|
PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (362. sayfa)
-
-
Çok teşekkür ederim hocam.
-
Flask sayısı nasıl artıyor acaba?
-
PoE I'a ait bir ekran görüntüsü gibi...
-
Geçen sene Last Epoch un pazar sistemi için epey yaygara yaptı GGG, hatta bunu kendimize uyarlayıp poe2 ye ekleyeceğiz dediler.
Vaz geçtiler ise bilmiyorum tabi. Ama poe2 ye auction house gelir böyle hırsızlık işleri olmaya devam ederse. 1 mahkemeye bakar bu işler.
-
Party ile oynarken sizde de pc patlayacak kıvama geliyor mu ya. Çökme problemi de devam ediyor yarım saatte bir kapanıyor oyun. Party'de CPU 84 derecelere fırlıyor, fanlar son hıza çıkıyor pc yanacak o derece.
i7-13700KF
RTX 3060ti
32gb ram
nzxt kraken z63
ve 9 tane de normal fanım var oyunun optimizasyon leş herhalde işlemciyi parçalayacak bu gidişle
-
Bazen Atlas'ı açarken birkaç saniye bekliyor, onun dışında sorun yaşamadım. Sıvı soğutmalı 7950x3d, 7900XTX ve 32 Gb ram var.
-
Sizin karakter çok uçuk bir şeymiş, benimki şimdilik orta karar ama Breach bossunu zorlanmadan kesebildi. Temporalis buildini görmüştüm, perma blink'le dolaşılıyor, keyifli olsa gerek. :) Açıkçası Nerf ve Buff olasılıklarını hiç düşünmüyorum, erken erişimde olduğundan keyif almaya bakıyorum, tabi zaman ve emek yatırımı yapıldığından sizi de anlıyorum, birden nerf yiyen bir class/build sinir bozucu olmalı.
Bir süre bununla devam ederim, sonra vakit buldukça diğer classlara da bakacağım.
Bu esnada Huntress ve Druid de gelecek zaten, oyalanacak bir şeyler çıkar.
@Kage. Şimdilik Monk'a ara verdim ama fırsat olursa dediğiniz build'i denerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selamahali -- 7 Ocak 2025; 10:27:26 > -
gas arrow deadeye buildine bakabilirsin. neredeyse hiç zorlanmadan ve çok para harcamadan t15 dönebiliyor rahat. 1 divinelık bile eşya yoktu karakterde ama beyaz moblara tek ata ata gidiyor. gördüğüm tek sıkıntısı savunma için sadece evasion kullandığı için (block yok, armor yok, hp çok değil) evasiondan geçen fiziksel vuruşlar bazen tekleyebiliyor :) bunun için acrobatics passive node'u aldım, düşen evasion'ı da yükseltince baya bi toparladı. karaktere biraz daha yatırım yapılırsa tekleye tekleye gider ama ben t15leri temizledikten sonra diğer karakterlere de şans vermek adına 86 lv deadeye'ımı emekli edip invoker monk ile yola devam ediyorum :)
-
Oyundan atma çok nadir olsada FPS inanılmaz düşüyor bende. En çok Deliriumlu Breach'de yaşıyorum bu problemi hem moblar, hem itemler bir anda ekrana yığılınca FPS 120 c ivarından bir anda 25-30 lara kadar iniyor ve resmen oyun oynanmayacak hale geliyor bir çok kez de bu yüzden öldüm.
Bende 3070 - 5900X - 32GB DDR4 var ya oyunun optimizasyonunda bir problem var ya da upgrade zamanı geldi bilgisayarı.
-
Oyunun optimizasyonu aşırı problemli, özellikle party ile oynarken çok problemli. -
bazı haritalar yağ gibi akıyor,bazılarında çok fps düşüyor.ışıklandırma yada gölge problemi gibi.
-
Bende de fps 110 lardan 25-30 lara kadar düşüyor
Özellikle buzlu büyülerde daha fazla
Kartım da rx 6700
Lossless scaling kullanınca o denli büyük fps düşüşleri olmadı gayet akıcı oynayabildim cift monitör kullandığım için uygulamayi sürekli kullanamıyorum.
Tek monitör kullananlara öneririm ise yarıyor grafiksel bir bozulmaya da sebep olmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulocanxxx -- 7 Ocak 2025; 10:33:29 > -
Arkadaşlar çift slot kemer düşürdüm kaç exalted orb eder bu?
-
1 exa satılan var ama diğer statlar önemli; yüksek mana (+150 gibi), resist veya life'la birlikte gelirse para edebilir.
-
Stash tab indirimleri ne zaman acaba ve indirimler ne kadar sürüyor arkadaşlar bilen var mı? Geçen seferki indirimleri kaçırmıştım. Tekrar kaçırmak istemiyorum.
-
-
:) Regal orb + exalted orbla denenebilir ama leveli düşük pek uğraşmaya değmez (ilvl yüksek olursa stat tierları yüksek geliyor). Str, resist, mana olursa bir şeyler edebilir ama uğraşmaya değmez zira yüksek seviyede buildlerde kullanılan olmazsa olmaz unique'ler var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selamahali -- 7 Ocak 2025; 11:43:49 >
-
Sarı filan yapayım mı bunu? Ben daha hiç exalted filan da kullanmadım. Bilmiyorum diye.
-
dün bitti galiba.3 haftada bir indirime giriyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X