Kurcalaya kurcalaya çözdüm hocam :D Teşekkürler |
PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (352. sayfa)
-
-
Poe 2 hesaplarının çalındığı dogrumu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dogru. degerli hesapsan sifreni degistir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yeni bir olay mı hocam bu?
-
noel gecesi olmus hocam.
Monk’tan memnun musunuz hocam?
Bu sızıntı olayından dolayı şifreleri değiştirmek iyi olur mu sizce?
-
Düzenli aralıklarla 3-5 ayda bir değiştirmek gerek aslında.
-
Witch icin minion dışında build var mi ?
Tek başına ilerleyip tek atabilen.
itemlerse +spirit veren affixler bozuk mu acaba? act3'teyim 40 spiritim var +10 spirit veren bir helmet taktım ama spiritim eklenmedi
Hocam 40 olması için item takmanız gerek. Oyun hikayede yan görevlerle normal zorlukta +30 cruel da +40 verip 100 e tamamlıyor. Bende doğru çalışıyor
-
beyler oyun sene sonu bedavaya cikicakmis. erken erisimde yaptiklarimiz kayboluyomu ozaman?
-
evet benim için veda vakti. 95 saat geçirmişim. çokta eğlendiğimi söyleyebilirim.
hiç ticaret yapmadan, tamamen solo olarak ve aynı zamanda poe mekanik ve evrenini öğrenerek güzel zaman geçirdim.
önceden dediğim gibi ticaret yapma fikri "bana göre" pek hoş gelmediğinden ve item drop kısmı level arttıkça zorlaştığından, bu noktada bırakmam benim için en hayırlısı olacak.
türü merak eden, karasız kalanlar hiç düşünmeden başlayın. oyun çok keyifli. f2p olması için 1 sene beklenmez. alınır oynanır.
-
100 spirit var 150 istiyor build.
Itemle mi saglayacagiz? Yoksa kalici olarak alabilecegim bi gorev var mi?
pasiflerimle alakalıymış hocam çözdüm teşekkürler
100'den sonrası item. Amulet, body armor ve spectre'de extra spirit bulunuyor.
-
Selamlar herkese
1) Biz sadece 60 spirit mi alabiliyoruz actlerde ilerlerken? Act 3 ten sonra güçlendirilmiş actlere geçince de alabiliyor muyuz?
2) Spirit ihtiyacım var monk oynuyorum item dışında nasıl alabiliriz spiriti?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Raxx monk buildine bakiyorum hicbir itemse spirit gormedim ama 150 spirt ihtiyaci oluyor?
Ascandey de bi kisim var oradan mi sagliyor acaba?
Hocam 2 kere campaign bitirmeniz gerekiyor bir normal bir cruel da. Belirli bir yerde normalde +30 verip 60 yapıyor cruel da bitirince +40 verip 100 oluyor.
-
Yazılı buildini bulamadım bahsettiğin kişinin, fakat raxx fazla oynamadı ice strike ile ayrıca hcssf oynayan birisi değil. Karakteri end game'de nasıl olmuştur bilmiyorum ama arada bir iki yiyebilirsin eğer çok cheese build yapmadıysa.
Ice strike monk için tavsiyem zizaran. Eleman hcssf oynadığı için hem atak gücü olsun hem defans olarak olsun daha mantıklı build yapıyor ve bu karakterle bayağı oynadı tüm contentleri yaptı. Ben de bu buildi yaptım 90 oldum, maplerde çok az ölüyorum o da kendi salaklığıma. Genelde chaos hasara ölüyorum altında bi yerde cıkıyor bazen görmüyorsun. O yüzden zizaran buildini takip etmeni tavsiye ederim ama sen bilirsin yine de. Bu arada ben bu buildde bir tek şeyi değiştirdim. Ghost Shroud yerine Grim Feast kullanıyorum. Ghost Shroud sanki işe yaramıyor gibi geliyor bana, Grim Feast level 15 olarak kullanıyorum diye hatırlıyorum çok fazla int istemiyor, 130 küsür sanırım. 100 küsür energy shield yeniliyor grim başına, üzerine bu overstack oluyor. 2k energy shieldım varsa, 4k ya kadar çıkıyor bu sayede çok daha kullanışlı geldi. Bu build fazla spirit istiyor ama güzel bir gövdelik ile ascendacy puanı sayesinde sağlam spirit elde ediliyor. Buildi okuduğunda daha iyi anlarsın hocam. Ayrıca yüzde 80-85 küsür de evasion var şuan karakterimde haliyle çoğu gelen hasarı dodgeluyor karakter güzel defans yani.
maxroll.ggIce Strike Invoker Build Guidehttps://maxroll.gg/poe2/build-guides/ice-strike-invoker-build-guide
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 1 Ocak 2025; 21:47:23 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X