ilerdeki seviyelerde zaten pek mana tempestle işin kalmıyor arcmageyi açıp sigil of power alana kadar idarelik hocam o daha efektif olmasını istiyorsan spark skilinin quality ve level ini artırıp yanına flame wall skili alıp forstres ve ragin spirit gemini ekle flame alanı açıp sprakları içinden geçirirsen mana tempestle sorun olmaz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akrepo -- 27 Aralık 2024; 21:23:24 > |
PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (346. sayfa)
-
-
@Kreus Hocam sağ olsun resmen eğitim verdi :) Hesabım birden çağ atladı. İtem satın almayı da öğrendim sayesinde. Meğer körü körüne oynuyormuşum :)
-
Ne demek hocam, keyifli oyunlar .
-
-
Level 25im, alım yapayım diyorum ama 25 level için doğru düzgün item yok.
Passive skills'i kafama göre yaptım. Asc henüz yok. Merc oynuyorum.
Ne önerirsiniz? Ne bulup alayım?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
monk oynuyorum bu karakterde dex, int, str dengesini nasıl yapmak gerekiyor? şu an dex ve int değerleri yüksek ama str biraz düşük baktığım birkaç buildde üçü de eşit ilerliyordu öyle mi yapmalıyım?
-
Cruel leri daha zevkli..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende ps5 pro var. Oyun çok takılarak gidiyor. Ayrıca bu sabah server'a bağlanmıyor, hala oyuna giremedim. Bir sürü sorun yaşanıyor.
Ps5 te herkeste aynı mı? Erken erişimde diye oluyordur, tahminim bu yonde ama oynayamaz duruma düşürecek kadar takılmalar yaşadım bir kaç kez
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam mevcut oyunda warrior oynayan herkese tek önerim var, ister yeni oyuncu isterse tecrübeler tecrübelisi olsun eğer solo oynuyorsa, crossbow ile oynamalı.. balta ve yetenekleri oyuna gelene kadar warrior u crossbow ile oynayın derim... ascendancy olarak titan zaten her şeye uyar warbringer de uyar crossbow için.
Çünkü armor defans mefans sağlamıyor. Aynı poe1 deki gib. Balyoz zaten yavaş elini kaldırıp vurana kadar civardaki 3 tane yaratık bıç bıç 3er kere şişliyor, o ara patlayan çatlayan başka mekanik var ise ya da boss, can ne kadar çok olursa olsun ölüyorsun.
Çünkü poe2 de armor hesaplaması çok dandik. Armor küçük fiziksel direkt hasarları azaltmada işe yarar şekilde dizayn edilmiş, büyük hasarları neredeyse olduğu gibi alıyor armor fayda etmiyor. Şu şekilde basitçe anlatayım;
Hasar azaltma oranı = armor / (armor + (hasar×12)) formülü de bu.
1. Diyelim 5000 armor değeriniz var. Yaratık da size 300 vuruyor hemen formüle edelim. 5000/(5000+ (300×12) )=0,58 yani 300 hasarın 5000 armor ile %58 ini azaltabilecegiz. Yaratık 300 vuruyorsa biz 128 hasar alacağız.
2. Yaratık daha çok vursun ve gene 5000 armor olsun, diyelim 3000 vursun. 5000/(5000+ (3000×12))= 0,12 yani 3000 hasarın 5000 armor sadece %12 sini azaltacak. 3000 yerine 2640 vuracak.
Özeti şu boss ların tüm büyük vuruşları tek atma potansiyeline sahip. Karakterler oyun sonunda yükseklere çıktıkça daha çok armor şikayeti göreceğiz. Poe1 de de armor kötü idi poe2 de 2kat kötü
Edit: şimdilik ara versem de warrior a aklımda hep magma shield+ resonating shield ile ancestral totem(sunder ile bezenmiş) bir build için geri dönmek var. diğer sınıfları oynayayım ama önce biraz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brazian -- 28 Aralık 2024; 10:35:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Vaal Orb ile aynı şekilde çalışıyor, rasgele özellik ekliyor veya hiç bir şey yapmadan eşyayı bozuyor.
-
Boşver zaten item bulsan da fiyatlar ateş pahası
Bu oyun ücretsiz olmayacakmıydı? Storeda 1000 tl diyor.
EA bittikten sonra ücretsiz olacak, 6 ile 12 ay arası bir süreç.
-
Hocam bende ekstra rün slotu ekledi hem altar hem vaal orb 2 tek attık şanslı çıktık o zaman item bozulmadı Allah’tan ben de direkt 3. Rün slotu ekliyor sandım hatta öğrendiğimiz iyi oldu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anladım 2025 sonu gibi o zaman
Monk genelde dex/int buildi yapar. Son zamanlarda stat monk buildi çıkmaya başladı, Pillar of the caged god adlı düşük seviye unique monk silahı ile statlarına göre bonus kazanıyorsun, her 5 str başı %2 atak gibi. Bu silah ile stat stackleyerek %1000 atk, %200 küsür alan efekti gibi sayılara ulaşılabiliyor fakat çok masraflı, çok efor ve kaynak gerektiren bir build. Takip ettiğiniz build böyle bir build ise tavsiye etmem yeni oyuncu iseniz özellikle.
Şuan en zevkli melee monk buildi kesinlike Ice strike monk. Özellikle hem yeni oyuncu iseniz hem de melee monk istiyorsanız aşırı zevkli ve basit oynanış ayrıca kolayca gearlanabilen bir build olduğundan harikadır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 28 Aralık 2024; 14:4:17 > -
Yılların Diablo oyuncusu olarak, yok arkadaş ben bu oyunu beceremiyorum.
Öğrenilmesi gereken çok şey var.
Bana bir build guide önerin Allah aşkına,
Şöyle patır kütür gideceğim, en acemilerin bile zorlanmadan oynayacağı bir build.
-
2000 saat D4, geri kalan serilerin saatleri belirsiz Diablo oyuncusuydum. Bu oyuna başladıktan sonra Diablo bana oyuncak gibi geldi.
maxroll.ggHome News, Guides, Tier Lists, Builds & More - Path of Exile 2https://maxroll.gg/poe2/planner/evcuu0hl
Bu buildi yapıyorum ben isterseniz bakın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ice strike monk icin bu mutlaka olmali dediginiz itemler var mi? Varsa belirtebilit misimiz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Endgame ve ticaret için rehber videosu:
Er2youtubePath of Exile 2'de Nasıl 300-400 Divine Kastım?https://www.youtube.com/watch?v=4pn3WWbpEV4
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X