Melanc0ly seni 10 kere keser sen fp rogusin seni çok rahat keser o adam her iddiayada warım
Vs de neden Kesemedi Bıraktı gitti ? İnan o adamın itemleri İyi ama comboda Benimkadar iyi degil
tamm ozamn benle vs yap beni kesersen inanırım
quote:
Orjinalden alıntı: AAbAAzAA
tamm ozamn benle vs yap beni kesersen inanırım
Orc? human ? Ben orcum Ardreamda görmüşsündür belki ''4Everkoxper''
quote:
hiç patos ardream kasan yoq mu koca forumda :S
ayrıca clanım war yarın inş. g3 olucaz ally iz
sağlam olan orc ları bekliorum
VS de herkesle yaparım
yok demek ki
Bırakın andreamı CZ de beni ksen Yok her türlü VS de yapılır.
62 lwl int priest :1,2 K defans 4,1 K Hp .
Şu an sırf şekil için elimde +7 elixer war ama VS için sıfırlatırım sorun degil
bnim patos arddream charım var ama baska char kasıodum o yuzden itemlerini satmstım simdi yeniden duzuorum ama kuzenlerim var mr tuarek ve teknomw orc charlar
quote:
Orjinalden alıntı: HellLord_gs
quote:
4everkoxper
Melanc0ly seni 10 kere keser sen fp rogusin seni çok rahat keser o adam her iddiayada warım
Vs de neden Kesemedi Bıraktı gitti ? İnan o adamın itemleri İyi ama comboda Benimkadar iyi degil
tamm yapalım akşam saat 19:00 gibi p1 de ol pm atıcam sana
ben TrusTAny0nE orcum
eeeeeeee hala cwp yoqh
orc kral balyoz report attı zırr pathosta online olanlar göröüştür adımı yukardan geçti
4everkoxper
60 oldum ve hacklendim ws de alan çok yok bide bizim haho kral bufferla kurduğumuz patylerin tadı damağımda kaldı.Bu arada benim nick atrossss90.Şimdiki sağlam adamları tanımıyorum.
beni tanımassınız pre olmadıgından arddreama pek giremiyom asas charım war nicki asdtgaqa 55 lwl biraz item war işte +8 dual cleaver +8 fp set amulet of dex dex9 küpeler 1 tanede silver earring war D: pp war elf ring war dual we hepside satılık attack 1150 civarı 55 lwlde arada 1 giriyom
Clanıma gelmek isyeten warsa oyunda olurom genelde ara sıra çıkarım oyundan p1 de olurm hep