Şimdi Ara

PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (360. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: GodPan Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.786
Cevap
131
Favori
357.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
21. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 358359360361362
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sağ olun hocam. PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]  Son bir soru sorayım o hâlde: Oyun içinde, satın almış olduğumuz tab'ları nasıl ayırt ediyoruz? Hangisi Premium, hangisi Quad; vesaire gibi...

• tjrr kullanıcısına yanıt

gem ve currency tablerin arayüzleri farklı elinizdeki hepsi için yerler mevcut aldığınızda farkı anlarsınız zaten premium olanlar ise normal tab gibi gözüküyor ama onun da rengi farklı zaten ayrıca bu tablere özelleştirmeden isim de verebilirsiniz karıştırmamış olursunuz böylelikle ben yine aklınızdaki tüm sorular için bu videoyu bırakıyorum içerik aldatmasın endgame kısmında stashler böyle karışık gözükebiliyor başlangıçta gayet anlaşılabilir düzeyde olacaktır bu bahsettiğim tabler de yeterli olacaktır

PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]Vikingli Muhtaryoutube
    Gündemin en ateşli konularından birisi. Elimden geldiğince tüm bütçeleri kapsamaya çalıştım, umarım faydalı olur. Ayrıca henüz indirim gelmemiş, ne zaman gelir bilmiyorum ama bu konuyu da videoda ele aldım. Şimdiden keyifli seyirler. Path of Exile 2 hakkında çektiğim diğer videolar için: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsOp4iZiN7iS-hAw6MdlK2ZNBNla8CfDi #vikinglimuhtar #poe2 #pathofexile2 #arpg #aksiyon #rolyapma #hackandslash #erkenerişim #games #oyun #karanlıkfantezi #grindinggeargames #stashtab
    https://www.youtube.com/watch?si=_4nPzIpVobGP83nN&v=BWCI1Hn3iOY&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Akıl sağlığımı yitirtecek bu oyun. Vall orb da basayım 3. Rün slotu verirse mük silah olacak dedim olana bak. Mental destek atın a dostlar…

PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]

PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• DelNaja kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim sabrınız ve vakit ayırdığınız için. İzleyeceğim. PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

• sacrificial heart diye bir itemim var nerden dustu bilmiyorum ama 2skill puanı kazanılıyormus bununla. ne yapmam lazım acaba ?

• massiv a kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun, çöp etmiş vaal.

• kene. kullanıcısına yanıt
    Vallahi sorma hocam evlat acısı gibi oturdu

• Bu itemlerdeki cold damage, fire damage daki 2-5, 3-101 falan ne anlama geliyor? Bazen 55-85 oluyor aradaki fark fazla olmuyor mesela

• Muhtemelen çoğunuzun farkında bile olmadığı Blackjaw boss'u ayar etti beni bugün. Muhtemelen animasyonlarla atakları arasında bir senkronizasyon sorunu var, Reddit'te de bayağı yazan olmuş. Kolaya yakın bir boss olmasına rağmen bayağı uğraştırdı bu yüzden, neyse bitti kurtuldum PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 6 Ocak 2025; 0:28:42 >
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

Hocam demin tek seferde kestim. Ben ice build wizard oynuyorum. Kıpırdatmadım desem yeridir. PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

• Hoid kullanıcısına yanıt

2-3 kez canı sıfıra yakınken tek atıp öldürdü beni. Mighty Silverfist vardı bir de bunun kankası ama o çok daha adil hissettiriyordu. Neyse, ikisi de bitti, ortaladım sanırım Act 3'ü.

• massiv a kullanıcısına yanıt

ALT Tuşuna bastığınızda bu değerlerin yanında T1-T5 gibi sayılar görürsünüz. Bu sayılar statların ne kadar iyi olduğunu gösterir. t1 den başlayıp t16 ya kadar giden statlar mevcut. Mesela Vaal orb ile ziyan olan item verdiği phy damage statı ile zaten çok da iyi bir item değilmiş :).

• eros kullanıcısına yanıt

görev itemi hocam. act 3 de aggorat a giderek görevi yaptığınızda skill book verecek 2 pasif skill puanı kazanacaksınız.

• Deadeye Ranger oynayan var mı? 82 lvl lightning deadeye build lightnin arrow + lightning rod buildi yapıyorum. Yeteri kadar evasion + energy shield ve spirit mevcut çarda. Chaos dışında tüm resistler %75 üstü. t13 affixli waystone larda zorlanıyorum energy shield regen olmadıysa tek yiyebiliyorum. hele chaos dmg gelirse hic affı yok. güzel bi ranger build önerebilir misiniz? Hali hazırda 80+ exalted var charda. bi dünya da currency var.

• Merhabalar.

Oyundaki trade mantığı yada yöntemi açıkçası benim bir türlü alisamadigim bir durum. Premium tab alması felan sıkıntı değil de satışa koyulan itemin ancak "whisp" leşerek karşılıklı anlık iletişimle olması çok sıkıntı bir durum.

Satarken Her daim takip etmek lazım, gelen whispleri kaçırmamak lazım v.s bir sürü durum.
    Alırken de itemi buluyorsunuz ama bu sefer de %80 cevap gelmiyor nerdeyse. 1 item almak bir sürü vakit kaybettiriyor.

Tabi bunun yanında item fiyatlarını da kestiremiyorsunuz. Adam 3 4 dvine lık itemi yeri geliyor 1 exalted a koyuyor hatta çoğu item de bu durum var. (Nasıl olsa direk cekilemedigi için sorun olmuyor onlara) Haliyle bir item düştüğünde ne eder diye bakıp bulmanın normal bir yolu yok. Ancak uygulama indirmeniz lazım. Onda da geçen bir yayıncı bahsetmişti hesap çalınma muhabbetleri var diye. Onu da yapmaya çekiniyor insan. Bu da bilmediğim itemlerin (değerli olsa bile ) çöpe gitmesine sebebiyet veriyor.

Bir de her itemi satmaya tenezzül bile etmiyorsunuz. Kim uğraşacak düşüncesi oluyor. Bu da kayıp bir oyuncu için çünkü para kazanacağı bir itemi çöpe atıyor.

Tabi şunu da düşünmek lazım. Oyunda en önemli hususlardan biri de trade çünkü normal şekilde istediğiniz bir itemi istediğiniz bir özellikte basmak piyango tutturmak gibi bir şey. "Farmlayip, eşya satıp, cureency biriktirip almak" oyundaki temel mantık gibi bir şey.( Ben hiç bir itemimi kendim yapamadim mesela çok denesem de 140 saat oyun süresince) Böyle bir sistemde böyle "ilkel" bir trade sistemi tam manası ile işkence

Acaba bu sistem oyunun tam sürümünde de böyle mi kalacak? Açıkçası oynamama sebebi bile olabilir benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihtiyar.gamer -- 6 Ocak 2025; 9:47:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ihtiyar.gamer İ kullanıcısına yanıt
    Trade sisteminin kesinlikle değişeceğini düşünmüyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mari Lwyd kullanıcısına yanıt

ben henüz 45 lvl ' im fakat en glass cannon build Deadeye Ranger sanırım. Özellikle boss ve kimi Elite moblar yavaşlama ve stun yapamadığım için baya zorluyor.

bir yayıncı gördüm cast on freeze pathfinder oynuyor, neredeyse tek skill kullanarak Boss dahil dondurarak kesiyor, bence buildlere bi ayar gelecektir patch ile baya dengesizlikler mevcut gibi.

• ihtiyar.gamer İ kullanıcısına yanıt

Trade sistemi değişmeyecektir. Adamların değerlendirmeye bile tâbî tuttuğu bir husus değil bu, bizde trade hep böyle olacak sebebi de bu deyip konuyu kapatıyorlar. Eleştirilerinize katılıyorum ve bu oyunu oynayan o kadar saçma sapan insan var ki, trade işi daha da sıkıntı hâline geliyor. PoE oyuncuları şımarık, iletişim sorunları olan iletişim kurmayı beceremeyen ya da tercih etmeyen oyuncular da sık rastlanabilir oranda.

Sondan bir önceki paragrafa dair bir şeyler yazayım. Sadece mesajınıza yorum yapmıyorum, craft işine de bir örnek olsun.

İstediğimiz item'ı craft'lamak tamamen oyun içi paraya bakan bir durum. Omen'ler ile craft yapmak kolaylaşıyor. PoE 1 kadar kolay değil ama kimi alanlarda PoE 1'den daha hedefe yönelik çıkarma/ekleme yapabiliyoruz.

Örnek vereyim. Craft'laması toplamda 130 div tutan bir amuletim vardı. Daha iyisini benim build için yalnızca bir yayıncıda -ki ona da benim denk geldiğim iki mirror'lama teklifi gelmişti, o kadar iyiydi- gördüğüm türden bir amulet. Rarity base'de 200 Mana/%12 increased mana/30 Rarity/+3 All Spells/%27 cast speed/%22 damage recoup as mana modları vardı, bu sabah 260 div'den sattım. Benim build 1 life 0 ES 7700 Mana Archmage Spark Sorc. %202 rarity, %38 crit chance, %419 crit damage ile 580 bin Spark damage var, üst seviye diyebilirim. Bu seviyeyi bir yukarı taşıyacak item oyun içi currency olsa dâhî öyle kolay bulunmuyor. Var olan satmıyor, bu roll'lerin şansa gelme ihtimâli gerçekten çok düşük olduğundan satan da item'ının kıymetini biliyor.

Çok iyi bir amulet olmasına rağmen mükemmele yakın değildi. Daha da uğraşılarak, atıyorum 400-500 div harcanarak bunun daha iyisi, spirit base'li ve rarity mod yerine 50-60 spirit'li olanı yapılabilirdi. Belton vardı meselâ PoE 1'de, o uğraşıyor böyle mükemmel item yapma işleriyle. En son baktığımda PoE 2'de 5 mirror'ı vardı ve her gün 1 mirror gibi bir hedef koymuştu kendine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 6 Ocak 2025; 12:38:55 >

• Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

Ben ilk 3 act'i dün bitirdim hocam. Sonra yeni zorluk açılıyor. Yeni zorlukta benim karakter patates oldu resmen. İtem drop çok yüksek lakin yaratıklar epey güçlü geldi bana. Şimdilik item depoluyorum ve güzel itemları stasha atıyorum. Benim oluşturduğum karakter tam istediğim gibi çıkmadı 2. Acsendancy puanını almamız için chaos ödül yerini bile inanılmaz zor geçtim. Herkes Djin jetonu ile act 2'ye dön yazmış forumlarda ama sorun şu ki jeton tek seferlik... Dolayısıyla yapamadık jeton kalmadı. PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

• Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

Monk'tan sonra bir de Sorceress karakter kastım, orta bütçeli Spark buildi yaptım 4700 ES ve 5000 civarı mana var, T15 maplerde bile mobları görmeden oynuyorum, anca hızlı eliteler yanıma gelebiliyor. Monk'un moblara pata küte dalarak oynanışından sonra epey monoton geldi. :)

• 
Sayfa: önceki 358359360361362
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.