Şimdi Ara

PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (348. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.226
Cevap
123
Favori
342.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 346347348349350
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merc oynuyordum skilleri açınca herşey akıp gidiyordu gel görki nerflendi. Duramadim Monk'a geçtim geçmez olaydım monkla anladımki oyun ciddi zeka gerektiyor. skill alıyorsun sarj etmek gerekiyor ee sarj için pasif agacından bir dügüm açıyorsun yetmiyor spirit gemle birde buff alıyorsun. tamam diyorsun skill alan vurmuyor bu kezde moblarda can cekisiyorsun onu cözmek için yine spirit gem ile 2 ayrı skill ekliyorsun alan vuruyor ama %10luk şansla, bu şansı artırmak içinde atak speed gerekiyor hem pasif agacından hem silahdan onuda çözüyorsun ama nafile bu kezde dps yetersiz kalıyor tradeye başlıyorsun dps yüksek silah almak için oyun bazen beyin yakıyor lakin karşılıgını vermiyor degil. bunları başardıktan sonra gelen tatmin hissi anlatılmaz yaşanır harbiden parasını verip oyuna gireyim aksın gitsin oyunu degil ama ögrendikce aldıgın keyif dahada artıyor.

• King of the mist te kaldım warrior oynuyorum yardımci olabilecek varmı :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Exhume10 E kullanıcısına yanıt

Linkdeki mesajımda türkçe kanala nasıl gecilecegini göstermiştim. TR kanalina geçin daha çabuk yardım alırsınız.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160299461

• unconc3rn3d kullanıcısına yanıt
    Orada o kadar boş muhabbet var ki millet birbirine sövüyor ediyor kaç kere birşey sordum bir kere geri dönen olmadı valla

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AlicanCLK kullanıcısına yanıt

Hocam heryerde var öylesi ne yaparsin. olmadı turkçe guildlere girip öyle yardımlaşın.

• first9 kullanıcısına yanıt

Evet fakat şöyle bir şey var, şuan her ne kadar ice strike olsa da adı, aynı buildi farklı tip yapan insan çok. Hani birebir oturmuş bir build yok şuan. O yüzden mesela ice strike yapıyorsanız, takip edeceğiniz builde iyi bakın kullandıgı skillere vs, size uyuyorsa takip edin. Mesela bu build charged staff kullanıyorken, bazı ice strike buildleri charged staff kullanmıyor, kimisi şart olarak "yyy unique" i lazım bu build için diyorken kimisi uniquesiz yapıyor vs gibi.

• Bunu düşürdüm. Yuva açıp sağdaki rune'u taktım:

PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]

Bu da şu an üzerimde olan. Bununsa iki adet rune'u var:

Sizce hangisini kullanmak daha mantıklı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tjrr -- 29 Aralık 2024; 0:36:38 >

• Arkadaşlar act3ü bitirdim tekrardan başa act1e cruele döndük. Oyun erken erişimde ama bu cruel maplerinde farklılık var mı

• 3. Buff icin spirit ne zaman geliyordu cruel act 2 deyim:/ suan 60 spirit var

• Ajmel Efkar kullanıcısına yanıt

Cruel act 3'de Azog bog haritasındaki boosu kesince veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unconc3rn3d -- 29 Aralık 2024; 1:7:35 >
  • tjrr kullanıcısına yanıt

üsteki fire resistini düşürüyor galiba. alttakininde statlari çok iyi degil. trade ile armour çek kendine endgame geldiysen.

• furkanuc kullanıcısına yanıt

Farklılık yok aynı haritalrı cruel zorluğunda tekrar yapacaksın sonra end game başlayacak.

Tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam. Şu an Act II'nun başındayım. Mawdun Mine'ı sürekli baştan dönüyorum 25. seviyeye gelebilmek için. Mevcut durumda elimdeki en iyi parçalar bunlar diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tjrr -- 29 Aralık 2024; 1:42:26 >
  • tjrr kullanıcısına yanıt

Daha erkenmiş idare et şimdilik hatta şehirdeki satıcılari kontrol et bazen idarelik güzel itemler olabiliyor. diğer tavsiyemde itemlere delik açarsan elemental resist veren rünler kullan evasion armor yerine daha iyi olur. resistleri görmek için klavyeden C tuşunu kullanabilirsin..

Anladım hocam, tekrardan teşekkür ederim. PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

• Söyle güzel bir incinerate oynamak istiyorum yıllardır ama karakterler sabit kaldığı için uğraşmıyorum.

Var mı fikir verebilecek, build istemez fikir çok daha kıymetli?

Mesela hareket hızı sorununu nasıl çözeriz, pathfinder yetenek yaparken hareket hızı cezasını %30 azaltıyor ama pathfinder da pasif atlastaki ateş şeylerine uzakta başlıyor gibi gibi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav şu mantarlardan nasıl kurtulacağım ? Bu görevi yapmak istemiyorum. Haritanın kim bilir neresinde kazan varda oraya bırakacağım. Altı üstü superior flask verecek. Yere de atamıyorum

• Xaycna kullanıcısına yanıt
    Başka bir haritaya girince yere atılıyordu sanki hocam.

• Kreus kullanıcısına yanıt
    Hocam ben haritada değil de köyde yere atöaya çalışıyordum, attım sağolun :)

• Brazian B kullanıcısına yanıt
    "Mobility" support gem ve Pathfinder'ın "Running Assault" pasifi en iyi seçenek gibi.

Pasif ağacında da 17-18 seviyede Echoing Flame pasifine ulaşılıyor. Sonrasında ona yakın Potent Incantation pasif bölümü var. Spell Damage artırıyor. Onun hemen üzerinde Roil pasifi var. AoE artırıyor o da. O bölgeden 8-9 puan ilerleyince Fire Damage ağacı geliyor.

Denenebilir sanki

• 
Sayfa: önceki 346347348349350
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.