Hikayeyi görmek adına ilk 3 act'i bitirdiyseniz 2. seferde levelling kısmını birkaç eşya satın alıp hızlıca bitirmeye bakın. Levelinize göre yüksek hasar veren bir silah bile sizi çok rahatlatacaktır. Ayrıca eşya toplamaya çalışmayın, hiçbir işinize yaramayacaklar. |
PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (361. sayfa)
-
-
Ben de amulet'i sattıktan sonra güçten düştüğüm için diğer slot'ları da satıp Monk açmayı düşünüyordum :) Uzun süredir ayak sürüyordum, Monk açmamak için oyunu bırakmıştım, vaal attığım ve üçüne de şansla +1 soket gelen üç item sonrasında yeniden oyuna döndüm.
Bu build ile orta-orta iyi bütçe ile map konusunu zorluk olarak görmeye gerek bile yok. Tabii benim DPS çok yüksek, bunun bir de shock/lightning exposure ve conductivity curse ile crit+elemental damage after crit skill puanları eklenince ben haritada sadece yürüyorum. Hattâ yürüyorum da demeyeyim, biraz DPS düşürüp Temporalis'e geçtim, Blink ile oradan oraya ışınlanıp Spark atıyorum sadece.
Sıkıcı biraz, evet. Ama sıkıcılığı gücünden geliyor. Yakında Monk kesinlikle nerf yiyecektir. Spark da yer, rarity de, ES de diye düşünüyorum. Bıraktıracak seviyede mi olur, yine aynı gücünde oynamak mümkün olur mu, göreceğiz. Build'i dağıtma sebebim biraz da bu.
-
Monk için fubgun'ın herald stackini yaptım, yapmadıysanız tavsiye ederim. Spark'tan çok farkı olmuyor, tek crit vuruşta tüm ekran temizleniyor şuan Tabi spark ile boy ölçüşemez sonuçta o maşallah ama hani monk ile pata küte giriş bi oynanışım vardı bundan önce, herald stack sonrası vur devam et vur devam et sistemine döndüm. Clear speed 5 ise 10 oldu öyle söyliyim.
Monk'a tam olarak bi nerf gelir mi bilmiyorum ama ben daha çok Herald of Ice skiline nerf gelir diye bekliyorum, bu skili kullanan build sayısı fazla ve ana sorun bu skillin hasarı. Monk zaten öyle ahım şahım bi defansla oynayan class değil. Tamam evasion yüksek de çoğu skill dodgelanmıyor acro almadıkça. Defans ve atak yönünden deadeye ranger'ın yanına yaklaşılmıyor, üzerine ranged. Şimdi kusura bakmasınlar da, range karakteri hem defansif hem atak yönünden bu kadar güçlüyken, bi tık daha zayıf melee karakterini nerflemezsin bi zahmet. Zaten melee oynaması ayrı problem oyunda, altında 250 tane ice,flame,thunder tarzı alanlar patlıyor bazen nereye gideceğini şaşırıyor insan. Herald of ice'a nerf gelse bile monk fazla etkilenmeyecek bence, herald stack ile hala iş yapacaktır ya da en kötü Polcirken kullanılabilir.
Spark'a dehşet bi nerf geleceğini hissediyorum ama o build kesinlikle etik bir build değil zaten oyunun abartısız yarısı spark oynuyor Bu hafta büyük bir patch görürüz gibi.
-
frankfurt bizi mahvediyormuş.server değiştirince fps droplar azaldı gerçekten.
-
Ben de Spark'a değil de Archmage'e nerf geleceğini düşünüyorum. Archmage kapatınca spark çöp oluyor çünkü.
-
class olarak bilemem ama mana konusuna kesin bir patch gelecek bence monk oynuyorum 65 levelım oyun içinde de 70 saati devirdim belki daha fazla mana potunu toplasam 5 defa kullanmamışımdır belki pasiflerimle de alakalı olabilir ama resmen manasız oynuyorum şu an
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Explosive Grenade ile endgame'e kadar geldim. Ama sonradan farkettim ki artık burada bu build ile pek oynayan yokmuş Witchhunter için endgame build önerisi olan var mı?
-
Mana, nedense hiç bir classta eksilmiyor. Garip.
Bu arada hala, Amsterdam'da oynuyorum. başka server tavsiyesi olan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazar11 -- 6 Ocak 2025; 16:54:6 > -
Stash Tab indiirimi için 10 saat diyor doğru değil mi?
-
Doğrudur. Bunlar benim aldıklarım.
-
oyunu kırdığını düşünmüyorum ben, o derece olduğunu yani.
her şeyi doğru yaptığında ne kadar güçlü olabilirsen o kadar güçlü oluyorsun gibi bir noktada kalıyor bence spark buildleri.
temporalis ile limitsiz blink mesela benim için nerf yemesi gereken şey. bu tip kırıcılar yani.
-
6 kişilik partide T4 arbiter bossunu (250m hp) neredeyse tekliyor build. Elbette ne kadar ekmek o kadar köfte bu bahsettiğim build pahalı kalkıpta 100 divinelık uygun fiyatlı buildler ile yapamıyorsunuz bunu ama archmage'ın buffları yazılanlardan sanki çok daha fazla archmage kapatıldıktan sonra 100k civarında olan spark dps'i 30k lara kadar iniyor.
O yüzden dediğim gibi spark değil de archmage nerf yiyebilir verdiği çarpanları düşürülebilir gibi geliyor bana.
-
-
Arkadaşlar Websitesine göre 10 saat sonra Stash Tab indirimi gelecek deniyor
Stash Tab için olmazsa olmazlar nelerdir önerilerinizi söyler misiniz? 300 puanlık?
-
Şuan stash tab indirimi mevcut 7 saat sonra bitiyor bilginiz olsun.
Currency, Gem, Quad Tab tavsiye ederim.
-
Stashler indirimde zaten bugün son günü bildiğim kadarıyla alacaksınız beklemeyin alın.
Currency
Gem
Essence
Delirium
Trade yapmak istiyorsanız üç, dört tane premium upgrade
daha fazla coin varsa 6'lı stash veya 6'lı premium stash bundle alabilirsiniz.
-
valla kardeş 140 saate yakın oldu oyun sürem. ama şu an halen ancak sigil of power ile 27 28k lara çıkabiliyorum. poe1 hiç oynamadım. kendim öğrene öğrene , deneme yanılma ile, video lar izleyerek (crafting ile alakalı videoları keşke hiç izlemeseydim keşke çünkü kendi çapımda dünyaları yedim bitrdim :( ) bir şeyler yapmaya çalıştım ve bu vakte kadar tek sinir olduğum, bu zamanda böyle bir ilkel sistem mi olur dediğim, bunların böyle bir oyunu yapacak kadar yetenekleri vardı da böyle bir trade sistemini adam edecek beyinleri yokmuydu dediğim tek şey bu oyunda: "lanetler okduğum TRADE sistemi oldu". resmen nefret ediyorum. alışmamışım ben yahu. wow da ah e koyup dan diye satmaya alışmışım ben. fiyatını bilmediğim bir iteme 30 saniye AH a bakarak fiyatını görmeye alışmışım ben. bir item alacağım zaman Ah a gidip 1 dk içinde alıp takmaya alışmışım ben. ben böyle bir rezilliğe alışamıyorum ya cidden alışamıyorum. şimdiye ben en kötü 100k damage leri görmeliydim. bam bam bam vura vura gitmeliydim. uğraşmadım mı? vakit mi harcamadım? craft mı denemedim? rehber mi izlemedim? her naneyi yaptım ama para kasamıyorum. çünkü bir şey satamıyorum. kendi classım hariç eşyaların ederini bilmiyorum çünkü bakacak bir yer yok. düşen bir eşya para eder mi bilmiyorum. onun için de satmıyorum. koydukalrıma da whisp geliyor mu bilmiyorum çünkü ona bile adam gibi bildirim sistemi de yok. ben oyuna dalmışım eeee 2 de bir yandan whisp geldi mi diye bakacam öyle mi? böyle bir saçma, absürd, ilkel, rezil, çağ dışı, berbat, kötü, ...... (geri noktaları herkes anladı) sistem hayatımda görmedim yahu. olmaz arkadaş olmaz. oyunu sildirecek bu durum bana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihtiyar.gamer -- 6 Ocak 2025; 20:26:18 >
-
@Kreus Hocam, daha önceki sayfaların birinde, sandıklara CTRL ile otomatik eşya göndermeyle ilgili bir yöntem yazmıştınız. Ayrı ayrı tab'leri açıp da; ondan sonra, CTRL ile tek tek düşen değerli taş ve eşyaları sandıklara yollamak çok vakit alıyor.
-
-Currency
-Gem
-Essence
-Delirium
-Quad Stash Tab ve
-x4 tane Premium Upgrade aldım.
Toplamda 300 puan tuttu 15 dolarlık paket o kadar veriyordu zaten indirimlerin oranına göre geriye hiç puan kalmadı ekran görüntüsü de şu şekilde oldu Stash'in.
-
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160238549
Şu linkteki mesajda açıklamıştım hocam inceleyebilirsin. Basit olarak şöyle:
*Stash'i açıp otomatik gönderme özelliği eklemek istediğim tabe geliyoruz.
*Yukarıdan sağ tıklayıp "Affinities" bölümünü buluyoruz.
*Orada otomatik gitmesini istediğimiz eşyaları tikleyip onaylayıp çıkıyoruz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X