beni vsde MeLanc0Ly aldı bi kere ama adamda çoq temis itemler war.
sizin faworinz kim Pathos ardreamda
SENSİN FORZA SEN OLDUMU TMM MI?
quote:
Orijinalden alıntı: Eren1s
SENSİN FORZA SEN OLDUMU TMM MI?
4Everkoxper MeLanc0Ly le Biz vs yaptık Adam spike towna Geliyordu Ama bende ac yoktu Ne obeni Kesti Ne ben onu
quote:
Orijinalden alıntı: HellLord_gs
4Everkoxper MeLanc0Ly le Biz vs yaptık Adam spike towna Geliyordu Ama bende ac yoktu Ne obeni Kesti Ne ben onu
Alıntıları Göster
4everkoxper
Melanc0ly seni 10 kere keser sen fp rogusin seni çok rahat keser o adam her iddiayada warım
quote:
Orijinalden alıntı: AAbAAzAA
4everkoxper
Melanc0ly seni 10 kere keser sen fp rogusin seni çok rahat keser o adam her iddiayada warım
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: AAbAAzAA
4everkoxper
benim itemlerim hellordun itemleridir hellordun hp si yeterse her biriyle kapışmasında chitinlerimi ona vereceğim... ozaman kessin bakalım
quote:
Orijinalden alıntı: lord_tr
quote:
4everkoxper
benim itemlerim hellordun itemleridir hellordun hp si yeterse her biriyle kapışmasında chitinlerimi ona vereceğim... ozaman kessin bakalım
Alıntıları Göster
wer chitinlerini benlede vs yapsın ozamn
quote:
wer chitinlerini benlede vs yapsın ozamn
Alıntıları Göster
hiç patos ardream kasan yoq mu koca forumda :S
ayrıca clanım war yarın inş. g3 olucaz ally iz
sağlam olan orc ları bekliorum
VS de herkesle yaparım
quote:
4everkoxper
Alıntıları Göster
quote:
4everkoxper
Vs de neden Kesemedi Bıraktı gitti ? İnan o adamın itemleri İyi ama comboda Benimkadar iyi degil
quote:
quote:
4everkoxper
Vs de neden Kesemedi Bıraktı gitti ? İnan o adamın itemleri İyi ama comboda Benimkadar iyi degil
Alıntıları Göster
tamm ozamn benle vs yap beni kesersen inanırım
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orc? human ? Ben orcum Ardreamda görmüşsündür belki ''4Everkoxper''
quote:
VS de herkesle yaparım
Alıntıları Göster
quote:
VS de herkesle yaparım
yok demek ki
quote:
quote:
Orc? human ? Ben orcum Ardreamda görmüşsündür belki ''4Everkoxper''
Alıntıları Göster
Bırakın andreamı CZ de beni ksen Yok her türlü VS de yapılır.
62 lwl int priest :1,2 K defans 4,1 K Hp .
Şu an sırf şekil için elimde +7 elixer war ama VS için sıfırlatırım sorun degil
quote:
Alıntıları Göster
bnim patos arddream charım var ama baska char kasıodum o yuzden itemlerini satmstım simdi yeniden duzuorum ama kuzenlerim var mr tuarek ve teknomw orc charlar
quote:
quote:
4everkoxper
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: HellLord_gs
quote:
4everkoxper
tamm yapalım akşam saat 19:00 gibi p1 de ol pm atıcam sana
ben TrusTAny0nE orcum
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: HellLord_gs
quote:
4everkoxper
tamm yapalım akşam saat 19:00 gibi p1 de ol pm atıcam sana
ben TrusTAny0nE orcum
Alıntıları Göster
eeeeeeee hala cwp yoqh
quote:
eeeeeeee hala cwp yoqh
Alıntıları Göster
orc kral balyoz report attı zırr pathosta online olanlar göröüştür adımı yukardan geçti
4everkoxper
quote:
Orijinalden alıntı: hilmi39
4everkoxper
60 oldum ve hacklendim ws de alan çok yok bide bizim haho kral bufferla kurduğumuz patylerin tadı damağımda kaldı.Bu arada benim nick atrossss90.Şimdiki sağlam adamları tanımıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: sincity90
60 oldum ve hacklendim ws de alan çok yok bide bizim haho kral bufferla kurduğumuz patylerin tadı damağımda kaldı.Bu arada benim nick atrossss90.Şimdiki sağlam adamları tanımıyorum.
Alıntıları Göster
beni tanımassınız pre olmadıgından arddreama pek giremiyom asas charım war nicki asdtgaqa 55 lwl biraz item war işte +8 dual cleaver +8 fp set amulet of dex dex9 küpeler 1 tanede silver earring war D: pp war elf ring war dual we hepside satılık attack 1150 civarı 55 lwlde arada 1 giriyom
quote:
Orijinalden alıntı: aytacc
beni tanımassınız pre olmadıgından arddreama pek giremiyom asas charım war nicki asdtgaqa 55 lwl biraz item war işte +8 dual cleaver +8 fp set amulet of dex dex9 küpeler 1 tanede silver earring war D: pp war elf ring war dual we hepside satılık attack 1150 civarı 55 lwlde arada 1 giriyom
Alıntıları Göster
Clanıma gelmek isyeten warsa oyunda olurom genelde ara sıra çıkarım oyundan p1 de olurm hep