. Evet hocam dün akşam denk gelemedik. Bu kadar item vereceğinizi bilmiyordum. Akşama 7 gibi mutlaka gelirim hocam o zaman. Size haber ederim. Çok sağolun
-
7 gb güncelleme gelmiş. Yükleniyor şimdi. Ne ola ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
path of exileEarly Access Announcements - Path of Exile 2 - Patch 0.1.1 Patch Note Preview - Forum - Path of Exilehttps://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3695606
-
Merhaba hocam, bu akşam oyunda olacak mısınız? Daha evvel bahsettiğim, Lesser Orb meselesini hâllederiz, diye düşünmüştüm. 2-3 tane verseniz yeter. Karşılığında Exalted Orb verebilirim. Oyundaki adım ''tjrr''.
-
selam hocam, denk gelemedik seninle bir turlu. aksam hallederiz. :)
oyuncu adi: UyGaR
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyun hala donma yapıyor. Fps droplar fena artmış durumsa
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sizi sıkboğaz etmek de istemediğimden, biraz bekleyeyim, dedim. Mesajınızı görünce yazmak istedim. Sağ olun, akşam oyuna girdiğimde ekleyeceğim. Görüşmek üzere hocam...
-
Patch gelmeden önce oyunu 140 saat oynadım. FPS sorunları yaşasam da hiçbir zaman crash yemedim, oyunum kapanmadı ya da donmadı. Patchten sonra 1 saat içerisinde 4 kez sıkıntı yaşadım.
Acilen hotfix gelmesi lazım. Çalışan oyunu bozmuşlar .
-
PS5 inanılmaz Fps düşüşleri var özellikle maplerde çok kötü durum. Nasıl bir ayar yapmak lazım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şunun fiyatı nedir sizce sitede benzerini bulamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lilpackage -- 17 Ocak 2025; 22:42:24 > -
Support gem2 ler hangi haritada düşmeye başlıyor
Rasgele her haritada düşebilir lazımsa oyun içi nikinizi yazın vereyim.
-
Bana hep gem1 düşuyor daha önce hiç trade vs yapmadım
hknemrflz hocam
Teşekkürler hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X