Şimdi Ara

PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (350. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: gkhncnk , M_Arslan , fasakasa Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.169
Cevap
123
Favori
341.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
28. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 348349350351352
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bir kaç sayfa önce bende diablonun çocuk oyuncağı olduğundan bahsettim ama dediğiniz diğer şeyler gibi de komplike bir şey yok aslında. Çok fazla bilgi kaynağı var, şöyle bir kaç saatinizi ayırıp aslında her şeyi kavrıyorsunuz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Grimmjow kullanıcısına yanıt
    Hocam oyunun mantığı hiç özellik olmayan ya da bir adet çok iyi özellik olan silahı alıp kendin craftlamak yani orb basarak özellik eklemek (6 adet) buna ilave 2 rün slotu ekliyorsun bunların hepsini yaptıktan sonra en sonda da vaal orb basmak ama onda itemi yakabiliyormuşsun fakat 3 sefer denedim 3 ünde de silaha 3. Rün slotu ekledi. Ben bu şekilde kullandığım silahın neredeyse 2 katını vuran silah yaptım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DelNaja kullanıcısına yanıt

Trialda beni en çok zorlayan son boss olmuştu oraya kadar çok rahat gelmiştim ama single target dmg yetmiyordu. ( Gas Bomb Ranger oynuyordum ) Biraz daha hybrid build yaptım Lightning ağırlıklı kestim çok zorlanmadan. 2 kişi oynuyorsanız biriniz mutlaka single target dmg ağırlıklı giderse bence bitirirsiniz.

son boss ' a gidene kadar honor arttırmaya çalışacaksınız mümkün mertebe 300 üzerinde girmeye çalışın rahat olur

• Brazian B kullanıcısına yanıt

PoE 1'de de armor tek başına çok efektif değildir, daha çok endurance charge, fortified, block chance gibi özelliklerle desteklenerek oynanır. Ben 50 k armor stackledim artık tank oldum diyemiyorsunuz. Bu her zaman böyleydi ve muhtemelen geri adım atıp oynanışı basitleştirmezler veya atıl bir duruma getirmezler.

PoE'yi benzerlerinden ayıran da bu ayrıntı seviyesi zaten.

Elbette çalışmayan veya miktarına göre verimsiz bir özellik varsa bug'dır o ayrı bir durum, düzeltilir. :)

• Grimmjow kullanıcısına yanıt

hocam ps üzerinden mi aldınız ? ben oyunu alalı 3 hafta oldu hala coinler düşmedi ,

• Brazian B kullanıcısına yanıt

hocam yanılmıyosam monk oynuyorsunuz end game yeni geçtim hasardan yana sıkıntım yok fakat neredeyse tek yiyorum bunun bir çaresi varmı

• Xaycna kullanıcısına yanıt

öyle tabi hocam daha oyuna başlamadan önce benim de çekincelerim vardı karmaşıklık konusunda kafa verdikçe anlaşıldı ama bence bu türe uzak olan casual oyunculara uygun bir oyun değil çoğu insanlar bizim gibi hayatsızca günde 7-8 saat oynayamıyor sonuçta PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatality_ kullanıcısına yanıt

diğer arkadaşım merc oynuyor zaten dediğiniz şekilde sanırım biraz da pratikle alakalı 3. sekanstan sonrasını göremedik honouru tutmak zor oluyor baya tabi biz dün 10. saatin sonunda tek göz kapalı denediğimiz için de yapamamış olabiliriz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DelNaja kullanıcısına yanıt

Biraz tecrübe ettiğiniz zaman honour o kadar kötü gelmiyor. SSF oynuyorum ekonomi battığından beri, hiç relicsiz yaptım ilk trial'i mesela birkaç kez hasar yemişimdir onda da pek gitmedi. Hiç hasar yemeden yapma challengi var trial of sekhemas'da ona göre özel unique veriyor, onu yapan bi ton insan var. Tecrübe edindikçe basitleşiyor, ilk karakterimle 3. trial'i de yapmıştım level 70 küsürde, onda da çok az hasar yemiştim. Bir de ilerlerken doğru küçük dezavantajları seçmek önemli, aynı şekilde bossa doğru yol alırken doğru yolları seçmek de önemli. Bazı yerlerde buff vs alınabiliyor, sacred water kasıp merchanttan buff vs almak da önemli bunlar basitleştiriyor belli bi noktadan sonra. Trial aslında çok kötü değil cidden, çoğu insan kötü diyor ama değil sadece biraz tecrübe edinmek gerekiyor her rogue like türünde olduğu gibi.

• Kage. kullanıcısına yanıt

Trial ' ın en sıkıntılı yönü sanırım sıfırdan başlamak o insana koyuyor. Ölünce belli bir noktadan başlama vb gibi birşey oluyor mu ilerleyen aşamalarda ?

• oyuna girdikten 30-40 dk sonra fps düşmeye başlıyor.

edit: relog atınca geçiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodPan -- 30 Aralık 2024; 16:31:11 >
  • fatality_ kullanıcısına yanıt

Malesef tek deneme hakkı. Bazen merchant denk gelirseniz boss'tan önce kesinlikle o yola doğru ilerleyin. Merchantta bazen, sıradaki odada hiçbir şekilde hasar yememe buffı bulunabiliyor, boss bedavaya gelmiş oluyor PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

• Selamahali kullanıcısına yanıt

poe1 armor hasar azaltma formülü = armor / (armor + (6 x hasar))

poe2 armor hasar azaltma formülü = armor / (armor + (12 x hasar))

iki katı daha az hasar azaltma sağlıyor armor... bekleyip görmek lazım. bakalım neler gelecek. bizler daha neyi göremedik fark edemedik.. ama şimdilik cahil halim ile diyebileceğim, poe1 deki armor poe2 den daha işlevsel.

• bıgfısh25 kullanıcısına yanıt

var tabi hocam olmaz olur mu... buz yetenekleri ile dondurmak, pasif ağacından freeze buildup toplamak. pasif ağacından evasion rating toplamak. ya da polcirkeln yüzüğü satın almak(yada düşürmek) ama ticaret umursamadığım için ucuz pahalı durumu bilmiyorum.

edit: detay vermiyorum zaten herkes 3 aşağı 5 yukarı aynı build i oynuyordur eğer ice strike oynuyorlarsa. hangisi daha defansif ise bakın pasif atlası kopyalayın ama sonuçta monk da tank değil çok güzel aoe ya da dot yer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brazian -- 30 Aralık 2024; 19:8:38 >
  • act bosslarında takılan var ise mesaj atabilir arkadaşlar, keserim gelip.

honour muhabbeti olmasa okeyim ben. canım bitmeden önce ölmek saçma mekanik. kişiye göre değişiyor ama dediğin gibi. challange sevene hava hoş :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 30 Aralık 2024; 19:41:40 >

haklısınız tecrübeyle alakalı kesinlikle ama diğer arkadaşın da dediği gibi tamamen sıfırlanıp başa atması çabuk heves kırıyor biz dün 10 saat grind yaptık leveling kısmında triali deneyelim dedik 2-3. defa yapamayınca oyundan çıktık başa atmak yerine son kaldığımız yerden devam edebilsek daha keyifli bir challenge hissi verebilirmiş

• O mantığı az çok anladım ama end game işler daha karmaşık oluyor. Oyunda ki en kötü olay skin ve set sorunu görünüm bazlı çok eksik var, hani bir bakıma anlıyorum para kazanmak için yapıldığı belli. Diğer sorun ise hangi class kasılıyor ise onun ile alakalı item düşmeyip diğer tüm class silah ve setlerin çok fazla düşmesi. End game sonrası neredeyse amaç haritada mobları bile görmeden tek atıp ilerlemeli terminatör kafasında karakter yaratmak. Hani grup girelim olayı da drop ve bu önüne geçene tek atma yüzünden işlevsiz oluyor. Oyun tamamen solo oyuncu odaklı ben biraz daha online tabanlı grup bazlı bir oynanış sunar sanmıştım. Yine de her bakımdan aşırı beğendiğim bir oyun oldu arada uzanıp gamepad elime alıp 1-2 saat keyif geçirmek aşırı iyi geliyor, sırf bu yüzden ne kadar saçmada olsa skinlere para harcayacağım.

@selmehkrgz Ben konsol bazlı almadım bu yüzden tam bir cevap veremem pc bazlı sorun olur mu diye sordum ama geri dönüş alamadım. Resmi sitede sordum aynı soruyu nadir olsa da coin geç yüklendiği oluyormuş ama sizin ki biraz fazla gecikmiş gibi geldi. Bence iade için iletişime geçin yada bu sorunu çözsünler.

• Konsoldan oynayan arkadaşlar acaba coinleri oyuna poe1 üzerinden girip mi aldılar yoksa poe2 üzerinden mi girip aldılar ?

• Ben poe2 yi aldim ve coinler direk hesaptaydi.

• 
Sayfa: önceki 348349350351352
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.