Şimdi Ara

PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (355. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Langer55 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.702
Cevap
130
Favori
354.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
85. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 353354355356357
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Power charge mekaniği şöyle charged staff ve falling thunder yeteneklerini güçlendiriyor. Mesela power charge varken Falling thunder da yıldırımlar gönderiyor çizgiler halinde.

power charged almak içinse killing palm ile mob öldürmek gerekiyor ya da shipponing strike ile üzerinde şok olan mob varsa ona vurmak gerekiyor.

Bu yukarıdaki normal power charge kazanma yöntemi bir de diğer yöntem var onu da diğer cevap veren arkadaş anlatmış.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Daisuke D kullanıcısına yanıt
    Bu ball lightining hangi sınıfın hocam bir de hangi silahı takmak gerekiyor?

• Path of exile 1 nasıldır başlamayi dusunuyorum, ileride karisiklaşiyor mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xaycna kullanıcısına yanıt

Düşük levellarda yok mu acaba? Göremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşük lvl spirit gem arıyorum elinde olan varsa

• NeCRiS kullanıcısına yanıt

ben de böyle kullanıyorum bunun yanına falling thunder ekledim çok keyifli olmaya başladı combatlar PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] doğru pasiflerin yanında iyi fiziksel hasar veren bir quarterstaffınız varsa mapi çok hızlı temizliyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skemasda yap 3. ascendancy'i number of trial 4 ve grand pasive skill yazan 65 üstü bir djin barya bul. 4 tur yapacaksın son boosa yardim istersen birini çağırabiliyorsun. chaos trialinde yaparsan kimseyi çağıramıyorsun. oda aklinda bulunsun.

bu arada numara 4 trail sayısı demek 1 tur girip çıkarsan alamazsın 4 kere hiç çıkmadan devam etmen gerekiyor.

1.ve 2. ascendancy gibi değil tek seferde puanları alamıyorsun. mesela 4.trial 10 tur sürüyor.

puanlari alamiyorsan yanliş barya veya ultimatum kullanıyorsun yada trial sayisini dolurmadan çıkıyordur.

• Ranger sınıfıyla 25. seviyedeyim ve hâlâ skill tablosunda ek oyma açmayı anlayamadım.

• tjrr kullanıcısına yanıt

Delik açmak için Jewellers orb gerekiyor.

3 delik için Lesser Jewellers 4 için Greater Jevellers 5 için Perfect Jevellers orb bulmaniz lazım. haritalardan rastgele düşüyor buldukça açarsınız veya exchange'den alabiliriniz. 4. ve 5. pahalı orblar ama 3. ucuz alınabilir.

• Şu buildi takip eden witchunter var mı, ya da bakıp bilgi verebilecek?

Aynı anda o kadar spirit buffı nasıl aktif ediyoruz anlamadım. 2 herald ve wind dancer açtığımda benim spirit tükeniyor. Heralf of ash ve overwhelming için spirit kalmıyor :) 86lvlim bu arada.

• fasakasa kullanıcısına yanıt

Hikaye tamamladıysa 100 spiritniz oluyor 50 spiritte amuletten almış bu arkadaş o şekilde açmış diger pasifleri.

• unconc3rn3d kullanıcısına yanıt
    Endgamedeyim ama 90 var bende, bir şey atladım demek ki

• Bu oyunu konsolda oynamak ölüm
    Ne skili istedigin yere atar ne tiklaman geteken yere tiklayabilirsin sovdurur herseyine

30 spirit act 1 deki Freythorn haritasındaki boosdan geliyor. 30da act 3 the azog bogdaki boosdan en sonuncuda 40 spirit olması gerek yine Cruel act3 The azog bog haritasındaki boosu kesince veriyor.

Son bossu kesmeden endgame'e atlamış olma ihtimalim var mı peki ?

Çünkü zaten chestim +30 veriyor, toplamda 90 var. Demek ki +40'ı almadım ben

Aynısını bende yaptım hocam. Geri dönüp kestim.

Atlamış olman normal çünkü o haritaya görev vermiyor kendiniz gidip temizliyorsunuz.

80levelsen iki dakkada keser çıkarsın gir bak öncelikle cruel act 3 deki azog bog'dan başla.

Evet böyle olmuş, 140 oldu şimdi.

Public partyden buldum bir grup hallettim hemen.

• Witchhunterin galvanic skili ile leveling yapilabiliyor mu? Takip edebilecegim bi build var mi acaba?

• Ajmel Efkar kullanıcısına yanıt
    Ben konsolda oynuyorum Monk için bir sıkıntı yok konsolda oynamak daha bir sarıyor bence

• 
Sayfa: önceki 353354355356357
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.