gamepadle oynayanınız varmı arkadaslar? ana ekrandakı 'şehre portal oluştur' kısmı cıkmıyo gamepadle oynarkeen çözemedım yav |
PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (349. sayfa)
-
-
Ben oynuyorum. Dpad üst tuşuyla oluyor.
-
Skill barda sol tarafa portalı eklediniz mi? Hani kısa yol var da mı çalışmıyor yoksa hiç mi eklemediniz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kontrolcüden menü tuşuna basılı tutun, hızlı menü seçeneği açılır. Hızlı menüde en altta "bind screen" var. Bind screen i açıp dilediğiniz yeteneğin yada aksiyonun yerini değiştirebilir, çıkarabilir yada ekleyebilirsiniz skill bardan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brazian -- 29 Aralık 2024; 18:16:27 >
-
Exalted orb ile satış yapmıyor mu artık kimse. Hep Chaos orb ile satıyorlar.
Trade sitesinde cold res, lightning res filtreliyorum 1 tane satan yok. Yoksa ben mi yanlış bakıyorum anlamadım.
-
act 1 bitmek üzere senaryonun geri kalanını bir arkadaşımla beraber aynı yerden devam etmeyi planlıyoruz da duo olarak ilerlememiz alacağımız exp'yi etkiler mi? level kasacağız diye aynı haritayı dönmeyelim boşuna 2 defa
Sorc ile hala azap çekiyorum boss fightlarda ama energy shield saolsun ölümsüze yakınım.Bunu end gameye çekip birazda farmlayıp monk'a geçecem.Sorc'u monk için altlık gibi kullanacam sanırım.
-
Merhaba, 77 level warrior titan oynuyorum ama build olarak endgame de dikiş tutturamadım. Leveling bölümünde boneshatter oynuyordum herşey iyiydi ama aynı buildin endgame si çıkmadı. Birkaç tane endgame build denedim ama memnun kalamadım. Önerisi olan var mı bu konuda?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
SPOİLER OLABİLİR!! Act 3 Bitirenler okusun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Trade sitesinde ki şu hata ne oluyor arkadaşlar. Satıcıda oyunda bende oyundayım ama yinede hata veriyor.
-
Evet önerim var. Crossbow a geçmek. İlla yakın dövüş istiyorsanız quarterstaff tercih edin.
Internet sitelerinde haritaya tek atan bug lı build ler yılbaşından sonra düzeltilecek.
Yok illaa balyoz ile oynayacam derseniz ancestral totem+kalkan+sunder+resonating sheild en iyi seçenek bana göre... Ama boş ver hocam balyozu, crossbow balta ya da kılıç gelene kadar en doğru tercih.
-
çok teşekkür eederim öyle bi menünün farkında bile değildim çook tenks
-
act 3 bittikten sonra cruel başlıyor, tüm 3 actı da aynı şekilde yeniden yapacaksınız.
Bu tabi sadece yeni actler eklenene kadar böyle, tüm 6 act eklendiğinde bu sistem de yok olacak ama şuanlık evet yeniden oynamak zorundasınız.
-
Oyunun ilkini es geçmiş birisiyim 2. oyun ile ilk defa oynuyorum şimdi sorun şu oyunun Path of Exile 2 - Lord of Ogham paketini aldım ve tüm puanları kullandım. Ama oyun cidden skin bazlı rezil bir yapıda bende karakterin görünümüne önem veren biriyim. Path of Exile 2 - King of the Faridun paketini bu hesabım üstüne alsam bir sorun yaşarmıyım oradan gelen puan ile indirimli bir şekilde Thaumaturge of the Vaal yükseltme yapmayı düşünüyorum.
Birde oyunda end game ulaştım ama üst başım çok kötü cidden millet nasıl yüksek değerlere sahip silah düşürür şaşıyorum. İlla ki trade yapmak mı lazım üst baş için? ben genelde yardım almadan oyunlarda ilerlemeyi hedefleyen birisiyim; bu oyun hep bu kafada mı ? ilerde toplu halde grup ile takılıp zorlanacağımız boss kapışmaları olur mu.? Şuan millet gelene geçene tek atıyor da arada boss için yardım istediğimden tek atıp çıkan görünce (lvl aynı olsa da) yok artık demeden edemiyorum. Oyun çok ilerisinde oyuncular terminatör gibi mi geziyor bu oyun bu tarz ise ilerde hayal kırıklığı yaşatacak gibi hissediyorum. Ayrıca bu unique itemlar niye yüksek lvlde bile random düşük lvl düşüyor misal lvl 10 olan silah düşüyor gerçek lvl bakıyorum 74 lvl ama ana özellikleri saçma sapan düşük, nedir bunun mantığı ben bu işin içinden bir türlü çıkamadım.
Cevap vereceklere şimdiden teşekkürler.
-
60 lvl oldim cruel act 3teyim. Raxx in ice strike monkunu takip ediyordum ama degistirsem mi acaba?
Mouse un kendi programi ile makro kullanan var mi ?
Ban durumu olur mu acaba .
T14 haritalarda tıkandım 84 lvl witch ile itemler uçmuş gitmis. 10-20 divine iyi eşyalar exa kasmakla yetismek mümkün değil.
Bir de bu breach nasıl yapılıyor düşük tier de bile girsem
Hemen etrafımi sariyor moblar hareket edemeyip ölüyorum.
Ben olsam şansımı zorlamazdım
Eyvallah, hic girmeyeyim o işlere o zaman
Direct message değil de copy message yapıp oyunun içinden kopyala yapıştır yap hocam bende de aynı durum var
bu oyun sağlıklı insan işi değil casual oyunculara göre hiç değil içinde inanılmaz detay barındırıyor özellikle orblar gereksiz karışık olmuş iyi item düşürmek leveling kısmında neredeyse imkansız gold kasıp satıcıların insafına kalıyorsunuz resmen şu an erken erişim olduğunu da unutmamak gerek ama özellikle loot sistemi, inventory, mapin sıfırlanması ve değişmesi gibi durumların %100 elden geçmesi gerekiyor item düşürmenin önemli olduğu bir oyunda inventory mekaniğinin bu kadar kötü olması üzücü ve oyun kesinlikle kolay değil duo oynadığımız için mobların ve bossların can barı daha fazla olduğu için öldür öldür bitmiyorlar olumsuz bir yorum gibi algılanabilir ama gerçekten çok üst düzey bir oyun yapılmış d4 gerçekten çocuk oyuncağı kalıyor bunun yanında
en sinir olduğum kısım ise trial of sekhema......... ne yapacağımızı anlayana kadar tokat manyağı olduk zaten sanırım oyun içi challenge gibi bir şey deyip saldık arkadaşla görevlerden devam ediyoruz ama karakteri geliştirmek için sanırım tamamlamak şart nasıl yapacağımız ise şimdilik muamma 24-25 level olarak güçsüz kalıyoruz maalesef
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X