Şimdi Ara

PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (356. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ScRyedd , AnNka-tr , AnNka-tr , NesetUraL Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
7.264
Cevap
124
Favori
343.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
42. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Her karakterde degil tabiki de

Ama merc veya ranger da problem ozellikle mercte bombayi kafasina gore atiyor🤣

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oyun içinde item fiyatlarını öğrenebileceğim bir yardımcı yazılım vs var mı? eski mesajlarda bununla ilgili birkaç şey görmüştüm sanki ama hatırlayamadım

• DelNaja kullanıcısına yanıt
    Sidekick, poe overlay II

• unconc3rn3d kullanıcısına yanıt

Şimdiye kadar hiç denk gelmedim hocam nedense...

• Oyuna gireli yarım saat olmadı; Balbala'dan Exalted Orb düşürdüm.  

• Premium stash içindeki ürünleri ps5 te nasıl satıyoruz? Tarif edebilecek biri var mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • :)

• Arkadaşlar ben de yaklaşık 60 saattir oyunu oynuyorum. Buraya Diablo 4'ten geldim. Oyuna çok fazla ön yargılı başladım ama Diablo 4'ü oynadığıma pişman ettirdi. Müthiş bir oyun olmuş. Oyuna tamamen hiçbir şey bilmeden girdim. Ben ilk oyunu da oynamamıştım. Diablo 4'te olduğu gibi ha şimdi mekanikler bitecek ha şimdi yeni bir şey bulamam, öğrenemem dedikçe üstüme kürekle mekanik fırlattı oyun. Henüz Ac3'ün başındayım. Öğrenme karakteri açtım ve onlarla devam ediyorum. Bugün de Shop'ta indirim var onları değerlendirmek için youtubedan bir takım şeyleri bakıp satın aldım. Hiçbir videoya bakmıyorum, şu nasıl geçilir, bu ne işe yarar diye böylelikle öğrenip başardığımda çok fazla haz alıyorum. Alışmışım Diablo 4'ün sadeliğine bu ilk başta çok karmaşık ve korkutucu geldi ama yavaş yavaş anlayarak ilerleyince çoğu şey yerli yerine oturdu. Şu an başından kalkamıyorum resmen. İyi ki satın almışım ve oynuyorum dedim. Hali hazırda Diablo 4'e de ek paket almıştım çıktığı ilk günden inanın dönesim gelmiyor. Orada da sezon var, sezonluk ilerleyişim bile durdu.

Benim gibi acaba bir denesem yapabilir miyim diyenlerin denemesini şiddetle tavsiye ediyorum.  

• Hoid kullanıcısına yanıt

Diablo4'e gözü kapalı 2.5k para verip bu oyuna hayatı boyunca vereceği 1k parayı 40 gün sorgulayanların okuması gereken bir yazı olmuş. Üzerine PoE2 daha erken erişim, oyunun %60ı daha ortada yok. 1 sene içinde tamamlanacak oyun, daha şimdiden böyleyse gerisini siz düşünün. D4, 1 sene sonra paket aldı ne kadar ekledi oyunun üstüne. %10 falan ekledi mi acaba, üzerine bi de ana oyun kadar para istedi  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 4 Ocak 2025; 12:46:51 >
    Hocam stash tablerin indirimde olduğunu söylemeseniz kaçıracaktım. Poedb sitesinde ayın 12 sinde indirim olacak yazıyordu. Erkene çekilmiş, iyi ki yazmışsınız, cansınız.

• Eveeet kervana bende katıldım, 27 ve 46 dolarlık paketleri aldım ve hesabıma yansımadı. Ne olacak bir fikrim yok.

• @Kage. Ben hep premium olan paketlerden aldım oyunu ve ek paketini. Çocukluk aşkımız geldikçe oynarız da poe2 çok daha kaliteli bir oyun olmuş. Şu an erken erişimde D4'ten daha zengin bir oyun. Ben şu ana kadar da dediğim gibi bir şey de bilmiyorum. Şimdi Shop sekmesinden Premium aldım item satmaya başlayacağım bakalım. Bir şeyler biriktirelim.  

@Xaycna Ne demek hocam, keyifli oyunlar dilerim. Bundan sonra buradayız inşallah. Bir şeyler buldukça yazarım.  

• Oyunu silip yüklüyorum şu anda. Bakalım ne olacak bilmiyorum.

• tjrr kullanıcısına yanıt

elinde yoksa atarım sana hocam. yazarsın pm'den.

• Xaycna kullanıcısına yanıt

sonucu yaz hocam buraya lütfen.

Haber verdiğin için teşekkürler, benim de indirimden haberim yoktu.

Tüm stash tabları premium'a upgrade etmeyi düşünüyorum.

• UyGaR___ kullanıcısına yanıt

Maalesef oyunu sil yükle yaptım yine değişen bir şey olmadı. Arkadaş bunun çözümü yok mu ya...

• Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

Hocam rica ederim. Ben daha premium olanları almadım. Quad olanından bir tane alıp denemek istiyorum. Birkaç eşya var stash'de onları satmaya çalışacağım bakalım. Daha oyunun yensiiyiz birden açılmayayım dedim.

Hocam ne kadar eşya var ise 1 ex e koy, zaten değeri yüksek ise şakır şakır PM yağıyor satın almak için, anında yükseltirsiniz değerini. Böyle böyle kavrayabilirsiniz mantığı.

Ben satış için değil de isimlendirme, renk belirleme gibi kolaylık için tercih ettim  

Quad devasa olansa videosunu falan izleyin derim. Bende 1 tane var, başka da almam herhalde. Zaten oyunu Steam Deck'in cücük kadar ekranında oynuyorum, ancak PC'de dev ekrana geçsem de organize etmesi zor geldi bana. Anca grind sonrası eşyaları zaman kaybetmeden yığmaya yarar gibi  

• 
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.