Şimdi Ara

PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (353. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.168
Cevap
123
Favori
341.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
30. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 351352353354355
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O kadar spirit nasil kazanacagim😔 herald ice thunder ve frenzy i ayirdim 100 spiriti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ajmel Efkar kullanıcısına yanıt

invoker pasiflerinden birisi giydiğiniz body armourda bulunan evasion ve energy shield miktarına göre spirit veriyor iyi değerleri olanı giyerseniz spirit puanınızı arttırabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DelNaja kullanıcısına yanıt
    Ascandey puanlarinda gordum hocam.
    Ben daha 1 ve 2. Ayagi tamamladim.

3 ve 4 bekliyor yapmadim

• Arkadaslar poe 2 trade te, direct whisper yapmak istediğimde, invalid quarry, ur account doesnt support this feature gibi bir uyarı aliorum, bunu alan çok insan varmış çözümü bulamadık varmı yaşayıp atlatan:)

• Exhume10 E kullanıcısına yanıt

Bir arkadaşım da benzer hatayı alıyordu. Oyunu Steam'den almıştı ve hesabına ek bir e-posta tanımlanmamıştı. Oyunun resmi sitesine giderek Steam hesabınız ile giriş yapın. Ardından "Manage Account" bölümüne gelin. Orada sadece Steam hesabınızı göreceksiniz. "Primary Login" kısmına e-postanızı ekleyin.

E-Posta ekleme işlemi tamamlandıktan sonra oyuna yine normal Steam'den giriş yapabilirsiniz. Trade sitesine girerken o e-posta adresinizi kullanarak girin bu kez. "Direct Whisper" yaptığınızda şimdi çalışması gerekiyor.

Arkadaşımın problemi böyle çözülmüştü. Umarım sizin de çözülür.

Edit: Ayrıca Trade yapabilmek için hesabınızda en az 25 seviye bir karakter olmalı ve oyun açık olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreus -- 2 Ocak 2025; 10:36:33 >

Direk 4. ascendancy yaparsan tüm 8 puanıda veriyor aklınızda bulunsun. 1.2 almak kolay oldsada ugraşmadan direk 4. yapmak daha mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unconc3rn3d -- 2 Ocak 2025; 12:34:44 >
  • unconc3rn3d kullanıcısına yanıt
    Aksam deneyeyim olmazsa basarabilecekmiyim bilmiyirim ama🤣

Guild veya TR chatte satanlar oluyor ex karşılıgında hallediyorlar. global trade kanalindada satıyorlar ama dikkkat et dolandırılma pay after şeklinde olan bulursan ücretide makulse girebilirsin.

• Bi deneyeyim olmazsa burada ki arkadaslardan yardim isterim

• unconc3rn3d kullanıcısına yanıt
    Ben 2. Ascendancy i yaptım puanlar gelmedi, ilk chaos trial ve 1. Ascendancy i yapmıştım 4 puan vardı bugün o ikiz devi öldürdüm ateş ve buz olan ama puanlar gelmedi. Hata falan mı var?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu divine orb'u nereden düşürüyoruz? 79 level tier 8 mapleri yapıyorum daha bir kez düşmedi belli bir yeri mi var?

• Rodin kullanıcısına yanıt

Tamamen şans ben ilk divine'ı story dönerken düşürmüştüm

• massiv a kullanıcısına yanıt
    1. yaparsanız 2 puan geliyor. direk 2. ascendancy yaptıysanız 4 puan gelmiştir. oyüzden tekrar alamazsınız zaten 4 puan almışsınız.
  • Coinler geldi :) poe1 yükleyeyim dedim , poe1 açıp coin satın al dedim otomatikman 300 coini verdi oyun:) çok garip 3 haftadır bunu yapmamı beklemesi , şimdi tek sorun bu coinleri en efektif şekilde harcamak

• first9 kullanıcısına yanıt

Evet, ilk gün gibi acayip keyif alıyorum PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

• UyGaR___ kullanıcısına yanıt

Sanıyorum davetiyeler geçersiz şuanda, güncel şekilde tekrar paylaşabilir misin ?

• 85 lvl oldum merc bir miktar sıktı.PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

Yeni bir class deneyeceğim muhtemelen PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

• Takip ettiğim build de Cast on Shock diyor ama öyle bir skill göremiyorum gemde. Adı mı değişti acaba

PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]
  • AlicanCLK kullanıcısına yanıt

spirit gem ile bak hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 2 Ocak 2025; 23:25:17 >
  • borealatis kullanıcısına yanıt
    PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]youtube
    Merhabalar dostlar! Path of Exile, Last Epoch, Diablo 4 ve benzeri hack and slash türü ARPG oyunlarını yıllardır büyük bir tutkuyla oynuyor ve bu oyunlar hakkında sizlere yardımcı olacak rehber videolar ve eğlenceli içerikler üretiyorum. Aynı zamanda Twitch’te de aktif yayın yapıyorum! Yayınlarda bolca sohbet, eğlence ve oyun içi maceralarla hep birlikte takılıyoruz. Siz de katılırsanız çok mutlu olurum, birlikte daha da eğleniriz! Ek olarak, Discord kanalımızda da bu oyunlara dair bolca içerik ve toplulukla etkileşim fırsatları bulabilirsiniz. Bu derin ve ayrıntılı oyunlarda kafanıza takılan her türlü soru için Soru-Cevap kanalı sizleri bekliyor! Eğer ARPG rehberleri, buildler ve eğlenceli içerikler ilginizi çekiyorsa, kanalıma abone olmayı unutmayın! Bildirimleri açarak en yeni videolarımdan anında haberdar olabilirsiniz. Reklam ve işbirliği: sametcalii@hotmail.com
    https://www.youtube.com/@OliviannaTS

PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]youtube
    Path of exile öğretici ve eğlendiren videolar yapmaya çalışıyorum. Umarım beğenirsiniz :) Twitch kanalım: https://www.twitch.tv/adamhunterpoe Discord için : https://discord.gg/jZQXQVjhqe
    https://www.youtube.com/@a.hunter

hocam bunların videolarındaki açıklamalardan gidebilirsin discordlarına. davetiyeler geçersiz demez o zaman herhalde.

• 
Sayfa: önceki 351352353354355
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.