Şimdi Ara

PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (401. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mesuthaksoy , mesuthaksoy , Loqqo Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.049
Cevap
131
Favori
366.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 399400401402403
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şu anki haliyle hiç karışık değil bence, henüz PoE1'deki içerik ve özelliklerin %20'si bile yok oyunda. Delve yok, Crafting yok, liglerle gelen özelliklerden 3 tanesini eklediler sadece. Senaryo yarım durumda, Classlar eksik, skiller eksik, eşyalar eksik. vs.

Bir başlarsanız gerisi gelir. PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

• şu oyunda craft yaptım diyenlere bir yerimle gülüyorum sadece oyunda exalt basmak greater essence basmak ne zamandan beridir craft olmuş. nerede bunun awakening orb maven orb basıp işleri daha da sarpa hale getirip mirror tier eşya yapmak? nerede bunun crafting benchi harvest station'u?

exalt basarak craft yaptığını zannederler sizin işiniz çok daha zor olacak asıl mekanikler ortaya çıktığında. PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

• arkadaşlar çözemediğim bir konu var. 82 lvl oldum. normalde skill tree'de ki bu kısmı daha da ilerletecek puanları almış olmam gerekiyormuş. haritamdaki görevlere bakıyorum. yapılmadık bir trailmaster görevi çıkıyor. bunu da yapmıştım aslında gene tekrar mı ediyor anlamadım.

PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]

• Gaara34 kullanıcısına yanıt

Ascendacy'de son 2 puanını almamışsın. Trial master yada shkemas yapman gerek. veya 1 dive carry alarak tamamlayabilirsin.

• Gaara34 kullanıcısına yanıt

Tier 3 ve 4 olanları yapman lazım. Onları yapınca açılıyor bunlar. Ben de henüz yapamadım. :D

• Ranger olarak arbalet mi kullanmak daha mantıklı; yay mı sizce?

• Yere düşen itemleri alamıyorum böyle gözüküyorlar playstation da bu problemi yaşayan oldu mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • massiv a kullanıcısına yanıt
    Aynısı benimde başıma geldi yamadan sonra kafayı yiyecektim az kalmıştı 😆 çözümünü ggg forumda buldum aslında çok basitmiş,L2 ye basılı tuttuğumuzda ki tuşlara yeni özellik koymuşlar chat kısayolu yerine onu ben kaldırmıştım tekrar geri yerleştirdim itemleri o gizleyip gösteriyormuş PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottomanson -- 6 Şubat 2025; 10:59:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyun benim açımdan kesinlike oyuncu dostu değil konsol dostu hiç değil, tamamen trade üzerine kurgulanmış bir düzen var öyle böyle 84 level olmuştum üzerimde giydiğim itemlerin tamamını bir arkadaşım hediye etti, bana sadece 2-3 tane giyilebilir item düşmüştü divine orb sadece 2 tane geldi, trade olayı konsolda bildiğin işkence pc olacak iki ekranın olacak bir tanesinde oyun oynayacaksın diğerinde artık trade sayfası chat discord vs yapacaksın ki elin hafiflesin bir de tabi sağlam arkadaşların olacak klan vs takılın, bu oyunu sevenlerin bir çoğu belli bu ticaret işini seven arkadaşlar ben bunu sevmem yapmam etmem derseniz oyunun sizde ömrü bir hafta aynı bende olduğu gibi.. içerik kısmına girmiyorum bile çünkü içeriği açacak oynayacak karakteri oluşturmanız çok ama çok zor

• son update'den sonra Win11 24H2 loadinglerde donma, çökme sorunu tamamen geçmiş sanırım. Update sonra github'daki yazılım olmadan oynadım baya bir süre. Bir sıkıntı olmadı. Birde ping sorunu yaşıyordum bu oyun özelinde. Sanırım sunucu tarafında da iyileştirmeler yapılmış. Aylardır akşamları ping sıkıntısı yaşarken dün hiç yaşamadım. Kullandığım İss'de biraz sorunlu ama araştırınca gördüm ki avrupa tarafında da ciddi bir kesim akşam saatlerinde oyunun oynanmayacak derecede lag spike yaptığını yazmış. Umarım bu lag olaylarına da kalıcı çözüm bulunmuştur.

• ottomanson kullanıcısına yanıt
    Gitti bizim 100 exalted neyse mirror of kalandra falan düşseydi de alamasaydık intihar sebebi

• Hangi itema hangi orb/essence hangi sıralamada atılmalı bir sıralama önerisi ya da bununla ilgili video/içerik var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: tjrr

Ranger olarak arbalet mi kullanmak daha mantıklı; yay mı sizce?

Yay ile oynamak rahat daha yüksek dps daha hızlı ataklar vs vs. kişisel görüşüm arbalet ama daha kişisel görüşüm ikisi ile de oynamam en iyisi yakinci olmak PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son güncellemeden sonra divine düşme şansını arttırdılar mı? Girdiğim iki mapten birinde illa divine düşer oldu, bazen 2 tane falan atıyor hatta.

• Rodin kullanıcısına yanıt

300 saat oynadim 1 div düştü oda iki hafta önce bırak divini exe bile razıyım şans düşmüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_44

300 saat oynadim 1 div düştü oda iki hafta önce bırak divini exe bile razıyım şans düşmüyor

Olasılığı arttırmak gerekiyor, benim itemlardan %90 rarity geliyor, tabletlerle %20 quantity ve rarity basıyorum maplere, waystone'larda da sadece quantity ve rarity olanları kullanıyorum, o yüzden daha fazla düşüyor.

• Şu jewel in esprisini anlatabilecek var mı? Songworthy değeri belirli aralıklarda farklı özellikler verdiğini biliyorum ama hangi aralıklarda hangi özellikleri verdiğine nereden bakabiliriz? Bir de diyelim ki 1500-3000 arasındaki değerlerde aynı özellik geliyorsa bu değerin yüksek olmasının bir espirisi var mı? 2999 olursa özellikler daha mı iyi geliyor?

• T12 mapleri yaparken tikandim bakalim ya herro ya merro diyecegiz😅

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ajmel Efkar kullanıcısına yanıt

beraber donelim oyundan ekle Aybars nick

• massiv a kullanıcısına yanıt

Oradaki sayının bir önemi yok, skill tree'de dance with death pasif'inin yanındaki jewel soketine takınca o skill'i Circular Teachings'e dönüştürüyor, o da her 2 str başına %1 energy shield veriyor.

• 
Sayfa: önceki 399400401402403
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.