D3 10 sene oynadım hocam, kötü oyunmuydu herkese göre değişiyor verdiğim paraya değdimi bence fazlasıyla değdi .D4 bir 10 sene sağlığım el verirse oynarım .Poe bedava bir oyun değil ayrıca . Poe iyi Diablo kötü tartışması bitmez , millet forumlar da bunun için niye kavga ediyor anlamış değilim ,beğenmiyorsan oynama geç. |
PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (357. sayfa)
-
-
15 dolarlık paket ile oynuyordum dün 45 dolarlık paketi satın aldım anında bütün içerikleri geldi. Bir çok arkadaşımda bu şekilde aldı ve hepsine geldi bu içerik gelmeyenleri anlamıyorum muhtemelen bir yer yanlış yapıyorlar yada çok düşük bir oranlı bug var içeriğin gitmediği kitle onun içerisinde yer alıyorlar çok ilginç.
-
Aynı anda aldığım için gelmemiş olabilir mi acaba hocam -
Yani o da olabilir ama neden 27 dolarlığı aldınız ki ? 45 dolarlık fazlasıyla zaten yetiyor içerisinden gelen 1000 coin ömür boyu bu oyunu oynamaya yeter eğer kozmetiklere para harcamayacaksanız. Keşke sadece 45 dolarlığı alsaydınız iade hakkınız varsa 27 dolarlığı iade edin bir de mail gönderin firmaya tatilden dönmüşler dönüş yaparlar muhtemelen.
-
Valla şimdi Quad aldım bir tane hocam. Ben ticaret filan anlamıyorum zaten her şeye de 1 exalted orb dedim. Nasıl satılacak ne yapılacak bilmiyorum inan. Taha puanlarım var onları da harita ve fragment tableri gelecekmiş daha onlar için ayırdım.
-
Tam iade etmiştim ki, destek ekibi mailime cevap verdi. Bende iadeleri geri çektim. Benden satın alım numaramı istediler. Hocam daha sonra kozmetik vs alırsam diye iki paketi de aldım.
-
Ben direkt yazar yazmaz satılıyor sanıyordum. Mesaj yağıyor şu an... Ucuza satıyorum galiba. Nasıl satacağız bunları...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 4 Ocak 2025; 14:2:26 > -
Ben 1000'lik paketi almıştım, saça saça devam ediyorum öyle. Hata yapmışım, 2 tane Currency Tab'ım var falan
Trade bu oyunun temeli gibi. Ya da ben çok şanssızım daha eli yüzü düzgün item düşmedi, ya da rastgele yükseltmelerde 1-2 kez hariç istediğim sonucu alamadım. Bir yerden tatmin olsam başka yönden sürekli eksik kalıyor. Kumar işine hiç girmedim zaten kendimi bildiğim için Mecbur trade yapacağız gibi.
-
Hocam sana satın almak için pm atan insana sağ tıklayıp parti gönderin, partiye gelince ışınlanın veya o ışınlansın yanınıza. Trade atın eşyayı verin istediğiniz orb u alın karşılığında. Evet pm yağıyor ise ucuza koydunuz.
-
Arkadaşlar az önce şöyle bir item düştü, trade markette bu değerlerde bir item göremedim kaç divine orb'a gider sizce?
-
@Robinson Crusoe Ben 600 puanlıktan almıştım şu an 360 civarı kladı duruma göre değerlendireceğim.
@Xaycna Fiyatı 10 orb mu yapsam.
-
Hocam exalted orb dışında item satışı yapmayın. -
Hocam buna teklif yağdı ben de publicten çıktım. Dolandırmasınlar beni diye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 4 Ocak 2025; 14:16:46 > -
Bence diğerleri kaça satıyor bir bakın. Genelde fiyatlar uçuk, ucuza satarsanız elinize geçenle bir şey alamayabilirsiniz.
-
Rituel boss'a nasıl giriliyor?
-
Ufak bir işim var hocam onu bi halledeyim hemen bu eşyalara nereden bakıyoruz. Fiyatlar nedir onlara girişeceğim. Öneriniz için teşekkür ederim.
Misal buna da mesaj yağıyor. Değerli sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 4 Ocak 2025; 14:48:39 > -
Her sene satacak bize d4 bir paket Daha paladin gelmedi
-
selamlar, 89 lvl monk olarak ben de acildigindan beri oynuyorum. Cocuktan dolayi cok bakamiyorum gerci ama olsun oldugu kadar. Bir guild var mi DH'de kurulan? Bir de guild'e girmek tam olarak ne ise yariyor onu da bilmiyorum ama en azindan bi komunitede olmak iyi olur diye dusunuyorum yardimlasma/satis vs icin.
Bir de malum bugun tabler indirime girdi, bizim icin en mantikli point alma yontemi ne olur? Supporter packlerden almak mi yoksa direk steam'den vs point almak mi?
-
Maxrolda ki ice strike monk buildini deniyorum fakat kazandigim power chargelari kullanamiyorum.
Charge infusion ve wind dancer icin yeterli spirtim yok. Bundan dolayi mi?
Bir onceki buildde charge kazanip 20 saniye kadar aktif ediyordum? -
ışınlandığında 40 saat bekletme, sonrasında hareket edememe, gir çık yapma olayı iyice mide bulandırmaya başladı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X