Şimdi Ara

Pathfinder D20 Serisi (Kingmaker çıktı, Wrath of the Righteous çıktı) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
8
Favori
9.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni video geldi, şu an her şey placeholder dedikleri gibi ama bu haliyle bile oyun var elimizde.

• Kesinleşen grup üyeleri

Lan the Man - Zen Monk
    Woljif Jefto - Eldritch Scoundrel
    Sosiel -Cleric
    Regill - Armiger-Hellknight
    Daeran - Oracle
    Seelah - Paladin
    Camelia - Shaman
    Arushalae - Bow user of some kind?
    Ember - Witch

artık 2 tane açıklanmayan var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 4 Mart 2020; 19:30:31 >
  • x2 Attack Animations
    Envanteride gordugumuz sekliyle karakterimizin tutusuna yansiyacak olmasi guzel, ayrica daha fazla yakin dovus saldiri animasyonlarinin da eklenecegi bir Collaborator tarafindan onaylandi.

Kafami kurcalayan sey sadece $50 farka x2 Attack Animations'in gelmis olmasi...

Ornegin bir sonraki zorlayici hedef de yanilmiyorsam $1,595'te acilacak.
  • Son sınıra ulaşırlarsa HoMM modu kesin!
    Kickstarter
    Update 35: Good Ol’ Tactical Combat · Pathfinder: Wrath of the Righteous
    https://www.kickstarter.com/projects/owlcatgames/pathfinder-wrath-of-the-righteous/posts/2777062

• Tam da bunun uzerindeydim, gercekten dedigin gibi ve umarim bu hedefe ulasilabilir. Son gunculerin sayisi umarim azimsanamayacak kadar fazladir.

Ayrica, Greg Campbell kisisi boyle bir dokuman hazirlamis; dudak ucuklatici bir goz atin derim:
    Google Docs
    Endarire's Suggestions for Wrath of the Righteous 2 13 20
    https://docs.google.com/document/d/1hAWzeCZoo3R6LiDNnqEVurD-aexdh8hJBMybh64MbFg/edit

• Homm serisine evrildi/evriliyorlar derken bombayı patlatmışlar. Eğer hedef tutarsa homm4'ün yenilenmiş bir sürümü gibi olacak o zaman. Yıllarca insanların homm4'ü sevmediklerine hiç bir zaman anlam verememiştim. Kahramanların sahaya inip izometrik bir bakış açısı alması homm serisinde ki en büyük yenilikti halbuki. Yıllar sonra bugün owlcat bunu tekrar başarmak için kolları sıvaması çok takdirdimi uyandırdı. Umarım hedef tutar da başarırlar.

O değil de gaz'a geldim homm4 müziklerine döndüm bir anda. :) Ubisoft'dan hayır yok yaşasın owlcat hehe

Bu da bonus;

• 1,876,081 toplamayı başardılar. Gördüğüm kadarıyla DLC yada exp patch ile göreceğimiz içerikler de oyuna dahil olmaya başladı. (Bu arada kampanya hala devam ediyor) Dos2 2 milyon toplamıştı benzer bir rakama ulaştılar/ulaşmak üzereler..

İşin özü büyük bir oyun geldiği neredeyse garanti diyebiliriz ki Chris Avellone'da aslında kickstarter da özellikle anlatı/öykü tasarımı konusunda oyunun sandığımızdan daha derin geleceğinin işaretlerini vermiş. Yeni oyunun narrative designeri'i kendisi bu arada.

Homm modu/içeriği de garantileşti bağışlarla bu oyun çok ses getirecek hadi hayırlısı :)
  • undy1ng kullanıcısına yanıt
    Altından kalkabilirler umarım. Baya bir ek geldi oyunun üzerinde.
  • 1.900 kulvarina girdik, siradaki zorlayici hedef 1.960 lik bisey sanirim. Kanimca o da asilir ama ondan sonraki biraz supheli, son ana kadar bekleyenler ne kadar cokmus cok yakinda belli olacak.

Bu arada Good Ol’ Tactical Combat guncellemesinde birkac kisi PoE II'nin gemi muharebesini hatirlatarak kaygilarini dile getirince nedir bu diyesu videoya hizlica bir goz attim da hak verdim milletin feryat edisine; biseyi adam gibi yapmayinca zevk almaktan cok cefasini oyuncular cekiyor x)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 10 Mart 2020; 19:58:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Altından kalkabilirler umarım. Baya bir ek geldi oyunun üzerinde.
    Aynen siberarmi lakin ciddi ciddi maddi açıdan iyi bir güç elde ettiler. Muhtemelen kendileri de böyle bir şey beklemiyorlardı. Tek dileğim şu oyunun bugsız sorunsuz çıkması. Umarım erken erişim olarak başlatırlarda şu sorunların hepsini oyuncular halleder geri dönüş yaparak..

@bobafett

Poe2'yi salla adamlar poe'den bahsetmiyor homm'den bahsediyor.

Şunu izle hatta poe2'nin de homm'den nasil ilham aldığını göreceksin aslında.

Normalde poe'de de pathfinder kingmaker'da da bazı görevler dialog üstünden gidiyor lakin pathfinder kingmaker'da bu durum çok az yani seni rahatsız etmiyor. Yani bu durumun gayet farkında adamlar. Homm serisinde bu hiç yok direk combat ekranına giriyorsun zaten. Büyük ihtimal yeni oyunda dünyada gezme muhabbeti homm serisi gibi olacaktır ki belki bazı yine ufak maceralar dialog üstünden gidecektir lakin bunun dengesini yine iyi ayarlayacaklardır. Bu biraz da bütçe ile alakalı zaten dialog ile anlatılanları doğrudan modelleyip oyuna koymak bütçe istediği için o alanı boş bırakmaktansa ek içerik olarak dialog ile işi çözüyorlardı. Şimdi paraları var bence çok sorun olmaz. ;)

Bonus: Bu arada 1.913.321 olmuş millet bastırıyor

• Nisan'da kapalı pre-alfa olacakmış. Aynı zamanda önsipariş'e de açılacakmış oyun. Önsipariş verenler ve kickstarter destekçileri bu kapalı pre-alfa'ya katılabilecekleri söylenmekte.

Owlcat larian'ın izinden gidiyor ki çok da iyi yapıyorlar. Bug'sız, sorunsuz tam sürüm olarak oyunu çıkaracaklar ki çok da mantıklı. En azından combat mekanikleri tamamen oturmuş olur ki 2 milyon dolar'ı da geçtiler artık dos2 büyüklüğünde bir oyun bekliyorum kendilerinden -)
  • undy1ng kullanıcısına yanıt
    Bu tarz erken erişimler güzel oluyor, temel QA yı biz yapıyoruz ama en azından yapılmış oluyor.Prologue kısmı olur büyük olaslıkla sadece, gene diğer kesimlerde bug olur dev gibi oyun sonuçta.

Kingmaker zaten çok büyüktü, o kadar büyük olmayacak bu sefer diyorlar. Onun 2/3 kadar olacakmış. Mantıklı bence.
  • İlk oyun steamde indirimde şu an, 25 TL.
  • Lawful eliv gnome deathknight grup üyemizi tanıttılar. Regill Derenge, deathknightlar şeytanlara olan savaşın kaybedildiğini düşünüp yüksek rütbeli bu arkadaşı göndermişler.

Pathfinder D20 Serisi (Kingmaker çıktı, Wrath of the Righteous çıktı)

• Oyunu 10 gündür falan oynuyorum 50 saat gömmüşüm çok beğendim. Ama yine de BG2'nin yanına yaklaşamamış bence. Biraz da hayal kırıklığına uğradım bu yüzden maalesef questler, companionlar, locationlar, itemler olarak BG2 çok üst düzey kalıyor kıyaslanınca. PoE bile bu açılardan daha iyiydi ama PoE'nin aksine hiç sıkmıyor oynarken. Kamp kurma, kingdom management, haritada gezinme falan oldukça detaylı.
  • Meurglys kullanıcısına yanıt
    İtemler ve mekanlar oyun ilerledikçe baya açılıyor hocam , özellikle krallığa bağlı artisanların getirdiği itemler oyun şeklini çok değiştiriyor.
    Görev ve companion kısmı da ilerledikçe açılıyor ama bir BG değil gerçektende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

İtemler ve mekanlar oyun ilerledikçe baya açılıyor hocam , özellikle krallığa bağlı artisanların getirdiği itemler oyun şeklini çok değiştiriyor.
    Görev ve companion kısmı da ilerledikçe açılıyor ama bir BG değil gerçektende.
    Daha ne kadar ilerlemem gerek ki? Şu an Lamashtu questindeyim, bu artisan regent, general gibi bi pozisyon mu? Şu an 5 pozisyon var, artisan da yok ortalıkta. Acaba bir şeyleri falan mı kaçırdım? South Narl, Outskirtsi falan açtım neredeyse heryeri keşfettim burlarda da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meurglys -- 15 Nisan 2020; 11:24:35 >
    Artisanlar farklı kraliyet pozisyonlardan, belli bölgeleri ele geçirdikten sonra oraya köy kurunca sizi taht odasında ziyarete gelip izin istiyor dükkan açmak için. (bazıları içinde köyü ziyeret etmek gerekiyor) Kabul ettikten sonra o köyü seçip dükkanı da kurmamız gerekiyor. Bazen basit bir görevi de oluyor başta. Her bölge için ayrı bir (hatta 2 de oluyor) artisan var. İlk trollerin mekanına köy kurunca bir dwarf geliyor mesela, hem iyi zırhlar, kafalıklar hem de özel dwarf silahları yapıyor bu dede. Bir de Bokken var Oleg'in mekanda, potion artisanı, onun görevi hafif tutorial gibiydi bu iş için.

Getirdikleri eşyalar krallığın statlarına ve onların görevlerinde ne kadar ilerlediğinize bağlı gelişiyor. Özellikle taç giyme töreninden sonra baya iyi eşyalar gelmeye başlıyor.

Burada kimler olduğu var

Burada da malzemeler
    https://www.reddit.com/r/Pathfinder_Kingmaker/comments/9o5kkh/artisan_specific_items_list/

Bu arada daha başlardasınız dediğim gibi :D Undead cyclopslar, kafayı yemiş barbarlar, zorba ve düzenbaz bir kral, sonrasında da chaotic spiritler var uzunca bir süre :D 19.seviyeye rahat ulaşılıyor oyunda, biraz zorlama ile 20 bile olunuyor.

Edit: Oyun muazzam detaylı bu arada karakter gelişimi kısmında , hem özellikler olarak hem de silah, zırh etkileşimi olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 15 Nisan 2020; 16:26:6 >

• siberarmi kullanıcısına yanıt
    Şimdiden heyecanlandım cidden. Evet mekanik olarak oynadığım en iyi RPG bu olabilir, ama PoE II, Underrail ve DOS'ları oynamadım daha. Bu bittikten sonra da onlardan birine geçmeyi düşünüyorum umarım hayal kırıklığı yaratmazlar bundan sonra.

Bokken var, Troll görevi bitti ama çıkmadı daha karşıma diğeri, şu salgını durdurayım krallıkta da bakarım artık. Oyunda bile salgın çıkıyor ya, tesadüf oldu şu anki olaylarla haha.
    Oyundaki salgın da baya kötüdür cidden, bir an önce bitirmeye bakın.

Oyunun her bölümünde önce ana göreve yüklenmeye bakın, ana görevi bitirince diğer ana görev (salgın gibi) gelene kadar baya bir vaktimiz oluyor krallık gelişimi ve yan görevler için. Görev ekranın "curse" geçen bir görev var, geri sayımlı. Onun geri sayımı bitince bir sonraki ana görev ve bölüm geliyor. Hızlı davranırsak baya bir vaktimiz oluyor krallığı düzeltmek için.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.