Şimdi Ara

PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (351. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: rtaskinlar , cangk , fasakasa Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.082
Cevap
122
Favori
339.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
21. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 349350351352353
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Act II'da ''Horn of the Vastiri''yi nereden oluşturuyoruz? Harita üzerinde, tamamlamak için kervanı gösteriyor ama kervana gittiğimde NPC'lerin hiçbiri bununla ilgili bir aksiyonda bulunmuyor.

• tjrr kullanıcısına yanıt

kervana döndüğünüzde desert maptan karavanı halani gate ye götürün oraya geldikten sonra ön tarafına gidiyorsunuz orada olacak npc

• mczaga kullanıcısına yanıt

Buradan takip edebilirsiniz.

poedb.tw
    PoEDB, Path of Exile Wiki
    https://poedb.tw/us
  • sulocanxxx kullanıcısına yanıt

3 haftada 1 deniliyor indirim olmuştu kaç gün geçti son indirimden bu yana?

• 191 saat oyun süresine geldim %120 rare item found ve atlas buff'ları ile 190 saat içerisinde düşürüp de kullanabileceğim seviyede 1 tane bile item düşmedi. Üstümdeki her her şeyi trade'den almak zorunda kaldım ve bu oyun süresinde düşen en iyi gear'ların seviyesi Trade'den aldıklarımın yanına bile yaklaşamıyor. Boşa kürek çekiliyor, oyun harcanan saatlere, efora,yorgunluğa karşılık oyuncuyu ödüllendirmiyor. He illa ki düşüren de vardır ama benim yaşadığım bu kötü tecrübeden dolayı oyunu bırakma noktasına geldim. Harcadığım zamana karşılık bir motivasyon kaynağı olmayınca soğudum

• ekostros kullanıcısına yanıt

Katılıyorum.end game'de item almadan ilerlemek imkansız gibi.

Katılıyorum. 90 lvl monk kastım (hala kasıyorum) asla işe yarar bir şey düşmedi. Sattığım en iyi item 5 exa falan etmiştir ki her şeyi kullanıyorum, fiyat gösteren trade uygumaları vs.

Kendim craft yapmaya da çalıştım ama şu an craft tamamen şans olduğu için currency harcamaktan başka bir şey değil benim gibi şanssız birisi için.

81 lvl wand/qstaff düşürüp bulk olarak satmaya falan çalışıyorum saçma sapan  

Currency kasıp daha iyi item'ları trade'den alıp zorlanılan yeri geçmek gibi bir şey şu an oyun.

İşin garip tarafı ise bu böyle dile getirildiği zaman "ssf oynayan var bu oyunu" gibi garip bir savunma yapılması  

Zaten dün 1 divine bi ara 120 ex falan oldu bu işi nasıl çözecekler veya çözecekler mi ggg'nin tatilinin bitmesini bekliyor bütün oyuncular.

• Merhabalar.

Bir görev var. " Search traitor pasaage" diye bir görev var. Cruel act2 deki. Görev sonrasında sekhemas a gidiyor ve ascendary puanları için yapıyoruz. Gerçi herkesin bilgisi vardır.

İşte ben bu görevi bir türlü gecemiyorum. Normalde traitor passgeye gidince ordaki bossu öldürüp düsen itemle devam ediyorduk ama cruel de bir item düşmüyor. Defalarca denedim ama bir türlü düsmedi. Haliyle görevi de yapamiyorum.

Konu ile alakalı bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

Oyunun mantığında düzgün droplarla üstünü dizmek yerine düşen itemları craft ve orblarla modifiye ederek istediğin hale getirmek var. Droplardan çok nadir işinize yarayan bir şeyler düşer belki.

• UyGaR___ kullanıcısına yanıt

Uygar hocam, hangi platformda oynuyorsun? Tıkandım, tıkanıcam az kaldı. yardımını isteyebilirim.

• Trade sitesinde filtreleme yaparken neden item bulamıyor. Aradığım özellikte itemlerde var ama filtreleme yapınca birşey çıkmıyor.

PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]
  • Bug'lı görevi diyorsunuz sanırım, cruel kısmındaki hali şimdilik yapılamıyor.

@AlicanCLK Eşya türünü seçtiniz mi?

Arama kısmındaki ismi silip Category kısımında Quiver'ı seçerek aratın.

PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selamahali -- 31 Aralık 2024; 11:29:10 >
  • veteran_gamer kullanıcısına yanıt
    tabi hocam. pc tarafindayim ben. yilbasindan sonra ama hazirim goreve 😂
  • _Ritter_ kullanıcısına yanıt

Olay şu, trade üzerinden aldığınız çoğu item, orblar ile elde ediliyor. Yerden düşüp identifyladığınız sarı itemların muazzam gelmesi bayağı düşük. İmkansız değil ama düşük, insanlar yerden "mavi" itemları topluyor, hatta beyazları toplayan var. Hepsini değil ama kendi classı ve buildi için uygun olan ekipmanları topluyorlar. Mavi olup muazzam 2 modifiyesi olan itemlar çıkabiliyor, sonrasında adam regal + orbları basıyor. Olay crafting değil, developerlar buna craft diyor ama değil tamamen slot makinası, tamamiyle şans. SSF oynayanlar da bu şekilde elde ediyor, trade oynayanlar da. Siz currencyleri saklıyorsunuz trade için o yüzden böyle bir şey denemiyorsunuz ama olay tamamen bu şekilde şanslı olmaktan ibaret.

Wand mesela, adam bunun mavisini de beyazını da alıyor yerden. Mavi olup +6 skill level gelebiliyor, yanına %90 spell damage gelebiliyor. Şimdi sen böyle 2 özellikli wanda ne yaparsın, regal + exalted slam. Eline 50-60 divlik item geçebiliyor, o yüzden insanlar mavileri, beyazları skiplemiyor. Siz sadece sarıdan bana direkt düşsün derseniz malesef o çok daha zorlu iş, mümkün ama cidden çok ufak şans.

SSF de insanlar global chate linkliyor hep orb basarken itemlara mesela, sonucu falan göstermek için. Vaal orb'da çok değerli mesela, bir itemı inanılmaz dereceye getirebiliyor. Bazı pahalı uniqueler mesela şuan şu sapphire ring de bi tane unique var o cok popüler adını unuttum. Beyaz sapphire ringler bayağı önemli, orb of chance basıyorlar ona. Bahsettiğim unique'e dönüşürse beleş currency demek. Bu tarz şeyleri bilenler götürüyor işi işte, ince işleri mevcut.

• kene. kullanıcısına yanıt

Hocam bu durum benim açımdan ciddi sıkıntı. Öyle god tier bişey düşsün beklentim de yok 190 saatte 1 tane bile kullanmaya değer item düşmez mi? Drop sistemi öyle bir durumda ki işi gücü bırakıp hayatsız şekilde orb kasacağım 1 tane item yaratacağım diye önce craft etmeye değer item düşecek ondan sonra 50-100 saatte topladığım orb'lar ile bir ihtimal 1 tane işe yarar item craft edeceğim onun da garantisi yok. Afrikanın altın madenlerinde aylık 10 dolara işçilik yapmak gibi bişey bu. Harcadığım zamana değecek bir motivasyon kaynağı olması lazım.

Mesela bir örnek de crafting için vereyim, trade'ten alıp kullandığım Crossbow 128-380 dmg ve güzel özellikleri de var. Drop edebildiğim en iyi crossbow 48-105 dmg. Craft etmeye değer bir dmg'ı olsa ona da uğraşacağım o da düşmüyor. Arada potansiyeli olanları da rare'e kadar deniyorum daha 100+ dmg göremedim. Trade'de satılan çok iyi item'ların büyük bölümünün ticaretçiler tarafından yapıldığını düşünüyorum zaten kime yazsam ya çince ya korece yazılar geliyor adamlar 24 saat hideout'ta. Neyse yani bunlar benim kişisel tecrübem herkesin tecrübesi farklı bana uymadı bu hammallık sistemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 31 Aralık 2024; 13:5:37 >

• Brazian B kullanıcısına yanıt

burada anladığım kadarıyla enerji sheld çok önemli herhalde. ayrcı cvp yazdıgınız için teşekkür ederim

• ben oyunu steam üzerinden aldım ve pcden oynuyorum. yakın zamanda pcyi satıp ps5 alma ihtimalim var. bu durumda steamde oynadığım hesap ile playstation'da oynayabilir miyim?

• Item rarity modifiyesi yüzünden soğumuştum ama oyunsuzluktan ve poe2'yi sevdiğimden devam edeyim dedim 1.5 haftadır adam gibi oynamıyordum. 1 div ve 40 exalted vardı hesapta, stormwave olarak yaptığım invoker'ı bozmuştum bırakmadan önce, bunu şimdi ice strike'a çevirdim. Toplam 40 exalted harcadım, yüzüklerinden terliğine kadar PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]  eski monk'um 2 yiyordu, hasarı da çok efsane değildi. Şuan monk canavar oldu, tier 15 lerde normal moblardan tek yerdim, şimdi breach bile dönüyorum deli exp ve splinter kasıyorum, güzel orb düşüyor, mapler uzun sürmüyor. Oyun aşırı zevkli olmaya başladı keşke başında yapsaydım bu ne. 40 exalted'a böyle bi karakter kuruluyorsa bence şahane şuan, trade ile edinmek zevkli değil katılıyorum ama EA sunucusunun cıvkı cıktı zaten şimdilik eğlenmenize bakın derim. Yılbaşından sonra çok büyük bir patch geleceğini düşünüyorum, çoğu build nerf yiyecek, energy shield da nerf yiyecek gibi hissediyorum. Orta halli bir şeyler yapın benim gibi, t15 maplerini rahat farmladığınız sürece zevk almaya devam edersiniz.

• AlicanCLK kullanıcısına yanıt

item seçmemişsinizki sadece hasar yazmışsınız yanlış görmüyorsam

• 
Sayfa: önceki 349350351352353
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.