< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (359. sayfa)
-
-
Bazen oyunda yorum fps droplar yiyorum ve oyun takılmaktan oynanmaz hale geliyor sanıyordum. Dün option kısmını açıp verileri kontrol edeyim dedim meğerse fps düşmüyormuş network kısmında ms 43 ms iken saniyelik 400'lere fırlayıp düşüyor bu da lag yapıyor. Ve bu hep olan bir şey değil ara sıra oluyor. İnternetim 1000 mbit, bu oyunun serverlerından kaynaklı bir sorun mu yoksa bende mi problem var acaba? Başka bu sorunu yaşayan var mı?
-
merhabalar.
şu an devamlı oyundan atıp duruyor. ana ekrana dönüyor oyun. süre olarak ta baya kısa aralıklar ile. aynı durumu yaşayan ve çözüm hakkında bilgisi olan var mı?
-
Yıldırım hasarlı monk oynuyorum. Bana bir unique göğüs zırhı düştü artık armor yıldırım hasarını da engelliyor ve yakınımdaki düşmanlar da benim kadar lightining resistance a sahip oluyor çok şeytani bir chestmiş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
@ihtiyar.gamer daha stabil olduğunu düşündüğüm için ben de bir süredir Frankfurt server'larını kullanıyordum. Bugün çok problem olunca Moskova'ya değiştirdim, düzeldi.
@Rodin server değiştirip deneyin derim.
-
Oyunun sunucularıyla ilgili bi durum, dün herkeste ping dalgalıydı. 40ms den bi anda 200 e fırlayıp iniyordu, chatte çok yazan vardı zaten. Oyun 1 ayı devirdi hala daha konsol ve pc standalone clienti dahil 600-700k anlık oyuncuyu buluyor, normal bence.
-
ascendary puanlarını almaya başladıktan sonra ortada açılan pasif ağacında bir skill var üst taraflarda olması lazım body armourda bulunan energy shield ve evasion başına (rakamları farklı) size spirit puanı veriyor (fakat karşılığında itemlerden spirit alamıyorsunuz) 1 exaya siteden yüksek evasion ve energy shield veren bir body armour alın böylece spiritiniz yükselecek sonrasında charing staff skillini açıp bufflardan da combat frenzyi almanız lazım
1 hafta önce oyun hakkında hiçbir fikrim yoktu nereden nereye geldik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
currency ve gem stash alın mutlaka cruel sonlarına doğru bunlara ihtiyacınız olacak zaten satış için de premium stash almalısınız stash ayarlarından public olarak seçip itemin üzerine gelerek fiyat belirleyebilirsiniz trade'i aktif kullanacaksanız 6'lı bundle olan premium stash alabilirsiniz veya şu an elinizde bulunan düz stashleri premiuma yükseltebilirsiniz ayrıca premium stashleri özelleştirebilirsiniz gem currency vs gibi stashlere çevirmek gibi map stash ne kadar lazım olur bilmiyorum end gamedeki arkadaşlar daha iyi bilir ama mutlaka şart olduğunu düşünmüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DelNaja -- 5 Ocak 2025; 15:13:27 >
Şöyle bir görüntü problemi yaşıyorum oyunda. İki cihazımda da var bu durum. Birinde 4050 var birinde 4070s.
Ayarlardan epey bir şey denedim ama çözmedim bir türlü. Görüntüdeki gibi düşmanlar çizgi çizgi/blurlu/dumanlı gibi gözüküyor, bunu nasıl çözebilirim ?
Video çok iyi değil ama sorunu anlatıyor.
-
Bende de vardı bu problem grafik ayarlarını ultra'ya alarak çözdüm
-
shadow qualityde bulabildim sadece ultra ayar ama çözüm olmadı maalesef
-
Şu oyunun içine market sistemi entegre etmek ne kadar zor olabilir arkadaş.
Çinlilerin piyasayı manipüle etmek için item koymasından gına geldi.
Siz siz olun çan çin çonların koyduğu fiyatlara koymayın zaten onlar satmıyor.
-
Dx12 - Dx11 - Vulcan seçeneklerinin hepsini denediniz mi hocam? Her sistemde farklı seçenek iyi sonuç veriyor. Bir deneyin isterseniz.
-
Denedim şimdi ama çözüm olmadı maalesef.
Reddit'e de baktım ama net bir çözüm yazan olmamış.
Baldur's Gate 3 yükledim onda böyle bir görüntü bozukluğu denk gelmedi hiç ilk etapta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 5 Ocak 2025; 17:40:7 > -
Evet biraz arastirinca bilgi sahibi oldum. Simdilik 140 spirit var. Item almam lazim ama dayaniyorum bakalim tikandiginda ilgilenecegim🤣 tesekkurler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Act 3'te savaşırken bir yaratık lightning ile beni kendine çekiyor, bir anda mob ordusunun ortasında kalıyorum, ayar oldum.
Sonradan fark ettim ki o yaratık benim Minion ölünce tetiklenen özellik olarak şu lightning ile teleport olup mobları patlattığımız özelliği seçmiştim, sonradan unuttum tabi bunu, fark edene kadar bayağı küfrettim
-
Hocam, yani, istediğimiz Premium Stash'ı, ayarlarından, satış yapabileceğimiz stash'a çevirebiliyoruz; doğru mu anlamışım?
-
Map Stash için tavsiye verebilecek olan var mı?
-
satış için sadece premium olması yeterli hocam
Sizi çok darlamış gibi olacağım ama tab'ların arasında, rengi sarı olanlar oluyor galiba değil mi? Mazur görün...
-
estağfurullah hocam tab ayarlarına girip özelleştirme yapabilirsiniz istediğiniz rengi seçerek zevkinize kalmış tamamen :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X